Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 02.11.2019., 21:55   #2671
quazar912
Premium
 
quazar912's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: north-northwest
Postovi: 881
a zašto bi ta usluga bila nesigurna? pogle SIM kartice i kompatibilnost sa mobitelima.
__________________
...and fly...

my YT kanal za snimke sa dronom
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2020., 23:31   #2672
Beachbaa
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2019
Lokacija: Zg
Postovi: 6
Pozdrav,
imam speedport plus i firestick od amazona. Stavio sam usb stick u speedport i htio ga koristiti kao NAS. Na firesticku instalirao Archos video player i on mi vidi speedport, ali kad kliknem na njega traži neki username i password. Probao sve moguce kombinacije sa loginom od routera i ip adresama, ali nista. Ne mogu nikako dobiti da mi procita usb. Ima li tko kakvu ideju.
Hvala
Beachbaa je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2020., 19:54   #2673
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 3,119
Bok,

jedan moj prijatelj koji se uopće ne razumije u računala i sl. ne može ući u postavke od navedenog routera.

vidi sliku:



kaže da je upisao šifru, a username ostavio prazno... i opet mu javlja error, pa je probao upisati admin za username i opet ista stvar... error...

na koji način ući u postavke routera ? dali username ostaje prazno polje ili ?

hvala
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2020., 20:51   #2674
frezer
Premium
Moj komp
 
frezer's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: Šibenik
Postovi: 237
Korisničko ime: user
Lozinka: piše iza na naljepnici
frezer je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2020., 06:11   #2675
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 3,119
Citiraj:
Autor frezer Pregled postova
Korisničko ime: user
Lozinka: piše iza na naljepnici
super, nisam imao taj router pa nisam mu znao reći što da upiše. jer inače je admin za username.
budem mu onda javio danas.

i daj mi recite dali će moći podesiti u postavkama DHCP

da započinje sa 192.168.100.X ?
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2020., 08:44   #2676
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,202
Ako je netko uspio pokrenut USB stick kao NAS na T-Comovom Speedportu 724v molim samo verziju firmwarea da mi javi. Ja na svom ne uspijevam, isprobao sve živo što mi je palo na pamet, sve poklikao po uputama, Youtubeu i ništa.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2020., 17:08   #2677
IGoR_2803
Premium
Moj komp
 
IGoR_2803's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: N/A
Postovi: 616
imam čudan problem s internetom doma... na optici sam preko HT-a, router je ovaj speedport. dakle, internet radi normalno, brzina je gotovo konstantno 100/100 Mbps koliko i mora biti... ali, svakih par dana se nešto zblesira i doslovno mi prestane raditi download... tj. kao da router blokira preuzimanje datoteka s neta... najčešće se to događa s ažuriranjem raznih game launchera... download ide full brzinom i kad dođe do samog kraja, jednostavno - fail... ista stvar s downloadanjem nekih mp3-ca od 50ak Mb-a neki dan... download dođe gotovo do kraja i onda fail... da se ne događa s game launcherima, pomislio bih da je do browsera... problem uvijek rješava reset routera... spojim se u konfigurator, resetiram ga i radi...

također, zadnjih par dana mi se zblesira max tv, ali to mislim da je zasebni problem s set-top uređajem...
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2020., 17:19   #2678
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 19,051
A dosta ti je vidjeti kolika je ova tema i "čestitke" tom smetju od uređaja,
Nabavi svoj pošteni router, ovog preko SZK prebaciš u Bridge mode za Internet, tel. i MaxTv ostaju direktno na njemu,
podesiš i zaboraviš na probleme.
Detalje i preporuke imaš u ovoj i/ili "Fiberland" temi
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2020., 14:15   #2679
MarkoGaming
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2020
Lokacija: Europa
Postovi: 1
Citiraj:
Autor IGoR_2803 Pregled postova
imam čudan problem s internetom doma... na optici sam preko HT-a, router je ovaj speedport. dakle, internet radi normalno, brzina je gotovo konstantno 100/100 Mbps koliko i mora biti... ali, svakih par dana se nešto zblesira i doslovno mi prestane raditi download... tj. kao da router blokira preuzimanje datoteka s neta... najčešće se to događa s ažuriranjem raznih game launchera... download ide full brzinom i kad dođe do samog kraja, jednostavno - fail... ista stvar s downloadanjem nekih mp3-ca od 50ak Mb-a neki dan... download dođe gotovo do kraja i onda fail... da se ne događa s game launcherima, pomislio bih da je do browsera... problem uvijek rješava reset routera... spojim se u konfigurator, resetiram ga i radi...

također, zadnjih par dana mi se zblesira max tv, ali to mislim da je zasebni problem s set-top uređajem...
također imam ovaj problem vec mjesecima.. download i upload samo stane.. torrent npr i dalje radi.. internet sasvim normalno funkcionira, ali ne mogu te direct downloade vise..
MarkoGaming je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2020., 12:49   #2680
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,202
Mali info oko spajanja USB diskova na ovaj Speedport, radi sve iznenađujuće dobro. Stavio sam USB stick 2.0 od 8 GB i sve radi ok dok Kingston DT100 od 32 GB ne radi, to je USB 3.0. Za probu sam stavio dummy USB 2.0 hub, 4 porta koja rade doslovno kao razdjelnik, bez vanjskog napajanja, uštekao HDD u USB 3.0 kućištu i radi bez problema, čak nema niti vlastito dodatno napajanje u igri. Radi i HDD i USB stick 2.0 na tom USB hubu, normalno se vide u popisu Network Storage uređaja. Kingston DT100 ne radi ni preko USB huba.
Jedna zanimljivost, sve promjene na mreži na mom računalu vidljive su tek nakon što se odlogiram i ponovo logiram, na ženinom računalu sve vidljivo samo kroz refresh, Windows 10 64 bitni, iste verzije na oba računala.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2020., 13:12   #2681
Ante M
Premium
 
Datum registracije: Oct 2016
Lokacija: Svemir
Postovi: 421
Kolike su ti brzine transfera ?

Jel se može maknuti opcija upisivanja passworda , tj da uređaj bude vidljiv svima u mreži ?
Ante M je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2020., 13:15   #2682
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 19,051
Mada ti radi (preko) USB Hub bez vanjskog napajanja,
ipak je poželjno ukopčati njegovo vanjsko napajanje, pogotovo ako spajaš HDD.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2020., 13:27   #2683
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,202
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Kolike su ti brzine transfera ?

Jel se može maknuti opcija upisivanja passworda , tj da uređaj bude vidljiv svima u mreži ?
Nisam još složio završnu konfiguraciju pa nisam mjerio, javit ću.
Nisam uspio dobiti bez passworda, čak i za Guest account kaže da isti mora biti aktivan i na računalu s upisana barem 3 znaka kao password. Ja sam dijeljeni disk stavio s passwordom pa monuntao kao mrežni disk po računalima s time da sam odmah upisao username i password.

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Mada ti radi (preko) USB Hub bez vanjskog napajanja,
ipak je poželjno ukopčati njegovo vanjsko napajanje, pogotovo ako spajaš HDD.
Znam, ovo je bilo za test i uredno radi. Stavit ću SSD u vanjsko kućište pa ići bez dodatnog napajanja.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2020., 17:12   #2684
Joza_Seraf
Premium
Moj komp
 
Joza_Seraf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Klc
Postovi: 551
Danas dobio ovaj ruter... blago rečeno užas.. znači 0 bodova za igranje.. COD, WOT, WOWS... ogroman packet loss.. ping svako malo skače preko 400.. Igram 2 min normalno onda 1 minuta 999... pa 3 minute normalno i onda 5 minuta 400+ i tako u krug... ne znam šta više da probam... najveći problem je šta sam na wi fi... jedno ako tu neš ne serka. Prije toga imao simensa onog gigaset, bilo sve 5
__________________
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
Samo čekam dan kada će mi netko pokucati na vrata i zatražiti me bubreg jer sam negdje odscrollao dolje i stavio kvačicu na "Slažem sa svime"!!
Joza_Seraf je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2020., 19:41   #2685
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 19,051
A ti bi se igrao i još preko WiFi, e nemože to u 2020 godini sa super(duper)šroteks uređajem.
Ajde pogodi zašto ova tema ima 90 stranica ?
Jesi probao kad je Lap spojen prekožice (Lan) ?

Opcije ti pišu u temi pa potraži.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2020., 20:18   #2686
Joza_Seraf
Premium
Moj komp
 
Joza_Seraf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Klc
Postovi: 551
Ne mogu jer mi je 14 metara razmak između rutera i kompa, nisam probao jer mi se neda seliti komp, previše posla doslovno...
__________________
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
Samo čekam dan kada će mi netko pokucati na vrata i zatražiti me bubreg jer sam negdje odscrollao dolje i stavio kvačicu na "Slažem sa svime"!!

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 13.03.2020. u 20:49.
Joza_Seraf je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2020., 20:50   #2687
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 19,051
A onda uživaj u kvaliteti ... šta da ti čoek kaže
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2020., 20:51   #2688
Joza_Seraf
Premium
Moj komp
 
Joza_Seraf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Klc
Postovi: 551
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
A onda uživaj u kvaliteti ... šta da ti čoek kaže
ma nabijem ih... sutra idem kod frenda po power line adapter da vidim jel šljaka
__________________
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
Samo čekam dan kada će mi netko pokucati na vrata i zatražiti me bubreg jer sam negdje odscrollao dolje i stavio kvačicu na "Slažem sa svime"!!
Joza_Seraf je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2020., 20:56   #2689
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,810
A koji si do sada imao router kad ti je sve radilo?
Osobno san promijenio valjda sve routere koje je T-com davao korisnicima od prvih DSL routera do zadnjeg iz naslova ove teme i s nijednim se nisam uspješno dobacio do jedne sobe u stanu do koje ima skoro duplo manje nego 14m kao u tvon slučaju (doduše 2 nosiva zida su između). Ne da nisam imao kvalitetan signal il ping, nego nemam uopće signala ili ga imam u tragovima
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2020., 21:19   #2690
Joza_Seraf
Premium
Moj komp
 
Joza_Seraf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Klc
Postovi: 551
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
A koji si do sada imao router kad ti je sve radilo?
Osobno san promijenio valjda sve routere koje je T-com davao korisnicima od prvih DSL routera do zadnjeg iz naslova ove teme i s nijednim se nisam uspješno dobacio do jedne sobe u stanu do koje ima skoro duplo manje nego 14m kao u tvon slučaju (doduše 2 nosiva zida su između). Ne da nisam imao kvalitetan signal il ping, nego nemam uopće signala ili ga imam u tragovima
simens gigaset. jedan zid izmedu od knaufa, wi fi 12 MB, na lanu 13

mene ne muči kvaliteta wi fi signama, najveći problem je meni stabilnost internet veze. Znači ja pokrenem speedtest, on se nemre connectat na server, pokrenem packet loss provjeru od 5 min, 40% ih je izgubljeno... i onda internet crkne, ruter se odspoji od interneta i 0 bodova...
__________________
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
Samo čekam dan kada će mi netko pokucati na vrata i zatražiti me bubreg jer sam negdje odscrollao dolje i stavio kvačicu na "Slažem sa svime"!!

Zadnje izmijenjeno od: Joza_Seraf. 13.03.2020. u 21:48.
Joza_Seraf je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2020., 14:42   #2691
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: istra
Postovi: 1,989
prebaci na speedportu , u opcijama wifi-ja, na BG način rada (a ne BGN).
time ćeš dobiti nešto sporiji, ali stabilniji wifi.
ako ni to ne pomogne, onda jbg nabavi si pošten AP ili powerline.
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2020., 20:38   #2692
Joza_Seraf
Premium
Moj komp
 
Joza_Seraf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Klc
Postovi: 551
Edit: off topic+ nasao

Cekam tehnicara, rekao je da ce sutra doc... da vide tokom dana 17 pucanja mreze
__________________
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
Samo čekam dan kada će mi netko pokucati na vrata i zatražiti me bubreg jer sam negdje odscrollao dolje i stavio kvačicu na "Slažem sa svime"!!

Zadnje izmijenjeno od: Joza_Seraf. 14.03.2020. u 20:54.
Joza_Seraf je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2020., 20:57   #2693
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 19,051
U nedjelju sa porcijom korone ??
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2020., 21:08   #2694
Joza_Seraf
Premium
Moj komp
 
Joza_Seraf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Klc
Postovi: 551
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
U nedjelju sa porcijom korone ??
Ocito. Zvao me covjek kaze bio u posti, rijesio tamo sta se dalo, sad barem imam 8 Mb ne 2... kaze da je mozda problem i u ruteru da ce mi ga sutra zamjeniti
__________________
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
Samo čekam dan kada će mi netko pokucati na vrata i zatražiti me bubreg jer sam negdje odscrollao dolje i stavio kvačicu na "Slažem sa svime"!!
Joza_Seraf je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2020., 14:19   #2695
nike.com
Registered User
Moj komp
 
nike.com's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 16
Pozdrav,


kako da udem u skrivene postavke sppedport W724V Type Ci T-com ? Zanima me att rate i šum na parici.

Listao sam pod ovom temom ali sve što sam našao ne radi....


Zahvaljujem !


lp
nike.com je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2020., 00:40   #2696
nike.com
Registered User
Moj komp
 
nike.com's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 16
Citiraj:
Autor nike.com Pregled postova
Pozdrav,


kako da udem u skrivene postavke sppedport W724V Type Ci T-com ? Zanima me att rate i šum na parici.

Listao sam pod ovom temom ali sve što sam našao ne radi....


Zahvaljujem !


lp



Našao sam u prijašnjim postovima, kopiram ovdje link ako nekome zatreba ;


Edit;


Treba se prvo ulogirati preko ovog linka http://speedport.ip/engineer/html/dsl.html tek tada će proraditi donji link.



Username : user
Pw: na poleđini


http://speedport.ip/html/engineer/ro_dsl.htm


Evo i objašnjenje za SNR i line Att ;


Have you ever heard about line attenuation? Leaving out some of the technical jargon, the line attenuation figure describes the distance between you and the exchange of the ADSL provider. It is expressed in dBs and you can check this number on your ADSL statistics of your home / corporate router (show dsl interface atm(something) for Cisco). In short, the lower this number is, the better:
20dB and below is outstanding
20dB – 30dB is excellent
30dB – 40dB is very good
40dB – 50db is OK
50dB and above is bad


Signal-to-noise ratio (SNR) is another figure you can check in the ADSL stats of your home / corporate router (show dsl interface atm(something) for Cisco). This number is also expressed in dBs and describes the relation between your speaking strength (signal) and the street’s noise strength (noise). The higher this number is, the better, as your speaking voice outperforms the noise.
10dB and below is bad
11db – 20dB is OK
20dB – 28dB is excellent
29dB and above is outstanding

Zadnje izmijenjeno od: nike.com. 09.04.2020. u 01:15.
nike.com je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2020., 19:29   #2697
tutix
Premium
Moj komp
 
tutix's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Popovača | Zagreb
Postovi: 4,009
Pitanje jedno, možda i kriva tema. Imam u stanu ovaj 724 Ci, T-Comov VDSL. Majstor se synca na 52 Mbita, ali ja ne povučem više od 40-ak na Speedtestu. Gdje poždere tih 10-ak Mbita ako su MaxTV i svi klijenti (osim jednog) isključeni.

Linija:
https://imgur.com/a/kgK6FyN
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2020., 19:51   #2698
shaft
Registered User
Moj komp
 
shaft's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 24
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Pitanje jedno, možda i kriva tema. Imam u stanu ovaj 724 Ci, T-Comov VDSL. Majstor se synca na 52 Mbita, ali ja ne povučem više od 40-ak na Speedtestu. Gdje poždere tih 10-ak Mbita ako su MaxTV i svi klijenti (osim jednog) isključeni.

Linija:
https://imgur.com/a/kgK6FyN
Nazovi korisničku i prijavi smetnju. Moguće je da su ti zabunom pustili 40 Mbps po virtualnom kanalu za Internet (pretpostavljam da si uzeo brzinu od 50/10 Mbps).
Odmah ti mogu i šiknuti veći profil na liniju (tipa 68/16 Mbps - trenutno ti je pušteno 54/8 Mbps) s obzirom da imaš odličnu liniju (izbjeći češ s većim profilom utjecaj IPTV-a na brzinu neta).
shaft je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2020., 20:12   #2699
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,296
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Pitanje jedno, možda i kriva tema. Imam u stanu ovaj 724 Ci, T-Comov VDSL. Majstor se synca na 52 Mbita, ali ja ne povučem više od 40-ak na Speedtestu. Gdje poždere tih 10-ak Mbita ako su MaxTV i svi klijenti (osim jednog) isključeni.
Jesi mjerio sa fizicki iskljucenim MaxTv prijemnikom iz routera, tj odspojenim Lan kabelom. Pozeljan je restart routera bez prikljucenog MaxTV-a, pa onda mjerit?
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2020., 00:19   #2700
tutix
Premium
Moj komp
 
tutix's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Popovača | Zagreb
Postovi: 4,009
Citiraj:
Autor shaft Pregled postova
Nazovi korisničku i prijavi smetnju. Moguće je da su ti zabunom pustili 40 Mbps po virtualnom kanalu za Internet (pretpostavljam da si uzeo brzinu od 50/10 Mbps).
Odmah ti mogu i šiknuti veći profil na liniju (tipa 68/16 Mbps - trenutno ti je pušteno 54/8 Mbps) s obzirom da imaš odličnu liniju (izbjeći češ s većim profilom utjecaj IPTV-a na brzinu neta).
Vidjet ću s korisničkom, gledam nadoplata za 40 i 50 je ista (10 kuna) i nije mi jasno zašto bi mi bila uključena sporija. Imamo taj ugovor 3 godine tak da ne znam jel mijenjano što u to vremenu (nisam vlasnik linije). Inače nisam dugo vremena mjerio brzinu, ali sad kad radimo i cura i ja od doma, svako povećanje brzine dobro dođe

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Jesi mjerio sa fizicki iskljucenim MaxTv prijemnikom iz routera, tj odspojenim Lan kabelom. Pozeljan je restart routera bez prikljucenog MaxTV-a, pa onda mjerit?
Jesam, sve odštekano. Sad sam probao i s gašenjem/paljenjem, ali ista stvar.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
tutix je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na