|
![]() |
#2941 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Došao Xiaomi 5G. Brzina oko 500/50 preko HT turističke! Prezadovoljan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2943 |
Premium
|
Oko 400... Koja je uopće maksimalna brzina koja se može dobiti kod HTa? Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 12.06.2024. u 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
Do sada izmjereno najviše 2 Gbps na HT 5G https://www.speedtest.net/result/a/9475412570 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Premium
|
To ispred odašiljača?😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Premium
|
Xiaomi 12t pro prema speedtestu Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2024
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Premium
|
Koliko tebi hvata najviše? Imaš li neki tip za bolje iskustvo! 😁 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2951 |
Registered User
|
Kod mene ide 330/30 i meni je sasvim dovoljno. A što se tiče rutera sve je automatika eto jedino da se nađe najbolji položaj u stanu. Mada ima veoma jake 5g antene i jak wifi. Možda negdje ima i neki tools za podešavanje frekvencija mada i ovako odlično radi. Sad i ti imaš Xiaomi 5G CPE Pro pa možeš i ti nešto reć ako ima. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
Premium
|
Ima netko ideju zašto mi je upload stalno ispod 10. Kad je signal jak opet ista stvar... Jel to do bazne stanice ?pomaže žalba neka? ![]() ![]() Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Imaš možda brojku od signala? Pitanje što je ruteru zmači srednje jak signal. Ako imas kakvu HT/bonbon/simpa karticu probaj u mobitelu isto testirati ako se spoji na istu baznu stanicu. Ovak napamet bih rekao da je možda i do bazne, da imas korisnike koji uploadaju... Ako možeš upravljati bandovima onda se igraj sa svim kombinacijama pa vidi jel ima kakvog utjecaja na brzinu. Ja bi za početak maknuo b28 svakako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Premium
|
Ne vidim nigdje opciju da maknem određenu frekvenciju . Ako netko ima neku ideju pišite 🤣 Xiaomi 5g cpe pro onaj sa iskon web shopa Signal provjerim kad dodjem doma. Čudi me ogromna razlika izmedju upload i downloada Kad je signal izvrstan rezultati su skoro isti samo je upload do 10 Poslano sa mog Zadnje izmijenjeno od: buljaka. 18.06.2024. u 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Premium
|
Ja imam isti router. I sve je ok. 530/80 trenutno. Samo meni ovdje gdje piše frekvencijski pojas je prazno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako je ruter genericki ko i svaki drugi, ziher ima api u pozadini koji svakih par sekundi salje milijune requestova za ovo za ono. Otvorite developer toolse, pa network pa tamo gledajte koji se requestovi ponavljaju pa kliknete i vidite kaj od podataka ima u njima. Recimo znam da zte i huawei tak imaju i bukvalno api nosi podatke koji se onda djelomicno prikazuju u webui... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Premium
|
Evo detalji o signalu. Premjestio sam ga da je signal "jak," 200 sa 15 je sada brzina. Još uvijek mi je jadna upload brzina ![]() ![]() ![]() Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Premium
|
Stvarno ne kužim zašto meni fali ovaj info o frekvencijskom pojasu... Btw jel uopće postoji mobile app za ovaj router? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
Premium
|
Jesam. Odmah kad sam ga upalio. No, nebitna sitnica kad sve radi izvrsno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
Registered User
|
Imam isto xiaomi 5g cpe pro meni radi odlično. Šta znam možeš testirat kako radi samo na 4g. Vjerovatno je do mreže što je upload mali. Pozovi call centar Telekoma možda oni znaju u čemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Premium
|
Jel tebi piše info o frekvencijskom pojasu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
jedno brzinsko pitanje... radim sezonski u italiji preko ljeta, jedina opcija mi je mobilni net... jel mi ima smisla uzimat recimo Xiaomi 5G CPE Pro i flat karticu ili da ju jednostavno stavim u mob i kreiram hotspot? dal mobitel (imam samsung a52s) ima bolju 5g vezu ili 5g navedeni router? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2965 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ako ti treba hotspot za više uređaja svaki dan ja se ne bi zajebavao sa mobitelima. količina rabljenih modema/routera koji odlično rade taj posao jednom kad ih uključiš je dovoljnada nađep nešto povoljno i zadovoljavajuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2968 |
Premium
|
ne, samo za moj laptop mi treba...pa ne znam dal mi treba taj dodatni trosak, dal bi sta dobio s njim? (tbh, treba mi da bi imao stabilnu vezu i ping za League of Legends) :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2969 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidi možeš li kod njih uzeti nekakav 'HomeBox' bez pretplate. Ako ništa drugo, imaš veći broj providera u odnosu na nas pa će i izbor biti bolji. https://en.italy4.me/vacation/sim-card.html
![]() |
#2970 |
Premium
|
moze pomoc sa gornjim pitanjem pls, sutra putujem pa da jos stignem kupit ruter ako mi treba... znaci pitanje je, dal bi sa njim bio bolji signal, stabilniji, bolji ping, nego sa mojim mobitelom samsung a52s (ima 5g dosta dobar)... nije mi bitna funkcionalnost rutera jer cu ga koristit samo na svom laptopu, bitna mi je samo stabilnost i ping (za igrat LoL) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|