|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nove tehnologije prijenosnika
Eto, imam par pitanja, a istovremeno i ideju. Pitanje: zna li netko kada bi se trebali pojaviti prijenosnici sa ati hd 3xxx grafickim karticama, odnosno, ima li sto testova po netu (nije da nisam trazio, ali nisam uspio naci)? Cini mi se da bi to trebao biti lijep korak naprijed, zbog 45nm-a, manjeg zagrijavanja i potrosnje... Hocemo li za par mjeseci imati gaming laptope sa po tri i cetri sata autonomije? Nadalje, sto je s Pumom, integriranim graf. cipom i procesorom, koji bi trebali super funkcionirati? To bi isto trebalo krajem ove godine, ima li naznaka cijeni i performansama (isto ne nadjoh). Jos jedno pitanje; nisam uber gamer, ali se volim zaigrati, pogotovo RPG-e, ali ne diskriminiram nikoga ![]() Uglavnom, s grafom u potpisu sam do sada mogao gotovo sve igrati, bez potrebe za suludim detaljima. Je li npr. mobile hd2600 jaca od moje graficke? Ako je, koliko? Npr., mozete igrati doom3, quake 4, The Witcher i slicne igre bez problema? Pitam zato jer ipak u zadnje vrijeme komp pokazuje umor, i nadam se nekom prijenosniku koji ce bit lagan, mali, ali istovremeno i sposoban za igranje, a novi graf. cipovi mi se cine super za to (pogotovo spomenuti hd 3400 i 3600) ![]() I ideja; ako se slazete, mogao bi ovaj topic, ili neki slican posluziti za postanje novosti u svijetu laptopa, buduci da je vec i presisao prodaju desktop pc-a, a mislim da ima dosta novotarija i novih lijepih tehnologija na pomolu... Eto tako...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mob...00.3771.0.html Pogledaj malo po grafičkim karticama, naći ćeš nešto.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|