|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() ola! dakle snimam si neke serije sa tv-karticom na komp.gotovo sve se bez problema kodiraju u avi sa AutoGK 2.45 ali na nekima mi se jednostavno komp sam od sebe resetira.Pretpostavljam da nešto nije u redu sa tom snimkom koju dobijem nakon štoo kartica snimi.Potrebno mi je onda 4-5 pokušaja kodiranja istog file-a dok se ne iskodira kako treba.Inače sam bez kodiranja je gledljiv i nigdje se ne zablokira niti komp i mogu ga odgledati do kraja.Komp je stabila 101% tako da to nije u putanju.Dakla neka greška se javlja u samom snimanju. Inače ovo je konfa: OS: WinXP MediaCenter CPU: E4300@3200MHz RAM: 2*1Gb DDr2 800MHz VGA: gigabyte 1950pro Napajanje: Hyper 580w TvKartica: Hauppauge Amity2 sa svojm decoderom (kartica radi pod aplikacijom MediaCenter,ne koristim nikakav dodatni softver,materijal se snima u dvr-ms format koji zatim prebacim u mpg format sa VideReDo-om i s njim izbacim reklame, te nakon toga kodiram u avi sa AutoGK 2.45) Dakle s čim popraviti taj dobiveni mpg format,tj. možda popraviti izgubljeni frem ili šta već je u pitanju ? Ili mi preporučite neki drugi softver za obradu dvr-ms formata i izbacivanje reklama pa da ga onda kodiram s kojim programom! thx!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
ProjectX Video ReDo PVA Strumento Probaj sva tri pa ćeš vidjeti koji ti najbolje odgovara ![]() EDIT: sori, nisam ubrao zadnji dio tvog posta, mislio sam da automatski snimaš u mpg. Izgleda da je problem kod prebacivanja iz dvr-ms u mpg. Ja nikad to nisam radio s Video ReDo-om, već s nekim drugim alatom, ne znam napamet kojim, al mislim da je ovaj.
Ovo je potpis. Zadnje izmijenjeno od: mrga. 09.03.2008. u 15:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ja reklame iz snimljenog DVB materijala rezem s MpegVideoWizard 07.2007. inace i ja sam imao isti problem s restartanjem racunala prilikom prebacivanja s GK. nisam proucavao niti pokusavao od onda...nije mi niti trebalo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|