Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.03.2006., 21:08   #2941
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Talking

Citiraj:
Autor MRKONJA
50-90 super sam zadovoljan
podpisujem.
Staro 01.03.2006., 21:10   #2942
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
50-90, iako nekada zna malo podivljati na 1x0 al ok...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.03.2006., 22:00   #2943
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Lako za ping, to sto je takticki neizvedivo i sto pojedinci nemaju vremena 3 min procitati pravila, to je drugi par opanaka.

Slobodno me prekrizite sa liste platisa i igraca, ja se necu zivcirati, radije cu igrati sa chiterima, od njih bar neka korist u teamu...

So long PCE "klan" ...

Edit:

Bolje ne stavljati TS jer ce samo biti spominjanja raznoraznih opcenja sa zenskim dijelom familije, od strane onih koji se trude nesto napraviti...

Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 01.03.2006. u 22:10.
CatKiller je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2006., 22:28   #2944
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Slažem se sa CKom. Ovo danas je bilo KATASTROFA. Pa nemreš sam igrat HQ u kurac. Killer seagl mi je najbolji. Ja Dole 3 puta moram odustat od zauzeca položaja a on na drugom kraju mape iz grma tamani svabe. Ma aj bok. Pa nije ti uvjek kill score najvažnije. Nije to TDM. MisterM ceka na kamionu da neko prođe ispred da opali rafal u njega. Mislim CK, Fish (kolko tolko) i ja nemremo sami protiv njih 10. Team work u kurac..... Neko mora pazit leđa. Pogine, pogine....

Fakat ste mi digli tlak....
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2006., 22:29   #2945
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
meni isto diglo malo živac, al eto... ljudi će se naučit - ili će ih se kickat... pa mislim... što je tako teško pročitat pravila...

CK, bude bolje, navrati sutra. I nemoj jesti čokoladu - previše te puca

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2006., 22:33   #2946
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Ma trebo si bit danas pa vidjet HQ
Svi ganjanju killove a zvjezdica bleji sama
I onda 10 ljudi kak se ovo igra?????

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2006., 22:35   #2947
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor MRKONJA
Ma trebo si bit danas pa vidjet HQ
Svi ganjanju killove a zvjezdica bleji i sama
I onda 10 ljudi kak se ovo igra?????
Lol..prvo gledam topic i mislim se, kaj su ovi sad nezadovoljni koji k.., i sad si obrazložio. Kick player i "čitaj pravila" napomenu bi trebalo standardno uvest.
Staro 01.03.2006., 23:05   #2948
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks
MisterM ceka na kamionu da neko prođe ispred da opali rafal u njega.
MisterM je ušao u igru vidio "određene probleme" i izašao da ih riješi. Nisam ni igrao a bome se ni ne sječam kamiona:confused:

Citiraj:
Autor CatKiller
Lako za ping, to sto je takticki neizvedivo i sto pojedinci nemaju vremena 3 min procitati pravila, to je drugi par opanaka.
Slobodno me prekrizite sa liste platisa i igraca, ja se necu zivcirati, radije cu igrati sa chiterima, od njih bar neka korist u teamu...
So long PCE "klan" ...
U pravu si za pravila, za plačanje - hočeš hočeš - nečeš nečeš - ja ne mislim nikog moliti za ništa. Jedna napomena - Rak i ja dnevno igramo CTF na jednom drugom serveru i po par sati dnevno - razlog:server je uvijek pun, dobra ekipa (naša = uvijek smo švabe), oninama na njemačkom - BTW nemem pojam o njemačkom ali kužim neke osnove - mi njima na engleskom, SVI koriste team speak osim kad komunciraju sa drugom stranom, pojave se čiteri ali i njih se brzo riješi : giljotin itd.
Kod nas je uvijek malo ljudi( :confused: uvijeren sam bio da će biti gužva bar navečer). Toliko ovdje o tome - sve ostalo u postu koji sljedi.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2006., 23:07   #2949
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Mislim NHF, možda mislim na nekog drugog, ali znam da sam vristo dok sam gledo poslje killcama.

Naucite kak se kaj igra....
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2006., 23:35   #2950
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
shto se tiche pinga, uglavnom ne prelazi 80, a kad god pogledaj nekih 55-70...
atha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.03.2006., 23:40   #2951
CatKiller
Moj komp

CatKiller's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks
Mislim NHF, možda mislim na nekog drugog, ali znam da sam vristo dok sam gledo poslje killcama.

Naucite kak se kaj igra....
Samo cu quotati Fleksa.

I molim na PM IP od tog njemackog CTF servera da se igram, a ne zivciram
Staro 01.03.2006., 23:47   #2952
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ce doc netko (bilo tko) sad gore na server...ovo je savrsena prilika da me ubije koji put?
Staro 01.03.2006., 23:49   #2953
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Evo mene
.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2006., 23:54   #2954
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

/*tko zheli ubijati moderatore neka se digne na server*/
Staro 02.03.2006., 00:15   #2955
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Angry OVO OBAVEZNO PROČITATI

Ja nisam neki expert za compove - shodno tome ne serem o tome. Uvijek ima ljudi koji znaju i žele pomoči. Ima i onih drugih ali bože moj...
Kad je krenula špreha o "našem" serveru bio sam presretan - evo konačno naše mjesto di se još k tome i poznamo ( bar neki osobno a neki preko foruma ).
Tada sam napisao da sam spreman bio i sam pokrenut server ali da čekam PB.Onda sam vidio da se tu organiziramo pa ajmo zajedno te čemo izdržat do PB-a i sredit stvari među nama.

I šta se dogodilo - neki ne znaju koristiti osnove (namještanje tipki u igri pod options), drugi ne čitaju postove na forumu iznad njhovih makar bili i jedno mjesto iznad njih, svađa ko mala djeca oko svega - pardon - gore od male djece:mad: ...itd. : baad :

Sad ću ja biti malo djete i reči da ovo pišem zadnji put:

kako slijedi:

Citiraj:
By RAK - PCEkspert CoD2 server je krenuo sa radom od dana današnjeg. Razlog kašnjenju su problemi s plaćanjem. Glupi Ameri ne znaju pročitati adresu sa kartice (valjda zato jer je ni nema na kartici).

Server ima 30 slotova, nalazi se u Niskozemskoj (Amsterdam), ima vrlo dobar ping, razne dobre fičure, web site i sl. Plačeno je solventno 45$ pa molim da se ostali koji su se javili za plačanje jave Mitzeku glede podmirivanja računa. Može mi se netko i javiti za izradu te proklete web stranice. Besplatna je pa bi možda mogli iskoristiti mogućnost. Isto tako mi se možete javiti i sa prijedlozima, iako ih je bolje staviti ovdje na glasovanje. Plačeno je 30 dana što se može nazvati i probnim periodom. nakon toga demokratskim putem odlučujemo o nastavku plačanja. Kada ne platimo, server se gasi. A to je poznato.

Za prvo vrijeme će biti gotovo defaultna postavka i igra Capture the flag. U svakom trenutku možete glasati za promjenu igre i mape. Može se glasati i za kickanje igrača i sl. Sve što je dogovoreno i napravljeno je. Nema dimnih bombi i nema noobsticka (pumperica). Tako je glasovala većina igrača i mislim da ne treba o tome previše raspravljati. Još sam dodao i coocked nades na opće oduševljenje dijela ekipe.

Ostale promjene koje su izglasane (dim i prašina) doći će na red malo kasnije. To su modovi koje treba potražiti, postaviti, provjeriti, a baš nemam vremena to danas raditi. Strpite se par dana. Glavno je da se možete igrati.

IP: 213.19.130.144
Port: 28960

Password nećemo javno objavljivati i molim da ga ne objavljujete i ne dajete onima koji nisu na popisu platiša. Za dobivanje passworda se možete javiti Mitzeku. Većina ima njegov broj telefona ili zna nekog tko ga ima. Naravno, mogu se i meni javiti oni koji imaju moj broj.
Samo pozivom jer na SMS iz principa ne odgovaram. Razlozi su poznati.

Nota bene, pravila ponašanja na serveru su poznata i svi se moraju pridržavati istih, or else. : CoolRamb
OVDJE ISPOD SU PRAVILA IGARA: HQ, S&D, CTF I HTF:

http://forum.pcekspert.com/attachmen...3&d=1140996976

Najvažnije stvari u vezi servera i igre su u sticky postu na vrhu teme IGRE, u postu ukojem se glasalo za nove mape CoD2 PCE server.

Ja igram ovu igru malo više od mjesec dana, štoviše prekinuo sam SP da bi prešao na MP i to je prva igra koju igram online a imam 37 godina - my point
igram jer mi je to ventil, jer uživam ali mi to nije mjesto ispucavanja mojih osobnih problema, mojih mušica i slično. Ne vrijeđam u igri u stilu "J... TI JA M.... TEBI I T..... P......, itd. Napisat ću fuck, shit, neeeee, pizdo ili ovo ili ono ali u žaru borbe - znajte da nemam zlu namjeru i odmah se ispričavam svima koji se nađu uvrijeđeni - nek mi se jave i osobno ću se ispričati.

Više neču niti upozoravati ljude da mi se jave sa svojim imenima koja mi trebaju samo radi točnih podataka o platišama i sl.

Potrudit ću se da svako ko poslje današnjeg dana uđe u igru i pita kaj sad - da odleti odmah van. Gore Vam ljepo piše kaj će se dogodit čiterima - da natuknem - osim trajnog bana svim serverima koji vrte CoD:UO i CoD 2 IP + ...

Do ovog mjesta u postu morali ste skužiti da sam ljut ko pas.
Rak i ja smo samo kod pokretanja servera potrošili 5 sati na netu - te ne valja ova kartica , te tu nemamo server ali imamo tamo - PA JA HOČU TAMO ALI NIJE NAVEDENO KAO OPCIJA KOD BIRANJA ITD. Pet dana smo namještali , tražili isprobavali , downloadli ko ludi i radili sve - i od onda svaki dan to isto - da nam svima server bude ko curica i nismo skoro ni spavali. Da li smo se negdje mi bunili ili bili uvrjeđene frajle zbog toga.
Cat - ne prozivam te nego jer sad shvačaš kak se ja osječam.

Napomena: kad idete igrat ugasite sve makar bilo i idle - P2P, download managere i sl. To će Vam radit probleme. Isto tako defaultne postavke kod nekih dsl modema nisu dobre - za to kontaktirat nekog ko kuži.

Toliko od mene o tome - više neču ponavljati. Vjerovatno sam i nešto zaboravio ali imate sve u postovima o COD 2.

Nadam se doviđenja do dobre šore na našem serveru.
Pozdrav svima,
Mišel
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 02.03.2006., 01:11   #2956
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Bravo majstore.
To je to, samo oštro i na prvu.
Ja sam uvjek govorio da pravi vođa treba imat čvrstu šaku i veliku čizmu.: goood :

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2006., 01:35   #2957
CatKiller
Moj komp

CatKiller's Avatar

: axeman :

Sto te tehnicke izvedbe tice, sve je odlicno i stvarno nemam prigovora, ali ako igramo HQ onda se igra HQ ne TDM, ako se igra CTF onda se gine samo da ovaj sa zastavom pobjegne itd.

Kad se vec vota i prebaci na neki timski play (napominjem - NIJE NAMETNUTO, uredno se vote-a i odluci) , onda ocekujem da se igraci ponasaju timski, jer lanac je jak koliko i najslabija karika, ne? Nikad se necu pjeniti ako se igra DM ili TDM, jbga onda si sam za sebe i (na srecu) ne moze te neko sjebati od "tvojih", ali kad se trudis za team, a ostali beru tratincice i ne udostoje se 3 min procitati pravila onda jbga, to je sve samo ne zabavno.

Da ne govorim o kretanju po mapi u maniri sijamskih n-torki , normalno da ce neko uletiti sa ppsha i sve pokositi (ok to je vec i spawn killing).
Staro 02.03.2006., 01:52   #2958
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Pa pola mojih postova je o tome: zahebi killove u svemu osim DM ili TDM. Ekipa igra i ekipa pobjeduje. Hebe mi se jel sam poginuo 1569 puta ak moji pobjeđuju.
Da treba da se jedana ekipa uigra treba - mislim stalno isti ili približno isti tim ljudi.
Evo ja volim biti švabo stalno i znam dosta iz te perspektive.: Machineg
Staro 02.03.2006., 01:54   #2959
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor AMD
Bravo majstore.
To je to, samo oštro i na prvu.
Ja sam uvjek govorio da pravi vođa treba imat čvrstu šaku i veliku čizmu.: goood :
http://img119.imageshack.us/img119/1749/admin3ha.gif

vercetti je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2006., 02:12   #2960
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor MisterM
Da treba da se jedana ekipa uigra treba - mislim stalno isti ili približno isti tim ljudi.
Evo ja volim biti švabo stalno i znam dosta iz te perspektive.: Machineg
Pa vidiš, mogli bi složit neki CTF s 2 tima, pa da se uhodavamo, mislim da bi to bilo odlično.. Što kažete?
Staro 02.03.2006., 02:20   #2961
CatKiller
Moj komp

CatKiller's Avatar

Ja uvijek igram ko autoasign
Staro 02.03.2006., 02:47   #2962
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor CatKiller
Ja uvijek igram ko autoasign
Kar98k i mp44: nuts : : goood :
Staro 02.03.2006., 07:32   #2963
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
: nono :

ko s dijecom lijeze budi se popisan...kaze jedna stara narodna...

znate kaj,samo mi je zal vasih(Rak,Majkl) neprospavanih noci i zivaca,al mi je vec nakon 2-3 dana postalo jasno u kaj smo se upustili...razmazene bebice bi ovo-ono...Vi im ispunjavate svaku zeljicu...al kad treba nekaj drugo napraviti,probat procitat pravila il nekaj novog probat....ccc,kaj ste nori?
pa kaj bi se oni bavili timom,vazno je da se mogu naslikavat koliko puta su nekog od nas izkundakirali, izresetali i ponizili....cccc.,sve me jeza lovi od toga...a samo znacenje tima,ekipe,ma ko to hjebe,dok je moj nick prvi odozgora na listi killova..a to kaj mu se isto tak vidi da je njegov tim zbubil ,recimo 5:0 u Ctf,ma nema veze..

Decki...(Rak,Majkl i ostali...) ne bacajte bisere pred svinje,oni samo tak i tak cekaju da si mogu napumpati ego i hvaliti se na 55 strana kak su velke mange
e od toga me vec malo i proljev hvata..ok, ak necete timski ,nemorate,al shvatite ,kvragu, ovu igru i sve oko nje prvenstveno kao zajednicku zabavu,pa onda iz tog kuta shvatite da bi se i drugi zabavljali,bilo to s vama ili bez vas...

i sad se pitam jednu: dali je vrijedilo ista........truditi se i pokusavati ujediniti par generacija za opce dobro.....bas i nisam ziher,al znam sad nakon ovog kaj je izvirilo ,da sam (duboko)razocaran ovakvim stanjem..

mojih 5 lipa....

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2006., 09:11   #2964
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

mojih 5lipa....

ako se igra timska igra, neka se igra timska igra. dakle, kako je i ck rekao,
poginuti za zastavu. nemalo puta sam to i napravio, bacio sam se na zastavu,
samo da je vratim, i bio sam ubijen....a NISAM ishao rehsetati naokolo da bih skupio killove...mislim da se i po mojim scoreovima najvishe mozhe vidjeti kakav nachin igre preferiram....
ako smo zakupili yebbeni server, onda se nastojte i ponashati po pravilima,
chitati pravila igre, prochitati kratke upute o modovima same igre,
shto su sve rak i mister m DOBROM VOLJOM napravili,
mitzek se anagazirao oko zakupa servera, svojom DOBROM VOLJOM,
i to treba poshtivati....

ako je u nekom trenutku vechina igracha na serveru za rifle only,
onda ne iz inata baciti shkembu na travu i okidati sniperom,
i govoriti ostalima "banajte me slobodno, ja chu sniperom".
dakle, kao shto vidite, iako nisam na serveru, znam shto se dogadja....
molim lijepo...

imamo nash server, i uz malo vishe truda oko nachina igre,
poshtivanja ostalih igracha i poznavanja pravila,
mozhe se napraviti dobra stvar, u prijevodu mozhemo se svi dobro zabaviti i
naigrati do mile volje, jer imam _nash vlastiti_ server na koji se mozhemo spajati od 0-24h, a zabava je svrha igranja, zar ne?
Staro 02.03.2006., 09:25   #2965
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
tata i atha slazem se ak se igra teamski onda se igra u korist svog tima a ne u korist samog sebe!!!!ja sam masu puta izginuo samo zato jer sam istrco da ne skine mog koji cuva zastavu polozaj ili bilo sta...al ne ekipa samo na fragove trci.....a poslje ono vidi kolko imam fragova a izgubili 5-0!!!jednu vecer smo bas lijepo igrali i svi se zabavili 3 na 3 u ctf i svi smo krvi dali za suigrače ja sam pokrivo starog stari mene i sve je super teklo...al zalosno je to da je to bili jednu vecer a dalje sam poblenavio od fragmana!!!!!: pirate :
mITZEK jr je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2006., 10:21   #2966
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ajmo svi koji kukaju da je server prazan sad gore na krkljacinu
Staro 02.03.2006., 10:27   #2967
grizli
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Fleks
Slažem se sa CKom. Ovo danas je bilo KATASTROFA. Pa nemreš sam igrat HQ u kurac. Killer seagl mi je najbolji. Ja Dole 3 puta moram odustat od zauzeca položaja a on na drugom kraju mape iz grma tamani svabe. Ma aj bok. Pa nije ti uvjek kill score najvažnije. Nije to TDM. MisterM ceka na kamionu da neko prođe ispred da opali rafal u njega. Mislim CK, Fish (kolko tolko) i ja nemremo sami protiv njih 10. Team work u kurac..... Neko mora pazit leđa. Pogine, pogine....

Ja tamanim švabe iz grma to si ti nešto zabriju ja sam svaki puta bio barem na jednoj točki što ti može potvrditi i mrkonja koji me od tamo stalno skida i to sekundu prije nego je zauzmem i u HQ trik pobjede ti nije zauzet njihov položaj odmah na početku jer ih se previše skempa neg eliminitati par komada jer se oni ne respawn-aju dok mi ne osvojimo HQ što bi i znao da čitaš pravila
Staro 02.03.2006., 10:31   #2968
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor ZED
Ajmo svi koji kukaju da je server prazan sad gore na krkljacinu
Zed - nemoj posle plakat - pal sam godinu jer stalno haklam online:clap: : lol2 :
NHF - šalim se - ja bi ali poso zove
M
Staro 02.03.2006., 10:34   #2969
grizli
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Oco kod ctf se potpuno slažem, ja maznem zastavu i svi njihovi u napad na mene a moja eklipa se razbježi po stazi i skuplja killove dok se ja sam kao neki jadnik skrivam u podrumi ili kutu bez pomoci i derem se da me bar neko cuva ali vraga malo killovi su killovi i onda se čude kad me netko(mrkonja) skine i mazne mi zastavu
Staro 02.03.2006., 10:49   #2970
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

netko bi ekao da mrkonja opasan igrach ovako po prichama,
a kad ono k*** od igracha....

Oglasni prostor
Oglas

Oglas