|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Buduća konfiguracija
Ne da mi se izmišljati toplu vodu pa sam većinu prepisao iz novog PC Chipa. Svejedno imam par pitanja... Računalo najviše koristim za faks, surfanje, gledanje filmova, slušanje glazbe. Igru kakvu nabaciti s vremena na vrijeme, ali to je u drugom planu. CPU AMD Socket AM2 Athlon64 X2 4800+ MB Gigabyte MA790X-DS4 DDR2 800MHz 2x1GB TRANSCEND JetRam Chip VGA Sapphire PCI-E Radeon HD 2600XT 512MB DDR3 PCI ASUS My Cinema-P7131Dual (Hybrid) HDD SATA300 320 GB WD Caviar 7200rpm, 16MB RAID EDITION ColorsIT ATX-L8027-C43, 400W midi tower Zanima me eventualna zamjena matične ploće za nekaj slično (isti chipset, slične karakteristike i performanse) od nekog drugog proizvođača (MSI, ASUS, ASROCK) da sve mogu kupiti u istom dućanu (Optimum Online). Koja vam je preporuka za proizvođača memorije (Kingmax, Kingstone, Corsair, Transcend)? Cijenom su to negdje. Postoji li neka značajna razlika između svih onih modela Sapphire HD 2600XT kartice? Vidim da neke imaju 256MB, a neke 512MB memorije. Ali osim toga? To bi bilo to. Ako se sjetim još nekaj pitam. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Za seriju 26xx razlika u količini memorije je zanemariva po pitanju dobitaka u performansama,pogotovo za povremene igrače. E,da,nick ti je živo sr**** ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
dobar ti je komp za navedene potrebe, vidim uzeo si Vga karticu sa 512Mb, isplati se jedino ako imaš monitor 22" ili veći, pošto nisi neki gamer, verzija sa 256Mb bi te odlično poslužila.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Black Edition Athloni nemaju box cooler tj. dolaze u tray pakiranju (samo proc u kutiji).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|