|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nokia n75 ili n76 ili nešto bolje u tom rangu
Trebam pomoć mobile eksperata! Trebam kupit mobitel ženskoj osobi koja obožava mobitele i pati na skuplje modele, a ne kužim se pretjerano u cijene/kvaliteta/performasne/dodaci omjere jer ja uvijek kupujem najosonovnije mobitele obzirom da mi je kod njih jedino bitno da mogu zvati i slati sms-ove ![]() Obzorim da cura pati na stylish i dobro opremljene nokie, mislio sam uzet neku od nokia iz naslova, ili nekaj bolje u tom rangu ako ima. Također bi bilo dobro daje mobitel opremljen kvalitetnom kamerom jer ga ona hoće koristiti i kao fotić! Tu je problem jer gore navedene nokije imaju loše kamere... Zanima me ima li neka druga nokia da je u tom cjenovnom rangu, da izgleda dovoljno stylish za ženske oči ( ![]() Dolaze u obzir i drugi ne-nokija mobiteli, ako se više isplate u tom cjenovnom rangu, upoznat ću ju s time da postoje i drugi mobiteli osim nokie ![]() Hvala na pomoći!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
dobar fotic ti imaju nokia n73, n93, i nokia n95 pa pogledaj koji joj je od tih dovoljno stylish. znam da nisu u tom rangu ali ako oce dobru kameru ti modeli je imaju. od alternative ima sonyericsson k800(k810) ili k850... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
samsung p520 armani u europatradeu 4.099,00kn http://www.gsmarena.com/samsung_arma...review-202.php
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Roberto, Nokia 7390 je mobitel koji bi ti mogao odgovarati. Nije preskup a ima dobar fotić, jedino nema symbian OS ni mpeg4, ne znam koliko ti je to bitno? http://www.odaberi-mobitel.com/cro/t...ike/Nokia_7390
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|