|
![]() |
#1592 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2018
|
konfiguracija je gtx 1050ti, maticna B250M i procesor i5 7400. jedino kaj mi je važno da je 144hz, ako je uopce moguce za te novce. uglavnom csgo se igra, dota sitno, prije pubg ali uglavnom cs |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1594 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Uzmi ovo i na miru si. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2018
|
zaboravio sam napisati da nije vazno da li je 27" ili manje, ovo izgleda cist solidno, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Dell U2715H
Pitanjac za vas koji imate U2715H ... Kako se ponašaju touch kontrole (da li love svaki put) posebno kod prebacivanje izvora signala ? (imam spojeno više makina u raznim kombinacijama pa to često koristim). Ne mislim sad pipkat po tome prstima masnim od ćevapa, ali da me baš jako ne nervira jer mislim uzeti 2 komada što bi značilo duplo više počupane kose ![]() Stvarno ne kužim zašto nisu mogli staviti normalne dugmiće ispod okvira a ni sa rasporedom USB portova se nisu baš proslavili. Iako sam generalno zadovoljan svim svojim Dellovima (ni časna starina 2407WPC-HC još ne posustaje), zapeo mi je za oko Lenovo P27H (izgleda blizu, a ima i USB-C), ali ne mogu naći ni jedan pošteni review, pa ako netko ima neki info ili neki treći prijedlog za radni(čki) monitor (3D, CAD, office, bez ganjanja Hertza i raznih sync čudesa), samo naprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Hvala na odgovorima. Gledam i U2717D, ali osim tih tipkica, ostale razlike mi nisu toliko bitne, bar ne toliko da bi dao 500-600 Kn više kolika je trenutno razlika u cijeni (pa još x2). Usput, onaj Lenovo P27h što sam spomenuo također dolazi kalibriran kao i Dellovi. Budući da nema teme o 40 i 43" mrcinama, malo ću zaofftopičariti ... cca. 1.000 više od U2717D je 4K 43" Philips BDM4350UC sa PiP i PbP što mi izgleda zgodna alternativa multi-monitor setupu, ako ne po boljoj slici onda bar zbog površine i razgibavanja vrata i vertikalno a ne samo horizontalno kao do sada ![]() Da li je možda netko probao taj ili 43" od Della ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1602 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2015
|
Prije tjedan dana posto mi cura zauzela 4k tv na kojem sam igrao, odlucio kupiti monitor za igranje. Vise od 60Hz nisam ni gleda posto ps4 pro ne podrzava vise. Pa nije mi imalo smisla ni kupovat TN. Imam dva della sa ipsom al oba su 1080. I tako u tjedan dana dodjem od cirka 1500 do 3k+, kontam treba mi i za posa (web dev) i napokon donesem odluku da kupim https://www.lg.com/us/monitors/lg-27...hd-led-monitor Problem: nema ga nigdje u HR, osim u edigital a tamo je show sa garancijom itd. Kontaktirao sve nase firme, niko nezna kad ce dobit. Postoji verzija 27uk600 ali nema podesavanje za visinu sta mi je must have. A vesu i sl nemislim stavljat. Any tips? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Protupožarac
Datum registracije: Aug 2007
|
1080P na 27" ne izgleda baš najbolje. Prevelika dijagonala i time prevelik dotpitch U tom slučaju je bolje ići na 24" i 16:10. A osobno 1440P na 32" mi nije bila neka sreća. Eto sad već mjesec ipo na 27" 1440P, naviko se kao da sam na njemu 100 godina. U svakom slučaju, preporučujem (ako se može igdje) vidjeti uživo taj monitor. 32 colera sam kupio na preporuku i zajebo se, a U2715H kupio jer sam sat vremena bio ispred njega. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Oj momci, može preporuka za monitor 27"? Još ni sam nisam siguran jel bi 1440p ili 4k. (dal se isplati uzimat 4k?) Uglavnom se troši na internet, ponekad igranje (WoW uglavnom) - u kompu imam gtx970. Dal da gledam uope rang sa g-syncom da se future proofam (uzimao bi opet nvidiju). a cijena negdje od 3 do 4 soma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1609 | |
Premium
|
Citiraj:
Za tu lovu, 1440p max. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 | |
Protupožarac
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Sve ovisi koliko misliš izdvojiti za njega. Vidim da mu se cijena kreće od 2700-3500 za novi i oko 2 soma za polovni. Meni je odličan all-arounder (gaming/ostalo), a jel ima bolji u tom cjenovnom rangu ne znam jer je ovo prvi i jedini 27" 1440P monitor koji sam ikad vidio uživo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam na GTX1070 na high u 25 man raidovima imao fps dropova a nije bilo sve na high. Tako je i meni bilo u FHD. Da ne pričam o 1440p. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije toliko GPU zahtjevno koliko je procesorski zahtjevno, ali se i GPU napreže prilično. Bilo je BG-ova gdje su moji Ryzen i GTX1070 spustili FPS na 15-20FPS-a, kada su se počeli spamati spellovi i 20v20 fight je bio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Imam i U2715Q, to je 4K na 27" i ne preporucam osim za specijalne namjene. Njega koristim u kombinaciji sa Macbookom za dizajn i dev. Za to je fenomenalan, pogotovo ako zelis raditi retina proof stvari. Da moram birati ostati na samo jednom, izabrao bih prije U2715H. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Tvoj kompjuter mora dobiti u paketu podatke od još 25 drugih kompjutera i/li servera te procesirati ih da ti iscrta jednu sličicu na ekranu. Tako 60-ak puta u sekundi (ne znam koliki je tick rate servera). Da li WOW ima ugrađen benchmark? Ako ima, pusti ga da se odvrti da izbaciš iz jednadžbe mrežni lag pa javi rezultate. Ne igram WOW i nemam pojma kako igra izgleda/funkcionira, ali ako sam mogao odigrati Witchera 3 sa 980 na 1440p na relativno visokim detaljima i pristojnom framerate-u, nije mi vjerojatno da je jedna 970 usko grlo u WOW. Ali ponavljam, nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Premium
|
Ja ti kažem, ja jesam siguran. GTX970 u 1440p, može on dobiti 60 FPS-a, ali u raidovima, velikim gradovima i bg-ovima, će mu pasti i na 20 FPS-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|