|
![]() |
#67531 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kameru i online. Tako sam u Puli sa 70 km/h na znak od 50 km/h lupio kočnicu da se kombi Policije zatresao koliko je zakočio jer je bio 2m iza. Ovo je baš šupski što rade, i tako nešto samo piknuti online neka vide sramotu, tuljani jedni. Cijenim dobar posao, ali ovo je čisto pederstvo. Citiraj:
Ako ti auto pomaže da ostaneš u linij, prešao si granicu umora odavno već i trebao bi biti u krevetu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67532 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa iskreno gore mi je voziti mrtav umoran nego pod relativno malo cuge. Ako moram birati tri do cetiri pive ili umoran, biram pive. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67533 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Istina, nisam 3 dana k sebi mogao doći ali, da se. Može se sve, umor je zajeban, ali ako nisam umoran, mogu trpiti bol. ![]() Vozio svašta, tempomate, bez, klima, bez, šiberi, kabriji, benzinci i dizeli. Nemam potrebe stajati svakih 150km, radim uvijek ture bez brige od 300km i bez ikakvog problema. Ili sam jednostavno navikao na tu bol pa mi je to normalno. Kažem, prvi auto mi je bio 106, 2001. godište. ![]() ![]() Sad, na sportline, sjedala su super, ali i dalje na dulje staze nije to to. Najviše sam se iznenadio da jedna sportska sjedala u A5 su 22x neudobnija od jednih boljih ergo sjeadla u jeftinijem autu za duge ture. Bez obzira na starost. Isto tako, išao sam s frendom prije 2 godine s A5 po auto u Njemačku (Q7). Ne mogu u istu rečenicu po udobnosti. Frend je doma vozio A5 a ja taj Q7. Nakon A5 kao kad sam sjeo u Q7, kao da sam s paleta sjeo na jastuk. ![]() Složio bi se, da po udobnosti nisam našao nešto što mi je onako wow, do kad nisam probao neki dan S klasu (2022. godište, S350). Što se tiče općenito udobnosti, ovo mjenja sve, ali baš sve. Sjedala su kao oblaci. Jest da si 99% nas to ne može priuštiti ni da proda nekretnine prije toga, ali eto, lijepo je sanjati. Za mene, najbolji i naudobniji auto koji sam imao prilku probati. Nema to nekakvo famozno ubrzanje ili zvuk, ali i tih 280KS sasvim je dovoljno za vožnju, uživanciju, autoput na tempomatu, doslovno kao da je auto ugašen. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.06.2023. u 21:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67534 | |
Premium
|
Citiraj:
Stari mi ima Q5 Sline nakrcan opremom iz 2019. mislim ili tako nešto, i čudna su mi sjedala full. Morao bih se malo provozati. Ali sam zato sjedio u novoj tesli, vozio me frend, imao sam osjećaj kao da je fotelja. Nakon toga sjeo u svoj auto kao da sam sjeo na pod ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67536 |
Premium
|
Iz RS-a kada sam išao na tekmu Dinamo - West Ham prije 2g, izašao sam u ZG kao da sam bio slomljen. U ovaj je OK. Najgore ulaženje ikada u vozilo je bio Renault Megane GT Line, 2 tjedna sam imao auto, i to je najgori auto svih vremena što se tiče ulaska/izlaska. Meni su Audi iz 2004-2008 sa onim kožnim sjedalima bilo milina. Novi Audi imaju lošiju kožu nego tada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67537 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Sreća njegova pa je još mlad, i kratak ;D ![]() Citiraj:
A ja eto u srijedu krećem na turu od 980km. Samo na vrijeme u noći krenut da izbjegnem one slovenske bosance na obilaznici u Ljubljani |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67538 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Moram i ja za dan dva.. Natrpat accord pogani pa polako ![]() Jedino moram provjerit kad CK ide da ne najebem...taj je talentiran upast u najaču gužvu ![]()
![]() |
#67539 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#67541 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#67542 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67543 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Molio bi da mi iskreno odovorite na pitanje. Da kupujete auto kalse BMW3. Biste li kupili njega ili Giuliu. Realno alfe su sad kvalitetnije nego prije ali koštaju više. BMW, kako koja generacija, ali mi se dugogodišnij vlasnici marke žale da su se srozali. E sad. Ako uzmemo da su tu negdje kvalitetom i svim ostalim. Zašto na našim cestama ima tako malo Giulia a 3ca ko dreka? Znam da je to kod nas tradicionalno popularna marka ali baš je to zanimljivo. Jer po meni Giulia je kudikamo uzbudljiviji i ljepši auto. ak ništa drugo malo si posebniji na cesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67544 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Znam dvojicu vlasnika, jedan ima ”običnu”, drugi ima Veloce. Obojica su u prvih godinu dana vlasništva bili često po servisima bikoz mušice. Ovaj s Veloce se i vraćao doma u Rijeku sa zamjenskom Giuliettom jer se neka banalna stvar uspjela zakomplicirati na servisu. Navodno naši servisi nisu osobito pouzdani Obojica su zaljubljenici u Alfe i nije im problem trpiti mušice i plaćati rješavanje istih, tako da eto.
![]() |
#67546 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Bratić ima Giuliu veloce i Giulietu 1.8 tbi Veloce i nikakvih problema za sad. S druge strane, prijatelj imao običnu i prodao. Veli super se auto vozi, al stalno neki qurac, pa na servis. Prodao i uzeo bmw tricu.
![]() |
![]() |
#67547 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ima i BMW musice, sjetimo se samo kakve su probleme imali s N47 motorima. S druge strane, ima ljudi koji kupuju iskljucivo Alfu, a nisu mazohisti. Ukratko, nema danas auta s kojim u nekom trenutku nema problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67548 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#67549 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod nas je na cijeni Sv. Trojstvo. Općenito DE marke su više na cijeni od ostalih. Što se tiče 3ca, izbor motora, oblika karoserije, opreme,.. je daleko veći nego kod Alfe. I to igra ulogu kod kupnje.
![]() |
#67550 | |||
Premium
|
Citiraj:
Prijatelj je dao preko milju kuna za S7 prije godinu i nešto, i lošija je obrada nego u A4+A6 što ima stara premium opremu. Doslovce fascinantno koliko je opala kvaliteta naspram prijašnjih. Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#67551 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tko će dati više od par tisuća eura za polovnu Alfu??? To je razlog zbog čega ih ne nalaziš puno na cesti. To auto ne možeš prodati nikome za normalne novce kasnije. Neću ići u razloge zašto je tako. BMW je druga priča, ali te trojke su uglavnom izraubane kante koje ne vrijede ništa ali se kupuju jer su najjeftiniji konji za cijenu i dobar magnet za pičiće..
![]() |
#67552 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#67553 | |
TossACoinToYourWitcher!
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
kao vlasnik Alfe GT zadnje 3 godine, u svemu ste u pravu.. zajebani auti.. pogotovo jer je kvaliteta dijelova u kurcu, i jer moraš naći mehaničara koji će odradit posao kako spada, svi danas sve rade brzinski samo da zarade.. kad sam ga uzimao ciljano sam ga uzeo iz razloga jer neće bit nikad na prodaju, vozim ga dok bude dizela.. auto je 2005g, a eno dijelova na njemu kao da je 2023. iz tvornice izašao hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|