Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.04.2010., 13:55   #2941
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Aerendyl Pregled postova
Alo, gdje si ti??!! Aj uplati za server pa da kupimo. Ti si taman koji fali.
znaci samo Beo mora uplatit jos?
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 14:04   #2942
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
znaci samo Beo mora uplatit jos?
Jap ja kasnim, pardoncek!
Cim dodjem doma s posla uplatim prek neta.
Beo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2010., 14:06   #2943
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

yay,znaci vec danas mozda igramo na nasem serveru
Staro 08.04.2010., 14:36   #2944
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Ne. Ako proknjiže danas ovi iz banke to i stigne mi novci, mogu prebaciti na paypal i uplatiti ovima iz Multiplay. Ali nevjerujem da će odmah imati spreman server.
Berax0r je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 14:38   #2945
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Ti s đubre,samo ideš sa nožem po mapi,jbt
Znam da dva moja dogtaga maš iz jedne partije (*shy* ) jbt. Hahah. To je bio onaj pokolj na brdu.
Noz mi je postao primary wepon
One shot kill

secondary je Saiga i imam body armor i to sve naravno upakirano u recon kit, da se stopim sa okolinom ko guster

sada sam cak i izvjezbo da kada pucam po nekome a relativno smo si blizu krenem prema njemu skocim i stisnem noz i rascijepam ga na pola

da, da 2x sam te na arica harbouru na brdascu (nesmijes okretat ledja neprijatelju, neprijatelj nikada ne spava ) + jos jedan od nekuda

Jos sa vama nisam odigro laguna presa u rushu, tam ima milijun mjesta na kojima se sakrijes i opce se ne kuzi. camis u grmu i bacas motion senzore i vrebas sa smjeskom ko joker treba tamo isprobat kak je noz naostren, al mislim da bi me constantin ub(i)o u pojam ipak me je bocnuo 12x

u jednoj rundi me je mislim 5+ puta, valparaiso prvi dio ja bio defender

Alo aerendyli a i vi ostali koji ste dali pare skupa samnom

dal se slazete da se iskljuci kill cam i ukljuci friendly fire?

Kill cam je po meni malo cheat jer vec svi dosta poznamo mape i mjesta da znamo od kuda nas je netko skinuo

a FF bi upalio da se ne desava npr. 3-4 su okruzili nekoga i rokaju po njemu i po svojima jos a ne ubiju kolegu.

Ak je FF ukljucen onda bi se vise trebalo taktizirati i gledati di se sve puca i na koga i imali bi malo vise realizma
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 14:41   #2946
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Nisam za to!Rekli smo da če sve biti "stock" bez ikakvih fantaziranja.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 14:42   #2947
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

hahahahhahahahah,vex se ukenj'o!

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 14:44   #2948
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Pa nije nego več vidim da se počelo izmišljati i di to vodi...
Najbolje da napravimo HC server.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 14:49   #2949
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

<3 Znaš da ja tebe volim bratski i sve to,pa moram matorog malo zaebavat.

Ne znam,ja još nisam uplatio,pa se ne bih štel mešat,al' rek'o sam ja na početku odmah da se nećemo moći složiti oko masu stvari,jer ovaj hoće ono,ovaj hoće ono,onaj hoće to i tako,itd. a svatko si misli:
"E jebiga sad.Dao sam i ja novce,mora bar nešto biti po mom!" - vidit ćeš kako će ovo završiti.

Staro 08.04.2010., 14:53   #2950
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Nisam za to!Rekli smo da če sve biti "stock" bez ikakvih fantaziranja.
OK, ja sam sam pito dal je netko za to

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Pa nije nego več vidim da se počelo izmišljati i di to vodi...
Najbolje da napravimo HC server.
Vis to ti je dobra ideja

Citiraj:
<3 Znaš da ja tebe volim bratski i sve to,pa moram matorog malo zaebavat.

Ne znam,ja još nisam uplatio,pa se ne bih štel mešat,al' rek'o sam ja na početku odmah da se nećemo moći složiti oko masu stvari,jer ovaj hoće ono,ovaj hoće ono,onaj hoće to i tako,itd. a svatko si misli:
"E jebiga sad.Dao sam i ja novce,mora bar nešto biti po mom!" - vidit ćeš kako će ovo završiti.

Ma ja da igramo sam vekijevu najomiljeniju mapu (nelson gay ) bi bio za bilokakve kombe, glavno da mogu klat poznatu ekipu i da se natjecemo ko ce koga vise puta sa ledja
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2010., 14:57   #2951
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
i da se natjecemo ko ce koga vise puta sa ledja
Max,čudan si mi.

Staro 08.04.2010., 14:59   #2952
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kako se ozanče protivnici, to samo određene klase ili?
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:00   #2953
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Max,čudan si mi.
Znao sam da ces se ti javit

ti si jos cudniji jer razmisljas perverzno

@xGAME

stisnes slovo Q, al moras vidjeti neprijatelja a kolko sam skuzio kada je neprijatelj daleko onda ne dela, dela sam do neke odredjene udaljenosti
Staro 08.04.2010., 15:02   #2954
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Ne znaš ti brate šta je perverzija,evo,pa provjeri:

http://www.dampgnat.com/icycle

OnTopic - Quad je najgore moguće rješenje što se prijevoza tiče.

EDiT: Dada,ovo šae Max rek'o za spotanje,to valjda samo u dometu puške/pištolja možeš spotati.

Staro 08.04.2010., 15:21   #2955
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova

Alo aerendyli a i vi ostali koji ste dali pare skupa samnom

Kill cam je po meni malo cheat jer vec svi dosta poznamo mape i mjesta da znamo od kuda nas je netko skinuo

a FF bi upalio da se ne desava npr. 3-4 su okruzili nekoga i rokaju po njemu i po svojima jos a ne ubiju kolegu.

Ak je FF ukljucen onda bi se vise trebalo taktizirati i gledati di se sve puca i na koga i imali bi malo vise realizma

obavezno off kill cam, to je codovska n00b glupost.

friendly fire moze off, nema pub tardova pa ce bit ok.

i nemojte mi protiv nekih mapa, sve treba igrat.
  Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:24   #2956
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Ne znaš ti brate šta je perverzija,evo,pa provjeri:

http://www.dampgnat.com/icycle

Odusto na 7 lvl-u, idem doma :P
Staro 08.04.2010., 15:31   #2957
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
kill cam može off, ali ff bih ostavio isključen, mnogo puta mi se desi da moram "urgirati" sa GL-om među neprijatelje i moje, pa mi je glupo da poginu i moji, a to se ne može "filtrirati" kada je gužva...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:32   #2958
CyCl0p$
Guest

pa di si vidio da se baca granata medju svoje?
  Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:52   #2959
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Primjetio sam da kad spotam lika taj spot nekad traje dosta dugo, a nekad tek par sekundi iako je lik živ, npr. trči i ja ga spotam s 12x sniperom, on trči i dalje, ali više nema spota???

Što se tiće izbora postavki za server postoji samo jedno moguće rješenje - glasovanje. Ako 13 ljudi želi jedno, a 14. se naljuti što nije po njegovom - to je njegov problem. Constantin je na početku jasno rekao da će sudjelovat jedino ako bude SC, ja sam rekao da preferiram HC, ali kako većina hoće SC i ja ću se prilagoditi i sudjelovati. Tad smo odlučili da će bit SC i to je to. O svemu ostalome možemo glasovati ako bude razilaženja iako mislim da ih neće bit, ime smo već dogovorili manje-više, ostalo je par detalja koje lako izglasujemo. Jer koliko vidim većini je manje više isto kako se zvao server, bitno da se igra. Kill cam ima prednosti jer smanjuje kempanje snipera, ali s druge strane funkcija snipera je da kempa.. FF off je ok, tjera te da više razmišljaš, a ne da bezglavo juriš i panično sprejaš oko sebe kad nešto zašuška. Traži bolji skill, ali jebga..

Cartmann je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:53   #2960
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
i nemojte mi protiv nekih mapa, sve treba igrat.
Iskreno, ja bi mogao bez Port Valdez i Isla Inocentes mapa.
gmax je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 16:01   #2961
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
pa di si vidio da se baca granata medju svoje?
U igri ?

Citiraj:
Autor Cartmann Pregled postova
Kill cam ima prednosti jer smanjuje kempanje snipera, ali s druge strane funkcija snipera je da kempa.. FF off je ok, tjera te da više razmišljaš, a ne da bezglavo juriš i panično sprejaš oko sebe kad nešto zašuška. Traži bolji skill, ali jebga..
Funkcija snajpera nije da "kempa". Zapravo, to uopće nije "snajper" nego recon klasa kojoj je zadatak obavještavat o neprijateljima na terenu, bacat mortar, plantat C4 i tek tu i tamo skinut nekog snajperom ako je od strateške važnosti (npr. dok pokušavaju defusat). Druga stvar je što je mnogima drago stajat daleko od akcije i laganini skidati protivnike sa drugog kraja mape. Sve se može, ali meni je to osobno dosadno...

Citiraj:
Autor gmax Pregled postova
Iskreno, ja bi mogao bez Port Valdez i Isla Inocentes mapa.
Ja bez Nelsona...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 16:19   #2962
CyCl0p$
Guest

ne znam sta si ti igrao, ali u svim pucacinama se samo na pub serverima drzi FF off radi ovih sta ne razlikuju svoje i tudje ili jednostavno namjerno rade teamkillove.
  Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 16:20   #2963
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Isla inocentes mi je ok mapa

al bi nelsona geja mogli izbacit

a sada odo malo igrat
Staro 08.04.2010., 16:23   #2964
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Arica & Valparaiso FTW!

Staro 08.04.2010., 16:25   #2965
tech
Premium
Moj komp

Vi stvarno nemate neki IM, fejsbuk da prebacite te dogovore i interne zajebancije tam?Napravite si usenet grupu i tam se podjebavajte i dogovarajte.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 16:28   #2966
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Funkcija snajpera nije da "kempa". Zapravo, to uopće nije "snajper" nego recon klasa kojoj je zadatak obavještavat o neprijateljima na terenu, bacat mortar, plantat C4 i tek tu i tamo skinut nekog snajperom ako je od strateške važnosti (npr. dok pokušavaju defusat). Druga stvar je što je mnogima drago stajat daleko od akcije i laganini skidati protivnike sa drugog kraja mape. Sve se može, ali meni je to osobno dosadno...
True, ali poanta recona je da bude inkognito, a što se manje kreće to je veća šansa da neće biti primjećen. Recona u akciji ne možeš ne primjetiti, a snajper je loš za blisku borbu.

Glavni zadatak mu je da spota, odnosno pomoću 12x objektiva dojavljuje kretanje neprijateljskih snaga.

Kad smo kod dojavljivanja (jer mi je dosadilo djeliti dogtagove dok pišem poruku) sinoć sam čitao o ventrillu, teamspeaku i mambleu i ekipa kaže da je ventrillo dobar ali star, teamspeak nesto bolji jer je noviji, ali da svih zgazi mumble. Koliko sam vidio nama je mumble besplatan, a zakupili smo teamspeak? Mislim nije puno (2-3 dolara), ali ne kuzim zasto se doplacuje za TS ako je mumble bolji??

"The conclusion is pretty simple. If you want the best you can get right now for VOIP you better look at Mumble. Not many hosting companies offer it yet, but if you can get a VPS or a dedicated server go out and install it immediately! There’s not much more to ask for – you get great audio quality and latency, in game overlay is a part of Mumble, directional audio can hook into games, nested channels, awesome multiplatform support, and probably others I can’t think to mention. The only negative is that although user and group control is great once you get the users created . . . creating them is not exactly straightforward. There is a perl cgi web interface for it, but it’s really basic. I expect this to be taken care of soon, but it is something you should know about. Get past this hurdle and you won’t look back. Either way, do these Mumble devs a favor and get them laid as a THANK YOU for such an amazingly well performing app. Just don’t get them into a relationship or we might not see version 2.0. P.S. Teamspeak 3 is vaporware. Don’t get your hopes up."

"Teamspeak (2.0.32.60 win32) and Ventrilo (3.01 win32) were the next up to the chopping block.. Teamspeak has Speex for its high end audio codec as does Ventrilo. Teamspeak’s audio is not exactly something to write home about. It has a bit more liberal licesing and that’s probably why it has a pretty good foothold in the hosting market. Ventrilo, however, makes you sound human wheras Teamspeak’s audio quality can’t really be explained adequately. Even at the highest settings Teamspeak seems to make you sound like you’re in a wind tunnel or a tin can without a very high end mic. Don’t critique me on this, I’ve had dozens of mics and they all end up with the same results. Latency was extremely noticable. The Vent server was measuring 22ms and the Teamspeak was measuring 45-60ms. No wonder you Vent fans fap furiously to the egotistic Vent developer (singular). We’re looking at nearly a 1.25 second difference here in audio! This was just mind blowing. In an FPS game this can be the difference between (virtual) life and (virtual) death! On a side note, Teamspeak has one feature I want to see more often though: you can amplify the audio to make it louder than other applications. It’s nice to make the VOIP louder than the rest of the system so you don’t have to lower your game’s volume. This is probably less of an issue than I’m making it out to be, but I really do enjoy this feature and can’t quite locate this in Ventrilo. If it’s there, sue me. Either way, this Bud’s for you Vent, you earned it."

Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 08.04.2010. u 16:38.
Cartmann je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 16:32   #2967
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Killcam - Off
FF - Off
Rotacija mapa, random rush/conquest, nema sranja jedan dan ovo ili jedan dan ono. Sve se mijenja, svaka druga mapa nešto drugo.
Berax0r je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 16:58   #2968
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Vi stvarno nemate neki IM, fejsbuk da prebacite te dogovore i interne zajebancije tam?Napravite si usenet grupu i tam se podjebavajte i dogovarajte.
A da se napravi xf, guild, clan bilo šta, lakše je dogovorit se, a i to svi imaju, i vidimo tko je online?

Jer ovo vodje pomalo gubi smisao
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 17:54   #2969
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Citiraj:
Autor Aerendyl Pregled postova
Ne. Ako proknjiže danas ovi iz banke to i stigne mi novci, mogu prebaciti na paypal i uplatiti ovima iz Multiplay. Ali nevjerujem da će odmah imati spreman server.
pise 5 minuta nakon placanja

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
ne niposto,FF je glupost u BF-u a kill cam je koristan,ne zelim da me stalno kemperi ubijaju,neka igra bude stock i gotovo.
A map rotation trebaju biti sve mape posto se svakom ne sviđa neka,ja osobno obozavam isla inocentes i port valdez.
EDIT:ma nema sanse za killcam,ako je killcam off onda ne vidim na koga se spawnam a to je retardirano posto ja mogu vidjet njegovu poziciju na minimapu ali nemogu znat jel netko upravo ispucao raketu prema njemu
Staro 08.04.2010., 18:25   #2970
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Točan je ovaj edit Constantinov.Masu puta sam se spawnao na nekog iz squada u želji da pomognem ako je kojim slučajem ostao solo pod neprijateljskom paljbom i nešto mi govori da i on sam priželjkuje da se netko tamo spawna i zauzme poziciju,a poginuo sam x puta.
@tech - brate,jebiga,nemamo se gdje dogovarati...ja sam javno ostavio svoj msn addy,nekoliko me ljudi dodalo (4) i s njima se tamo dogovaram.S ostalma sa kojima nemam kontakt,nego preko foruma - tu se i dogovaram.Oprosti što zaspemamo topic zajebancijom,cviljenjem i dogovorima,te ti time otežamo otvaranje samog topica,kao i listanje.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno