|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Low profile hldanjak za AM2
E ovako, treba mi što niži hladnjak za AM2 procesore, pod niži mislim na sveukupnu visinu hladnjaka zajedno s ventilatorom. Onaj defaultni koji dolazi s AM2 procesorima mi je previsok za cca 1cm, pa mi treba nešto niže od njega. Performanse nisu toliko bitne, to bi trebalo hladiti 4000+, mogu ga čak i downclockati ako treba. Bitnija mi je tišina od toga, no kako se to da srediti na ovaj ili onaj način - ostaje samo ta fucking visina pa ako tko ima kakvih saznanja o dotičnom modelu molim informaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne znam koliko je visok Box , ali vidio sam onaj scythe shuriken i pise da je 64mm extreme low height ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
shorty
za ovog zalmana kazu da je low profile.....i tih je ja ga imam..... CNPS8000 1.dimenzije: 108(L) x 108(L) x 62.5(h) mm 2.masa: 350g 3.materijal izrade: baza bakar x 4 toplovodne cijevi spojene na aluminiske rasprsivace toplone (alu lamelice) 4.ventilator 12v 92mm posebno tih s anti vibracijama 2 kuglicasta lezaja ako te zanima jos nizi vent ja ti ga napravin???? ![]() ma nije inprovizacija imam napravu za šrinkiranje.... ![]() ok! kad si nasa nizi hladnjak......javi kakve su performanse???? heheh alpine niska pa pogledaj malo bolje dimenzije samo vent ima 4cm Zadnje izmijenjeno od: bruno_x. 06.03.2008. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
No freezer mi ima bočne ventilatore, što mi više odgovara. Uostalom, budem vidio u praksi kako to fercera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|