|
![]() |
#31 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() A inače prakticiram to da izbjegne izljeve frustracija na druge ![]() ![]() Sorry, budem danas nadoknadio :clap: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
problem riješen
evo, da vam se javim još jednom, da se pohvalim da sam riješio problem kod prenošenja vibracija sa kućišta na stol. kako? danas otišao u željezaru, kupio 4 gumene podloške, zapravo nekakve gumice, koje izgledaju kao prerezana kuglica popola, veličine u promjeru nekih 15mm, i zalijepio ih na nogice od kućišta. i voila! vibracije se više ne prenose jer te gumice super upijaju. a za koliko novaca? za 4 x 1.80kn! ![]() ma kakvi silenceri, kakvo što! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
@ Gabre: Ma to je strava, veci je gust kad si nesto sam slozis i kad to funkcionira super nego kad kupis gotovu stvar:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Gabre, dobar poso..dapace odlican.. ali mene sad zanima kako ekipa mjenja vent unutar zalamana?? Ja imam isto 7000 i naravno kad ga nafrljim na 12V to je ko mlazni pogon..pa me zanima ak umetnem neki tihi vent, Fleks preporucuje Sharkoona, hoce li to i dalje dobro hladit (zbog eventualnog manjeg airflowa), i hoce li i to biti bucno? jer ne znam kolko je bucan sam vent a koliko strujanje zraka preko 1000 listica...
![]() |
#37 |
Lika u mom srcu
|
ma nije problem promijeniti vent unutar zalmana, samo što je problem naći tih 92mm vent.. ja sam ih poslušao nekolicinu, i sve redom isti kur.. od 20 do 100kn otpilaš vanjski rub, i s malim šarafićem ga prišarafiš za onu limicu dolje na zalmanu, 15min posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
e gle u odnosu na ovaj Zalmanov tvornicki vent SVE je tiho.. evo baci pogled ovdje, gdje se razglaba o ventovima.. i ja bas danas kupio ovaj Sharkoonov 80mm i iskreno ti kazem-na 12V ga nemres cut! Nevjerovatno..pa ti zamisli kak je na 5 ![]() Edit: e kak je pricvrsen oriđiđi vent od Zalmana? Da mi usparas sad gasenje kompa i guranje glave nutra ![]()
![]() |
#39 |
Lika u mom srcu
|
pa kažem ti, uz pomoć 2 mala šadafića je zašarafljen, iako ti to ne mogu tvrditi sa sto posto jer sam ja svog zalmana već dobio sa promijenjenim gore ventom, stavljen Enermax, koji je također jako bučan na 12v, tek negdje oko 6-7V je izdržljiv, pa sam zato i stavljao 12cm gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Lika u mom srcu
|
e da, mislim da ti je bacanje novca davati duplo više novaca za 12cm vent Sharkoon, u odnosu na Glaciala od 12cm, jer glacial ima 9 lopatica, te mu je sukladno tome potrebno manje okretaja (manja buka) da pravi veći protok zraka. 2 glaciala na 7V su odlični. u odnosu na jedan sharkoon na 12, kojeg ćeš sigurno morat pustit na 7V, a tada ima slabiji protok od glacaila. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|