|
![]() |
#2942 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
50-90, iako nekada zna malo podivljati na 1x0 al ok... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2943 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Lako za ping, to sto je takticki neizvedivo i sto pojedinci nemaju vremena 3 min procitati pravila, to je drugi par opanaka. Slobodno me prekrizite sa liste platisa i igraca, ja se necu zivcirati, radije cu igrati sa chiterima, od njih bar neka korist u teamu... So long PCE "klan" ... Edit: Bolje ne stavljati TS jer ce samo biti spominjanja raznoraznih opcenja sa zenskim dijelom familije, od strane onih koji se trude nesto napraviti...
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 01.03.2006. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Slažem se sa CKom. Ovo danas je bilo KATASTROFA. Pa nemreš sam igrat HQ u kurac. Killer seagl mi je najbolji. Ja Dole 3 puta moram odustat od zauzeca položaja a on na drugom kraju mape iz grma tamani svabe. Ma aj bok. Pa nije ti uvjek kill score najvažnije. Nije to TDM. MisterM ceka na kamionu da neko prođe ispred da opali rafal u njega. Mislim CK, Fish (kolko tolko) i ja nemremo sami protiv njih 10. Team work u kurac..... Neko mora pazit leđa. Pogine, pogine.... Fakat ste mi digli tlak.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni isto diglo malo živac, al eto... ljudi će se naučit - ili će ih se kickat... pa mislim... što je tako teško pročitat pravila... CK, bude bolje, navrati sutra. I nemoj jesti čokoladu - previše te puca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
M.U.P.
|
Ma trebo si bit danas pa vidjet HQ ![]() Svi ganjanju killove a zvjezdica bleji sama ![]() I onda 10 ljudi kak se ovo igra?????
![]() |
#2947 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 | ||
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Citiraj:
Kod nas je uvijek malo ljudi( :confused: uvijeren sam bio da će biti gužva bar navečer). Toliko ovdje o tome - sve ostalo u postu koji sljedi. ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
JDM
|
Mislim NHF, možda mislim na nekog drugog, ali znam da sam vristo dok sam gledo poslje killcama. Naucite kak se kaj igra.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
shto se tiche pinga, uglavnom ne prelazi 80, a kad god pogledaj nekih 55-70...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2951 | |
|
Citiraj:
I molim na PM IP od tog njemackog CTF servera da se igram, a ne zivciram ![]()
![]() |
![]() |
#2952 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ce doc netko (bilo tko) sad gore na server...ovo je savrsena prilika da me ubije koji put? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 | |
1oo1 NooB
|
![]() Ja nisam neki expert za compove - shodno tome ne serem o tome. Uvijek ima ljudi koji znaju i žele pomoči. Ima i onih drugih ali bože moj... ![]() Kad je krenula špreha o "našem" serveru bio sam presretan - evo konačno naše mjesto di se još k tome i poznamo ( bar neki osobno a neki preko foruma ). Tada sam napisao da sam spreman bio i sam pokrenut server ali da čekam PB.Onda sam vidio da se tu organiziramo pa ajmo zajedno te čemo izdržat do PB-a i sredit stvari među nama. ![]() I šta se dogodilo - neki ne znaju koristiti osnove (namještanje tipki u igri pod options), drugi ne čitaju postove na forumu iznad njhovih makar bili i jedno mjesto iznad njih, svađa ko mala djeca oko svega - pardon - gore od male djece:mad: ...itd. ![]() Sad ću ja biti malo djete i reči da ovo pišem zadnji put: kako slijedi: Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/attachmen...3&d=1140996976 Najvažnije stvari u vezi servera i igre su u sticky postu na vrhu teme IGRE, u postu ukojem se glasalo za nove mape CoD2 PCE server. Ja igram ovu igru malo više od mjesec dana, štoviše prekinuo sam SP da bi prešao na MP ![]() igram jer mi je to ventil, jer uživam ali mi to nije mjesto ispucavanja mojih osobnih problema, mojih mušica i slično. Ne vrijeđam u igri u stilu "J... TI JA M.... TEBI I T..... P......, itd. Napisat ću fuck, shit, neeeee, pizdo ili ovo ili ono ali u žaru borbe - znajte da nemam zlu namjeru i odmah se ispričavam svima koji se nađu uvrijeđeni - nek mi se jave i osobno ću se ispričati. Više neču niti upozoravati ljude da mi se jave sa svojim imenima koja mi trebaju samo radi točnih podataka o platišama i sl. Potrudit ću se da svako ko poslje današnjeg dana uđe u igru i pita kaj sad - da odleti odmah van. Gore Vam ljepo piše kaj će se dogodit čiterima - da natuknem - osim trajnog bana svim serverima koji vrte CoD:UO i CoD 2 IP + ... ![]() Do ovog mjesta u postu morali ste skužiti da sam ljut ko pas. Rak i ja smo samo kod pokretanja servera potrošili 5 sati na netu - te ne valja ova kartica , te tu nemamo server ali imamo tamo - PA JA HOČU TAMO ALI NIJE NAVEDENO KAO OPCIJA KOD BIRANJA ![]() Cat - ne prozivam te nego jer sad shvačaš kak se ja osječam. Napomena: kad idete igrat ugasite sve makar bilo i idle - P2P, download managere i sl. To će Vam radit probleme. Isto tako defaultne postavke kod nekih dsl modema nisu dobre - za to kontaktirat nekog ko kuži. Toliko od mene o tome - više neču ponavljati. Vjerovatno sam i nešto zaboravio ali imate sve u postovima o COD 2. Nadam se doviđenja do dobre šore na našem serveru. Pozdrav svima, Mišel
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
|
: axeman : Sto te tehnicke izvedbe tice, sve je odlicno i stvarno nemam prigovora, ali ako igramo HQ onda se igra HQ ne TDM, ako se igra CTF onda se gine samo da ovaj sa zastavom pobjegne itd. Kad se vec vota i prebaci na neki timski play (napominjem - NIJE NAMETNUTO, uredno se vote-a i odluci) , onda ocekujem da se igraci ponasaju timski, jer lanac je jak koliko i najslabija karika, ne? Nikad se necu pjeniti ako se igra DM ili TDM, jbga onda si sam za sebe i (na srecu) ne moze te neko sjebati od "tvojih", ali kad se trudis za team, a ostali beru tratincice i ne udostoje se 3 min procitati pravila onda jbga, to je sve samo ne zabavno. Da ne govorim o kretanju po mapi u maniri sijamskih n-torki , normalno da ce neko uletiti sa ppsha i sve pokositi (ok to je vec i spawn killing).
![]() |
#2958 |
1oo1 NooB
|
Pa pola mojih postova je o tome: zahebi killove u svemu osim DM ili TDM. Ekipa igra i ekipa pobjeduje. Hebe mi se jel sam poginuo 1569 puta ak moji pobjeđuju. Da treba da se jedana ekipa uigra treba - mislim stalno isti ili približno isti tim ljudi. Evo ja volim biti švabo stalno i znam dosta iz te perspektive.: Machineg
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2962 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
: nono : ko s dijecom lijeze budi se popisan...kaze jedna stara narodna... znate kaj,samo mi je zal vasih(Rak,Majkl) neprospavanih noci i zivaca,al mi je vec nakon 2-3 dana postalo jasno u kaj smo se upustili...razmazene bebice bi ovo-ono...Vi im ispunjavate svaku zeljicu...al kad treba nekaj drugo napraviti,probat procitat pravila il nekaj novog probat....ccc,kaj ste nori? pa kaj bi se oni bavili timom,vazno je da se mogu naslikavat koliko puta su nekog od nas izkundakirali, izresetali i ponizili....cccc.,sve me jeza lovi od toga...a samo znacenje tima,ekipe,ma ko to hjebe,dok je moj nick prvi odozgora na listi killova..a to kaj mu se isto tak vidi da je njegov tim zbubil ,recimo 5:0 u Ctf,ma nema veze.. Decki...(Rak,Majkl i ostali...) ne bacajte bisere pred svinje,oni samo tak i tak cekaju da si mogu napumpati ego i hvaliti se na 55 strana kak su velke mange e od toga me vec malo i proljev hvata..ok, ak necete timski ,nemorate,al shvatite ,kvragu, ovu igru i sve oko nje prvenstveno kao zajednicku zabavu,pa onda iz tog kuta shvatite da bi se i drugi zabavljali,bilo to s vama ili bez vas... i sad se pitam jednu: dali je vrijedilo ista........truditi se i pokusavati ujediniti par generacija za opce dobro.....bas i nisam ziher,al znam sad nakon ovog kaj je izvirilo ,da sam (duboko)razocaran ovakvim stanjem.. mojih 5 lipa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
Moderator
|
mojih 5lipa.... ako se igra timska igra, neka se igra timska igra. dakle, kako je i ck rekao, poginuti za zastavu. nemalo puta sam to i napravio, bacio sam se na zastavu, samo da je vratim, i bio sam ubijen....a NISAM ishao rehsetati naokolo da bih skupio killove...mislim da se i po mojim scoreovima najvishe mozhe vidjeti kakav nachin igre preferiram.... ako smo zakupili yebbeni server, onda se nastojte i ponashati po pravilima, chitati pravila igre, prochitati kratke upute o modovima same igre, shto su sve rak i mister m DOBROM VOLJOM napravili, mitzek se anagazirao oko zakupa servera, svojom DOBROM VOLJOM, i to treba poshtivati.... ako je u nekom trenutku vechina igracha na serveru za rifle only, onda ne iz inata baciti shkembu na travu i okidati sniperom, i govoriti ostalima "banajte me slobodno, ja chu sniperom". dakle, kao shto vidite, iako nisam na serveru, znam shto se dogadja.... molim lijepo... imamo nash server, i uz malo vishe truda oko nachina igre, poshtivanja ostalih igracha i poznavanja pravila, mozhe se napraviti dobra stvar, u prijevodu mozhemo se svi dobro zabaviti i naigrati do mile volje, jer imam _nash vlastiti_ server na koji se mozhemo spajati od 0-24h, a zabava je svrha igranja, zar ne?
![]() |
#2965 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
tata i atha slazem se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2967 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2968 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
NHF - šalim se - ja bi ali poso zove ![]() M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2969 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Oco kod ctf se potpuno slažem, ja maznem zastavu i svi njihovi u napad na mene a moja eklipa se razbježi po stazi i skuplja killove dok se ja sam kao neki jadnik skrivam u podrumi ili kutu bez pomoci i derem se da me bar neko cuva ali vraga malo killovi su killovi i onda se čude kad me netko(mrkonja) skine i mazne mi zastavu
![]() |
#2970 |
Moderator
|
netko bi ekao da mrkonja opasan igrach ovako po prichama, a kad ono k*** od igracha.... ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|