|
![]() |
#2914 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#2915 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ne treba orginal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo je s se na high, fps valjd oko 15 ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/1067691_test.jpg update: u task manageru digao priority na high, sad sve 4 jezgre rade otprilike jednako (na 60, max. 70%), gpu-z mi ne prikazuje gpu load, temp. 65... idem napravit neki performance test da vidim može li uopće opteretit sve 4 jezgre, možda sam nešto krivo podesio u biosu.. Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 07.04.2010. u 21:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Pun server... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2922 |
Registered User
|
Ma odo u krpe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Ali je zato gušt kad im Neo-st i Mansky počnu spemati CHEATERS!!!! COWARDS!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Ali stvarno se na tom PCE-u skupi neka neviđena vrsta ljudi,neka neviđena vrsta retaja. Pogodim likom iz tenka na cca 8 metara,on se šećka i ispali gustava,ubije mene i Nea (čini mi se? ili si ti izašao čim se izbacio lock-on?). Djeeeea.Ali kako sam na Nelsonu roknuo lika iz snajpa sa sasvim druge strane,kroz borove,lolz.Uopće ga nisam vidio,nego ga je netko spotao dok je lik kempao na krovu B (wtf čovječe,kampiranje na ravnom krovu,praktički deci po onakvoj mjesečini?!),nanišanim,opalim i kaboom - Killing an enemy 50+ ,Headshot 10+. Uz to,ušetam im se u bazu dok su bili attackeri,Aerendyl na UAV-u,zaletim se,bacim dvije bombe (naravno,ne ubijem ih - djeeeeea) i uz to prikoljem Aerendyl-a,pa me tek onda ubiju.I sad ti igraj u timu Attackera koji čuvaju vlastitu bazu,lolz Kak' smo popizdili danas,haha,pa smo s brda Neo,Max,ja i Morbid spemali sa grenade launcherima i gustavima. ![]() ![]() ![]() ![]() E,ali ako nisam barem pet puta napisao "TEAM BALANCE","TEAMS","RETARDS.TEAM BALANCE.IT'S 8 vs. 4" onda ne znam. Ali zato je bijes odigrao svoje,bacili smo karte na stol,izvukli aseve z rukava i kaboom - sljedeća mapa -> Isla Inocentes. Mi Attackeri...uništili smo ih k'o Hirošimu,na kraju su pobjegli sa servera i vjerojatno rekli: "UF,ovi kuže da cheatamo...imamo cheatove i rokaju nas k'o piliće,kmeeeee,doć ćemo sutra kad dođu noobovi.zz". I sjećam se da je netko napisao : "Jebote nemoš u miru ni sms poslat" - L.O.L ![]() ![]() ![]() ![]() I još jedna stvar mi nije baš kristalno jasna. Nelson Bay,attackeri smo.Osvojimo prvi A i B,stavim da se spawnam na Aerendyl-a koji je bio na UAV-u u početnoj bazi (htio sam se tamo spawnat jer su dvojica protivnika bila u kući bivše A) - SUICIDE -10 - EPIC FAIL.Tako tri puta,a Aerendyl-u ništa? ![]() Kontam da se međe mape pomaknu kad se osvoji teritorij? Ali opet,na drugim mapama se mogu vratiti iz bilo koje baze u početnu bazu bez frke... EDiT: I da,čak sam u Nelson Bay-u u početnoj bazi nesvjesno sletio na drvo ( ![]() <3 DiCE jer neće naplaćivati DLC pakete,al' hrak na DiCE radi nekih (puno) bug-ova.Mogu sletit' na drvo i poginut,ali ne mogu srušit' najveće drvo u Valparaiso-u.Djeeeeeeea.
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bio je u pitanju snajperist, osim što si ga ti gađao topom i ja derao po njemu mitraljezom, ali žilav neki...iskočio na cca. 6% iz tenka, više nije bilo smisla stat unutra. ![]() Ovo drugo je taman kad sam stajao skriven ispod 4 kontenjera potpuno van svih događanja kako bi napisao poruku Vekyju zašto kaže da igramo na serveru bez pb kad info kaže da ima pb, al se stvori lik od nikud i prikolje me.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Addicted to music.
|
I koji show,u zadnja dva dana su mi tabele u kojima piše "ON/OFF" dok se spajam na neki server - prazne? Mislim,piše uredno "Friendly Fire,Punkbuster",itd. ali gdje treba pisati "ON/OFF" nema ništa... ![]() EDIT: Pa Triumph,pitao sam za tebe ima barem pet-šest puta.Još se čudim ša te nema...reko nisi se valjda odrekao BFBC2 ili si na odvikavanju. ![]() Hvala na javljanju =)
![]() |
![]() |
#2929 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
pa kaj se nemre stavit pass na server, jer cim su me ti chiteri tri put ubili izgubio sam volju za igranjem .....
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jucer sam ja radio pokolj sa nozem ponovo ![]() Sve ga vise i vise cijenim, ne pomaze vam niti body armor, sada sam se isprakso Uletim jucer u nelson bay-u na drugom dijelu na A m-com jedino nam on osto, aktiviram ga i odjednom se stvore njih dvoje, pucaju po meni a ja laganini nozicem malo rez tu, rez tam i onda me treci sa sugavog brda sa GLom ubije ![]() Pre jeben mi je noz, na listi dogtagova vodi gnomax sa 5 komada, a onda slijedi mansky sa 3 ![]() EDIT: cak imam i constantinov jedan, a mislim da sam i aerendly-a jednom skratio za glavu, kada dodjem sa posla stavim listu palih glava na forum. Mogli bi neko natjcanje napravit da se samo koljemo nozem i recimo svi na manskya ![]() EDIT2: najsmjesnija scena do sada ![]() Jucer na arica harbour, zadnji dio mi defenderi. ja u vodi plivam prema zadnjim linijama i vidim da su aktivirana oba m-coma i reko sada cu taman doc do nekoga i stisnut da ga zakoljem i biti ce gotovo. Popnem se po lojtrama i unisten jedan m-com, trcim ko gepard izmedju kontenjera da nadjem nekoga dok ovaj drugi jos nije unisten i vidim nekog wookija kako cilja i trcim prema njemu vec mi cure sline i imam osmijeh od uha do uha jer sam skuzio da je to mansky i stisnem MMB i noz taman povucem iz korica i odjednom poruka YOUR TEAM LOST ![]() imo si srece jucer, al sada cu te morati 2x za kaznu ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.04.2010. u 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
http://xs.to/image-C58C_4BBD9CCD.jpg Neo je bome stradao mnogo puta,cak se vidi njegov put kroz rankove u mojim dogtagovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Dobro je dobro bilo jučer, pogotovo dok sam vrijeme provodio u tenku! ![]() A cheateri (ili kako ih je netko nazvao tifusari) mi nisu smetali previše jer su bili u mom teamu. ![]() Btw, jel' moguće da mi je taj folder BFBC2Beta stvarao probleme? Jučer sam ga maknuo iz My Documents i odigrao dva sata u komadu bez ikakvih problema (prije je to bilo mišn impasibl). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Sjećam se tog, ja bio u timu gdje nas je više bilo, al nisam znao kako se prebaciti (tek sam počeo bio igru igrat) ![]() ![]() Što se tiče igre definitivno neču požaliti novce koje sma dao za key, jebena ludnica igrat je, iako se još gubim, treba privikavanja al sve će to s vremenom postat normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() MOram se malo bolje potrudit da budem prvi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Registered User
|
Aj vi uplatite za server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2936 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() Ja sam taman skinuo dvojicu sa GOL-om i čujem netko se šulja,ali nisam imao senzore da bacim onak,vidm pišti m-com,reko jeeeeeeee...kad čujem "arhhgasghgahhhgrljjjjjc" - reko wtf,'ko me kilnuo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ti s đubre,samo ideš sa nožem po mapi,jbt ![]() Znam da dva moja dogtaga maš iz jedne partije (*shy* ![]() ![]() ![]() Al' kako sam snoć na Nelsonu poroko likove na prvom A. ![]() ![]() ![]() ![]() I zapravo mi nije jasno,jer sam bacio senzor - onaj lk ša je gro sa medicom jbt,čujem da te roknuo,ali ga ne vidim na mapi? (senzor ne očitava) - bacim bombu dolje gdje s ti bio,kad eto lika na brdo,vadi nožić i kaboom.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|