|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Koja TV-kartica do 1 000kn ?
Lijep pozdrav.. Kupujem uskoro novi monitor,neki 22 wide najvjerojatnije,Lenovo ili Samsung,pa bi htio neku adekvatnu TV karticu,da ne zagušim sobu od 20 kvadrata sa 2 uređaja,TV i monitorom... Raspolagao bi sa okruglo 1 000kn,ogromna svota,znam za TV karticu..al pošto se u to ne razumijem 1%,tražim savjet,koji model kartice..vidim postoje obične analog,hybridne i treće - skystar2 kartice.. Postoji li negdje sticky o njima..ili mi ukratko samo možete sa linkom ovdje poslati koju TV-karticu bi preporučili..neki optimalni odnos slike,cijene itd..daljinac i radio obavezni.. Hvala! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
|
Neki lik je prodavao na trznici idealnu za tebe--ona Asus MyHome Cinema ili tako nesto za 200kn...ima digitalni/analogni tuner, FM...daljinac, sve sto ti treba i ostane ti 800kn da zapijes kao decko s ekipom ili picama ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91874 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
AverMedia AverTV DUO Hybrid PCI-Express ~670kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
..čini mi se da je nažalost ovaj ASUS prodan-3mj je stara tema,za 200kn nema bolje kupnje..al ja bi nešto jače ipak..pogledat ću ovu donju,Avermedia...hvala.. ako se netko još sjeti...dobrodošao savjet... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam jako zadovoljan sa svojim terratecom 2400DT. PCI-E je i ima 2 tunera, slika je fenomenalna, čak je i terratecov program dobar, ima BDA drivere... Nema ništa bolje od gledat jedan dobar film a drugi snimat. ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Jucer sam podigao AverMedia AverTV DUO Hybrid PCI-Express Imas je u Diskontu 24 za 555 kuna , jedino sto sam morao skinuti najnoviju verziju drivera sa neta i sve radi savrseno spojio sam je nabrzaka i stavio sam FM antenu u nju samo da stignem napokon pogledati utakmicu od prve do zadnje minute bez da me itko prekida ![]() Prednost nje je sto je dosta mala a slobodan PCI-E mi je taman ispod graficke tako da ne smeta protoku zraka taman dode do ventilatora od graficke ... Kod nas ima za nabaviti samo stariju verziju AverMedie DUO Hibridne ( mislim da su sve vezije A177 ) ako mozes nabaviti novu verziju neznam napamet kako se zove probaj to nabaviti .. Inace cuo sam da su oni jedni od boljih proizvodača kartica najvise zato sto su se potrudili napraviti solidne drivere i njihov Media centar je solidno napravljen ... Uglavnom ako imas toliko para obavezno si uzmi DUO hibridnu ili Combo kako se vec zovu zato sto za razliku u cijeni ( otprilike 25 % skuplje ) dobijes realno gledajuci dvije TV Kartice sto ti kasnije daje dosta velike mogucnosti , Gledanje live programa + snimanje drugog programa istovremeno ... Nisam prije imao prilike isprobati obicne PCI utore ali navodno je PCI-Expres velika prednost zbog brzine protoka informacija sto ti je najveca predost prilikom snimanja programa ( rasterecuje procesor ) ,a cijena je prakticki ista kao i kod obicnih utora ... Eto nadam se da sam ti pomogao posto kod nas ima dosta problema sa recenzijama TV kartica i dosta dugo sam trazio prave savjete ... Mozda sam i u zabludi sta se tice nekih stvari koje sam napisao ali eto ima tu i boljih experata od mene pa neka se jave ... Inace kod avermedie kod nas je problem sta po mojem sudu kod nas imaju lose g uvoznika za kojeg mi se cini da im nije napravio dobru reklamu a bogme niti njihove nove proizvode ne uvozi , mislim cak da prodaju kisobrane uz TV kartice onda ti je sve jasno ... Moj prvi dojam nakon stavljanje kartice u PCI-E 5 min , sidanja novih drivera i media centra 10 min instalacije i restarta , 5 min , brzinsko trazenje programa oko 10 min i gledanja programa na FM anteni zasad 4/5 ... Ima FM ... Mada ako imas 1000 kuna ja vjerujem kao tu ima i puno boljih stvari ja sam pomalo bio ogranicen sa parama ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kruno2. 05.03.2008. u 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Znam da su Terratec TV-tuneri odlični..to je DVB-T + Analogni? Vidim ovaj Avermedia ima 2xDVB-T + Analogni + FMradio..i ostale điđe-miđe...to bi onda bila prva opcija... Reci,iskreno..jesi se namučio dok si sve podesio kako spada..ili je bilo čisto found new hardware,driveri,software..malo skoknut po neki update...spojit sa antenom na krovu iliti pijatom na balkonu ![]() ![]() @kruno > hvala..budem pogledao..znaš li možda tko je distributer Avermedie u hrvatskoj..da ih baš uvozi,Formel?!..ne znam,bubam napamet..oni su mi pali prvi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Imaš u ve-milu Terratec Cinergy 2400i onu koju ti je buljo preporučio: http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=22053 cijena: 750 kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|