|
![]() |
#29702 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kak je bilo to vozit na 130? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29703 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Lepo znaš kako ![]() Ma bilo je ok, preletio sam većinu stvari ![]() ![]() zmija mi je savjetovao da dam izraditi kvalitetnije brtve, set od 12 komada je nekih 20kn navodno tak da to nije trošak neki |
![]() |
![]() |
![]() |
#29704 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ako tko treba u Intersparu u areni, majice Kappa od flisa za 90kn, neke no name marka 35kn,flis hlace 40kn
![]() |
#29705 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Danas sam bio u WestGate-u i u H&M.u sam vidio dobre popuste na razno razne majice, tajice i ostale sportske obleke. http://www.hm.com/hr/subdepartment/M...#Nr=4294908096 Ima poprilično toga ali ja nisam ništa kupio jer mi nekako djeluje loše. Loše u smislu da nebude baš odrađivalo svoju zadaću (nebude odnosilo znoj s tijela) ali možda se varam. Cijene su super, od 50kn (neznam, možda i manje) za neke tajice i majice pa do 199kn za jedinu majicu koja mi se sviđala (funkcijom ali ne i cijenom). Pa eto, ako imate priliku odite pogledati, možda nešto pronađete i za saebe. P.S. imate H&M i u CCO west, nisam siguran za East pa provjerite i tu.
![]() |
#29706 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
hvala, bum se zaletio kod njega. Citiraj:
Citiraj:
![]() Neću se puno igrati pošto mi je ovo prvi bajs, neka to čiko giro rješi. ps. hvala svima na pomoći oko kupnje novog bajsa, a pogotovo gospodinu the55mic koji je za mene pretražio cijeli njuškalo i izvukao par oglasa, skidam kapu. Radi se o scott aspectu 45, sa super cijenom. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29707 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
novi syncros ds28.... 535g po komadu, a nakon tjedan dana čitanja o enduro obručima oni su ispali kao najbolji weight/stiffness/price omjer. -->
Nabe još potražujem a žbice idu dt comp... Mišljenja? Eto i mene iz VŽ, spreman za voŽnje....
BeeeE nisam ti ja nikakav gospodin ![]() ![]() Inače, ja si planiram novi wheelset, nešto lakše jer ovaj u dve godine nisam uspoio ni pol mm u osmicu spigat, a svašta sam mu radio, tako da...reku malo sam ipak pretjerao s čvrstoćom, može i lakše/mekše, a puno znači na agilnosti bajka lakši kotači.... U tu svrhu, obruči su kupljeni ---> novi syncros ds28.... 535g po komadu, a nakon tjedan dana čitanja o enduro obručima oni su ispali kao najbolji weight/stiffness/price omjer. Nabe još potražujem a žbice idu dt comp... Mišljenja?
![]() |
#29709 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29710 |
Registered User
|
Nah.... bilo bi previše bijele, nisam ti ja Jole ^^ @ Destro, pa onda bi me wheelset košto debelo prek 2k, što si ne mogu priuštiti.... Razmišljao sam o superstar nabama, al dosta su negativni rivjuovi, a i skupo bi me ispalo dok bi to došlo do sim.... Onda sam si mislio; Prednja Stražnja To mi se vidi ko dobar ulov, a i dobre stvari o njima čitam, i ddario ih ima (zadnju barem na soulu) i veli da mu super....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29712 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Mic te obruče i ja špijuniram. koliko para i u kojem dučanu? imaju li još crnih jer ni ja ne priznajem gayish bijele. edit: što se nabi tiče, da mi ih je sada kupovati, također bi gledao ove dartmoore sa linkova, jer za super cijenu dobiješ dosta lagane nabe a ako izdrže barem godinu dana bez da mjenjaš ležajeve sigurno si u plusu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29713 |
Registered User
|
Nije u dučanu, u zg više niko ne drži syncros.... Papci... Lopuh kaj još ima na zalihama, ima i to je to... Isto tako i oni drugi (ne mogu se sad sjetit) zvao sam oba... I niko više nema te obruče samo ove teške za fr... Jedino lopuh ima jedan cijeli prvi kotač (bijeli) sa tom nabom za 1860kn ![]() Dakle prek njuškala za 700kn oba, nova, zapakirana, kupljeni za nikad napravljen wheelset, pa cu ja sad da ih uparim ![]() A kaj se naba tiče isto nakon par dana guglanja su mi te dartmoorice ispale ko fakat ok solucija, jer pošto je buđet ipak malo siromašan, nema se za hope i dt swiss... Eto ja večeras izveo ljubimca malo na snježne radosti, maloprije došao, skoro sat vremena je (i ja sa njim ![]() ![]() Par slika; Pod lampom Na klupici Njuška Mjesto za spavanac
![]() |
#29714 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Lepo, novogodišnja vožnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29716 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
tunel u 10h ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29717 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
opet ima pol metra ovih bijelih govana... ja se nadao da će to malo sporije padati night: slikice s onog našeg pohoda? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29718 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Skoro pol metra friskog snijega, zica otvorena - a ja moram danas dovrsiti posao i sutra isporuciti, tako da tek u srijedu mogu. Inace bi vec bio na putu za gore ![]() Prema prognozi moglo bi napadati rekordan broj cm, da ne kazem previse. Izgleda da nam ne gine malo duzi period apstinencije od bicikliranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29719 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29722 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
A baš ste neki... meni vilica partila na garanciju ![]() Moji idu još na Vidovu goru u nedilju, ma sve se poklopilo ![]() @Nik, petak, subota, nedilja -> sunce ![]() EDIT: Zaboravi, ovi mjenjaju prognozu na sate. Al bar je manje kiše kroz tjedan u odnosu na prijašnje prognoze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29723 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bolje ste prosli kako god uzmete, tu ce do kraja dana napadati pola metra snijega u gradu, a na sljemenu ga vec ima preko pola metra. Zaparkirao sam auto na zalet (jer naravno da je kod moje firme cisti nedirnuti snijeg kao i uvijek), sad je pitanje kako cu izaci van. Kako pada necu ni vidjeti gdje sam parkirao, i mogu slobodno busom doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29725 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29727 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Destro, meni je zbog snijega odgođeno nešto radi čega sam došao u Zg za sljedeći ponedjeljak. Tako da pičim u St najranije u utorak.. Miče di si nabavio te gej pizdarije za žbice? Imaš još koju za mene ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29730 |
Samsung Mob!ler
|
|
![]() |
![]() |