|
![]() |
#2522 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Internet veze prema van su malo u banani nakon potresa primjetih. Evo probajte imdb npr., a ujutro sam isto imao problema sa downloadom drivera sa amd stranice. Doduše možda ovisi i o provideru. Tele2 može učitati, t-com ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#2527 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
EDIT: samo sam bi sarkastičan/šalio sam se ponukan sadržajem posta #2526 jer mi više nije jasno tko je ozbiljan, a tko se zaje*ava. Navedene aplikacije sam spomenuo kako sam vidio njihove ikone na ekranu, a Doom Eternal zbog njegove popularnosti Sorry valjda nisam nekoga zbunio Zadnje izmijenjeno od: pogi. 23.03.2020. u 11:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni se sa zadnjim updateom grafa drivera počelo rušiti u igri i freezat komp...do tada nisam imao problema.Sada sam počistio sve sa DDU,stavio zadnje drivere,maknuo MSI Afterburner i Rivu,pa ćemo vidjeti... Instalacija zadnjih chipset drivera nije bila moguća dok stare nisam maknuo...
![]() |
#2530 |
Master Of Disaster
|
Pitanje za AMD gurue, da li bi dobio sta da se poigram sa postavkama memorije koje sam nasao na ovom linku https://forums.overclockers.co.uk/th...#post-33101128 Veci bandwidth za 3950x bi trebao biti bolji, ali zanimaju me rezultati u realtime koristenju - tipa renderiranje u Adobe Premier, Davinci Resolve i sl. Da li se isplati potrositi vrijeme na to? Trenutno mi je memorija na XMP profilu od 3200.
![]() |
#2531 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Za Premiere se ne isplati, po onome što https://www.pugetsystems.com/ kaže: Za ostale programe provjeri taj sajt. Citiraj:
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Master Of Disaster
|
jbt kompletno zaboravio na puget a njih sam gledao prije kupovanja kompa. nisam ni pomislio da tamo pogledam da li su gledali za RAM timingse. tnx provjerio sve njihove tablice i stvarno sa XMP 3200 na 3600 cak sa stisnutijim timinzima nema smisla uopce ulaziti u bilo kakav 'overclocking' memorije.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Psycho. 24.03.2020. u 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2020
|
Dobio sam mail od AMD-a sa savjetom da ne instaliram najnoviji chipset driver jer je trenutno pun problema, pa eto da znate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad se igraš sa postavkama+bugovi u očitanju ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 26.03.2020. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Možda je tako i Škot bio dobio screenshot od 5GHz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2544 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
Stavio natrag 20.1.3 i nekih tjedan dana je prošlo bez ikakvih problema,da pokucam...
![]() |
![]() |
#2545 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
EDIT: Baš gledam tvoju konfu i vidim da smo skoro isti, grafe su nam drukčije. A baš sam bio škicao da možda bocnem 5700 red dragon, ali pokušavam se strpit do RDNA2 i ampere-a. A sada kad si spoemnuo probleme sam se još mrvu ohladio. A i na forumima ekipa priča da je powercolor jako loš kada dođe do RMA, neki kažu da su imali dobro iskustvo, ali ih je manje od onih sa lošim. ![]() Brko, ako smo skenjali temu, prebaci ovo u navi. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 03.04.2020. u 05:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Into my head it goes
|
Nije vezano striktno uz temu,istina,neka Brko prebaci dalje,ali ću odgovoriti: probao upravo te zadnje Optional 2.4.1 i crash u igri nakon 10min.Dakle,što se mene osobno tiče,nisam imao nikakvih problema dok nisam išao maknuti 2.1.3 i staviti noviji... Sada sam instalirao opet 2.1.3 i idem se igrati,nebi trebalo biti problema. ![]()
![]() |
#2549 |
Banned
Datum registracije: Mar 2020
|
cemu uopce instalirati chipset drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|