|
![]() |
#2941 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2943 |
Premium
|
yay,znaci vec danas mozda igramo na nasem serveru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne. Ako proknjiže danas ovi iz banke to i stigne mi novci, mogu prebaciti na paypal i uplatiti ovima iz Multiplay. Ali nevjerujem da će odmah imati spreman server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() One shot kill ![]() secondary je Saiga i imam body armor i to sve naravno upakirano u recon kit, da se stopim sa okolinom ko guster sada sam cak i izvjezbo da kada pucam po nekome a relativno smo si blizu krenem prema njemu skocim i stisnem noz i rascijepam ga na pola ![]() da, da 2x sam te na arica harbouru na brdascu (nesmijes okretat ledja neprijatelju, neprijatelj nikada ne spava ![]() Jos sa vama nisam odigro laguna presa u rushu, tam ima milijun mjesta na kojima se sakrijes i opce se ne kuzi. camis u grmu i bacas motion senzore i vrebas sa smjeskom ko joker ![]() ![]() u jednoj rundi me je mislim 5+ puta, valparaiso prvi dio ja bio defender Alo aerendyli a i vi ostali koji ste dali pare skupa samnom dal se slazete da se iskljuci kill cam i ukljuci friendly fire? Kill cam je po meni malo cheat jer vec svi dosta poznamo mape i mjesta da znamo od kuda nas je netko skinuo a FF bi upalio da se ne desava npr. 3-4 su okruzili nekoga i rokaju po njemu i po svojima jos a ne ubiju kolegu. Ak je FF ukljucen onda bi se vise trebalo taktizirati i gledati di se sve puca i na koga i imali bi malo vise realizma |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Addicted to music.
|
hahahahhahahahah,vex se ukenj'o! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2949 |
Addicted to music.
|
<3 Znaš da ja tebe volim bratski i sve to,pa moram matorog malo zaebavat. ![]() Ne znam,ja još nisam uplatio,pa se ne bih štel mešat,al' rek'o sam ja na početku odmah da se nećemo moći složiti oko masu stvari,jer ovaj hoće ono,ovaj hoće ono,onaj hoće to i tako,itd. a svatko si misli: "E jebiga sad.Dao sam i ja novce,mora bar nešto biti po mom!" - vidit ćeš kako će ovo završiti. ![]()
![]() |
![]() |
#2950 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
OK, ja sam sam pito dal je netko za to Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2951 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Addicted to music.
|
Ne znaš ti brate šta je perverzija,evo,pa provjeri: http://www.dampgnat.com/icycle ![]() ![]() ![]() ![]() OnTopic - Quad je najgore moguće rješenje što se prijevoza tiče. EDiT: Dada,ovo šae Max rek'o za spotanje,to valjda samo u dometu puške/pištolja možeš spotati.
![]() |
![]() |
#2955 | |
Guest
|
Citiraj:
obavezno off kill cam, to je codovska n00b glupost. friendly fire moze off, nema pub tardova pa ce bit ok. i nemojte mi protiv nekih mapa, sve treba igrat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2956 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
kill cam može off, ali ff bih ostavio isključen, mnogo puta mi se desi da moram "urgirati" sa GL-om među neprijatelje i moje, pa mi je glupo da poginu i moji, a to se ne može "filtrirati" kada je gužva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Guest
|
pa di si vidio da se baca granata medju svoje? |
![]() |
![]() |
#2959 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Primjetio sam da kad spotam lika taj spot nekad traje dosta dugo, a nekad tek par sekundi iako je lik živ, npr. trči i ja ga spotam s 12x sniperom, on trči i dalje, ali više nema spota??? Što se tiće izbora postavki za server postoji samo jedno moguće rješenje - glasovanje. Ako 13 ljudi želi jedno, a 14. se naljuti što nije po njegovom - to je njegov problem. Constantin je na početku jasno rekao da će sudjelovat jedino ako bude SC, ja sam rekao da preferiram HC, ali kako većina hoće SC i ja ću se prilagoditi i sudjelovati. Tad smo odlučili da će bit SC i to je to. O svemu ostalome možemo glasovati ako bude razilaženja iako mislim da ih neće bit, ime smo već dogovorili manje-više, ostalo je par detalja koje lako izglasujemo. Jer koliko vidim većini je manje više isto kako se zvao server, bitno da se igra. Kill cam ima prednosti jer smanjuje kempanje snipera, ali s druge strane funkcija snipera je da kempa.. FF off je ok, tjera te da više razmišljaš, a ne da bezglavo juriš i panično sprejaš oko sebe kad nešto zašuška. Traži bolji skill, ali jebga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2961 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
U igri ? Citiraj:
Ja bez Nelsona... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Guest
|
ne znam sta si ti igrao, ali u svim pucacinama se samo na pub serverima drzi FF off radi ovih sta ne razlikuju svoje i tudje ili jednostavno namjerno rade teamkillove. |
![]() |
![]() |
#2964 |
Addicted to music.
|
Arica & Valparaiso FTW!
![]() |
![]() |
#2966 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Glavni zadatak mu je da spota, odnosno pomoću 12x objektiva dojavljuje kretanje neprijateljskih snaga. Kad smo kod dojavljivanja (jer mi je dosadilo djeliti dogtagove dok pišem poruku) sinoć sam čitao o ventrillu, teamspeaku i mambleu i ekipa kaže da je ventrillo dobar ali star, teamspeak nesto bolji jer je noviji, ali da svih zgazi mumble. Koliko sam vidio nama je mumble besplatan, a zakupili smo teamspeak? Mislim nije puno (2-3 dolara), ali ne kuzim zasto se doplacuje za TS ako je mumble bolji?? "The conclusion is pretty simple. If you want the best you can get right now for VOIP you better look at Mumble. Not many hosting companies offer it yet, but if you can get a VPS or a dedicated server go out and install it immediately! There’s not much more to ask for – you get great audio quality and latency, in game overlay is a part of Mumble, directional audio can hook into games, nested channels, awesome multiplatform support, and probably others I can’t think to mention. The only negative is that although user and group control is great once you get the users created . . . creating them is not exactly straightforward. There is a perl cgi web interface for it, but it’s really basic. I expect this to be taken care of soon, but it is something you should know about. Get past this hurdle and you won’t look back. Either way, do these Mumble devs a favor and get them laid as a THANK YOU for such an amazingly well performing app. Just don’t get them into a relationship or we might not see version 2.0. P.S. Teamspeak 3 is vaporware. Don’t get your hopes up." "Teamspeak (2.0.32.60 win32) and Ventrilo (3.01 win32) were the next up to the chopping block.. Teamspeak has Speex for its high end audio codec as does Ventrilo. Teamspeak’s audio is not exactly something to write home about. It has a bit more liberal licesing and that’s probably why it has a pretty good foothold in the hosting market. Ventrilo, however, makes you sound human wheras Teamspeak’s audio quality can’t really be explained adequately. Even at the highest settings Teamspeak seems to make you sound like you’re in a wind tunnel or a tin can without a very high end mic. Don’t critique me on this, I’ve had dozens of mics and they all end up with the same results. Latency was extremely noticable. The Vent server was measuring 22ms and the Teamspeak was measuring 45-60ms. No wonder you Vent fans fap furiously to the egotistic Vent developer (singular). We’re looking at nearly a 1.25 second difference here in audio! This was just mind blowing. In an FPS game this can be the difference between (virtual) life and (virtual) death! On a side note, Teamspeak has one feature I want to see more often though: you can amplify the audio to make it louder than other applications. It’s nice to make the VOIP louder than the rest of the system so you don’t have to lower your game’s volume. This is probably less of an issue than I’m making it out to be, but I really do enjoy this feature and can’t quite locate this in Ventrilo. If it’s there, sue me. Either way, this Bud’s for you Vent, you earned it." Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 08.04.2010. u 16:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Killcam - Off FF - Off Rotacija mapa, random rush/conquest, nema sranja jedan dan ovo ili jedan dan ono. Sve se mijenja, svaka druga mapa nešto drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2968 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jer ovo vodje pomalo gubi smisao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2969 | |
Premium
|
Citiraj:
ne niposto,FF je glupost u BF-u a kill cam je koristan,ne zelim da me stalno kemperi ubijaju,neka igra bude stock i gotovo. A map rotation trebaju biti sve mape posto se svakom ne sviđa neka,ja osobno obozavam isla inocentes i port valdez. EDIT:ma nema sanse za killcam,ako je killcam off onda ne vidim na koga se spawnam a to je retardirano posto ja mogu vidjet njegovu poziciju na minimapu ali nemogu znat jel netko upravo ispucao raketu prema njemu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Addicted to music.
|
Točan je ovaj edit Constantinov.Masu puta sam se spawnao na nekog iz squada u želji da pomognem ako je kojim slučajem ostao solo pod neprijateljskom paljbom i nešto mi govori da i on sam priželjkuje da se netko tamo spawna i zauzme poziciju,a poginuo sam x puta. ![]() @tech - brate,jebiga,nemamo se gdje dogovarati...ja sam javno ostavio svoj msn addy,nekoliko me ljudi dodalo (4) i s njima se tamo dogovaram.S ostalma sa kojima nemam kontakt,nego preko foruma - tu se i dogovaram.Oprosti što zaspemamo topic zajebancijom,cviljenjem i dogovorima,te ti time otežamo otvaranje samog topica,kao i listanje. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|