Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.04.2010., 18:39   #2911
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Sad sam tek skužio da u MyDocuments imam BFBC2 i BFBC2Beta foldere (betu sam davno maknuo).

Jel' da brišem BFBC2Beta ili?
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2010., 18:44   #2912
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Naravno, šta će ti?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2010., 19:06   #2913
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo key radi...

Tko želi nek me doda: xG4M3
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2010., 19:53   #2914
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
debrandan neka bude,bolje ce se vidjet na listi servera a i mozemo imat banner
EDIT:jedno malo offtopic pitanje,gdje je nestala AC2 tema?
Assassins Creed 2? Pa, budući da treba original očito nitko ne igra pa je tema nepotrebna
Ovo je Balkan
Staro 07.04.2010., 20:27   #2915
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
ne treba orginal...
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2010., 20:40   #2916
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
S +fullproc van navodnika radi, ali isto kao i prije, jedino cetvrtu jezgru optereti do kraja, prve 3 cca. 60% ili manje..

Ovo je s se na high, fps valjd oko 15

http://www.imagesforme.com/show.php/1067691_test.jpg

update: u task manageru digao priority na high, sad sve 4 jezgre rade otprilike jednako (na 60, max. 70%), gpu-z mi ne prikazuje gpu load, temp. 65... idem napravit neki performance test da vidim može li uopće opteretit sve 4 jezgre, možda sam nešto krivo podesio u biosu..

Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 07.04.2010. u 21:37.
Cartmann je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2010., 22:41   #2917
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Dođite na PCE, igram s nekim englezima, živciraju me
Staro 08.04.2010., 00:00   #2918
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Pun server...
Berax0r je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 00:10   #2919
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Nikako da shvatim u čemu je gušt igrati na serveru bez PB-a protiv klana cheatera...
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 00:42   #2920
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Nikako da shvatim u čemu je gušt igrati na serveru bez PB-a protiv klana cheatera...
Ja sam bio uvjeren da PCE ima stream pb-a (a da Neo vice cheateri jer ne voli gubit ) jer je naveden u tabeli prilikom ulaska u igru, ali nažalost vidim da ta tabela nema nikakvog smisla.

Staro 08.04.2010., 00:49   #2921
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

mi smo još tamo, a PCE potpore nigdje...Aerendyl evo došla slijedeća mapa, sada možeš doći
Staro 08.04.2010., 01:08   #2922
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Ma odo u krpe.
Staro 08.04.2010., 01:11   #2923
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Ne samo da su cheateri nego ekipa igra 6v10 protiv nas i ne žele napraviti balance timova te uz to sve naravno varaju... ROFL

Ali je zato gušt kad im Neo-st i Mansky počnu spemati CHEATERS!!!! COWARDS!!!
Verbum je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 01:29   #2924
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
Ne samo da su cheateri nego ekipa igra 6v10 protiv nas i ne žele napraviti balance timova te uz to sve naravno varaju... ROFL

Ali je zato gušt kad im Neo-st i Mansky počnu spemati CHEATERS!!!! COWARDS!!!
Hahahhaa,to je da ih demoraliziramo i ubijemo psihički.

Ali stvarno se na tom PCE-u skupi neka neviđena vrsta ljudi,neka neviđena vrsta retaja.
Pogodim likom iz tenka na cca 8 metara,on se šećka i ispali gustava,ubije mene i Nea (čini mi se? ili si ti izašao čim se izbacio lock-on?).
Djeeeea.Ali kako sam na Nelsonu roknuo lika iz snajpa sa sasvim druge strane,kroz borove,lolz.Uopće ga nisam vidio,nego ga je netko spotao dok je lik kempao na krovu B (wtf čovječe,kampiranje na ravnom krovu,praktički deci po onakvoj mjesečini?!),nanišanim,opalim i kaboom - Killing an enemy 50+ ,Headshot 10+.
Uz to,ušetam im se u bazu dok su bili attackeri,Aerendyl na UAV-u,zaletim se,bacim dvije bombe (naravno,ne ubijem ih - djeeeeea) i uz to prikoljem Aerendyl-a,pa me tek onda ubiju.I sad ti igraj u timu Attackera koji čuvaju vlastitu bazu,lolz

Kak' smo popizdili danas,haha,pa smo s brda Neo,Max,ja i Morbid spemali sa grenade launcherima i gustavima.
E,ali ako nisam barem pet puta napisao "TEAM BALANCE","TEAMS","RETARDS.TEAM BALANCE.IT'S 8 vs. 4" onda ne znam.
Ali zato je bijes odigrao svoje,bacili smo karte na stol,izvukli aseve z rukava i kaboom - sljedeća mapa -> Isla Inocentes.
Mi Attackeri...uništili smo ih k'o Hirošimu,na kraju su pobjegli sa servera i vjerojatno rekli:
"UF,ovi kuže da cheatamo...imamo cheatove i rokaju nas k'o piliće,kmeeeee,doć ćemo sutra kad dođu noobovi.zz".
I sjećam se da je netko napisao :
"Jebote nemoš u miru ni sms poslat" - L.O.L

I još jedna stvar mi nije baš kristalno jasna.
Nelson Bay,attackeri smo.Osvojimo prvi A i B,stavim da se spawnam na Aerendyl-a koji je bio na UAV-u u početnoj bazi (htio sam se tamo spawnat jer su dvojica protivnika bila u kući bivše A) - SUICIDE -10 - EPIC FAIL.Tako tri puta,a Aerendyl-u ništa?
Kontam da se međe mape pomaknu kad se osvoji teritorij?
Ali opet,na drugim mapama se mogu vratiti iz bilo koje baze u početnu bazu bez frke...

EDiT: I da,čak sam u Nelson Bay-u u početnoj bazi nesvjesno sletio na drvo () ,padnem (normalno,nisam skužio da sam pao na drvo,pa nisam stigao otvoriti padobran) - Suicide -10 - EPiC FAiL.

<3 DiCE jer neće naplaćivati DLC pakete,al' hrak na DiCE radi nekih (puno) bug-ova.Mogu sletit' na drvo i poginut,ali ne mogu srušit' najveće drvo u Valparaiso-u.Djeeeeeeea.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 01:35   #2925
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Ali kako sam na Nelsonu roknuo lika iz snajpa sa sasvim druge strane,kroz borove,lolz.Uopće ga nisam vidio,nego ga je netko spotao dok je lik kempao na krovu B (wtf čovječe,kampiranje na ravnom krovu,praktički deci po onakvoj mjesečini?!),nanišanim,opalim i kaboom - Killing an enemy 50+ ,Headshot 10+
To sam ga ja spotao, Neo mi je javio da je gore na krovu neki snajper da kempa pa da ga skinem. Kaj je najbolje pucao sam jedno 5 puta na tipa i nikako da ga pogodim, stalno ide lijevo desno i pokusava otkriti gdje sam, naravno dok sam ciljao spotao sam ga i eto tebi ni borovi nisu smetali...
Verbum je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 01:59   #2926
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
Pogodim likom iz tenka na cca 8 metara,on se šećka i ispali gustava,ubije mene i Nea (čini mi se? ili si ti izašao čim se izbacio lock-on?).
I sjećam se da je netko napisao :
"Jebote nemoš u miru ni sms poslat" - L.O.L
To sam ja bio x2.

Bio je u pitanju snajperist, osim što si ga ti gađao topom i ja derao po njemu mitraljezom, ali žilav neki...iskočio na cca. 6% iz tenka, više nije bilo smisla stat unutra.

Ovo drugo je taman kad sam stajao skriven ispod 4 kontenjera potpuno van svih događanja kako bi napisao poruku Vekyju zašto kaže da igramo na serveru bez pb kad info kaže da ima pb, al se stvori lik od nikud i prikolje me..

Staro 08.04.2010., 02:05   #2927
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nadam se da je netko primjetio da me nema vec 2 dana
Vidimo se ingame nadam se u petak
Staro 08.04.2010., 02:05   #2928
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

I koji show,u zadnja dva dana su mi tabele u kojima piše "ON/OFF" dok se spajam na neki server - prazne?
Mislim,piše uredno "Friendly Fire,Punkbuster",itd. ali gdje treba pisati "ON/OFF" nema ništa...

EDIT: Pa Triumph,pitao sam za tebe ima barem pet-šest puta.Još se čudim ša te nema...reko nisi se valjda odrekao BFBC2 ili si na odvikavanju.
Hvala na javljanju =)

Staro 08.04.2010., 03:35   #2929
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
pa kaj se nemre stavit pass na server, jer cim su me ti chiteri tri put ubili izgubio sam volju za igranjem .....
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 09:37   #2930
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Jucer sam ja radio pokolj sa nozem ponovo

Sve ga vise i vise cijenim, ne pomaze vam niti body armor, sada sam se isprakso

Uletim jucer u nelson bay-u na drugom dijelu na A m-com jedino nam on osto, aktiviram ga i odjednom se stvore njih dvoje, pucaju po meni a ja laganini nozicem malo rez tu, rez tam i onda me treci sa sugavog brda sa GLom ubije

Pre jeben mi je noz, na listi dogtagova vodi gnomax sa 5 komada, a onda slijedi mansky sa 3

EDIT:

cak imam i constantinov jedan, a mislim da sam i aerendly-a jednom skratio za glavu, kada dodjem sa posla stavim listu palih glava na forum.
Mogli bi neko natjcanje napravit da se samo koljemo nozem i recimo svi na manskya

EDIT2:

najsmjesnija scena do sada

Jucer na arica harbour, zadnji dio mi defenderi. ja u vodi plivam prema zadnjim linijama i vidim da su aktivirana oba m-coma i reko sada cu taman doc do nekoga i stisnut da ga zakoljem i biti ce gotovo. Popnem se po lojtrama i unisten jedan m-com, trcim ko gepard izmedju kontenjera da nadjem nekoga dok ovaj drugi jos nije unisten i vidim nekog wookija kako cilja i trcim prema njemu vec mi cure sline i imam osmijeh od uha do uha jer sam skuzio da je to mansky i stisnem MMB i noz taman povucem iz korica i odjednom poruka YOUR TEAM LOST

imo si srece jucer, al sada cu te morati 2x za kaznu

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.04.2010. u 09:52.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 11:15   #2931
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
http://xs.to/image-C58C_4BBD9CCD.jpg
Neo je bome stradao mnogo puta,cak se vidi njegov put kroz rankove u mojim dogtagovima
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 11:35   #2932
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Dobro je dobro bilo jučer, pogotovo dok sam vrijeme provodio u tenku!
A cheateri (ili kako ih je netko nazvao tifusari) mi nisu smetali previše jer su bili u mom teamu.

Btw, jel' moguće da mi je taj folder BFBC2Beta stvarao probleme? Jučer sam ga maknuo iz My Documents i odigrao dva sata u komadu bez ikakvih problema (prije je to bilo mišn impasibl).
Staro 08.04.2010., 11:38   #2933
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
BALANCE","TEAMS","RETARDS.TEAM BALANCE.IT'S 8 vs. 4" onda ne znam.
Sjećam se tog, ja bio u timu gdje nas je više bilo, al nisam znao kako se prebaciti (tek sam počeo bio igru igrat) , sve igre imaju na "ESC" tipki, a ova na "Enter"

Što se tiče igre definitivno neču požaliti novce koje sma dao za key, jebena ludnica igrat je, iako se još gubim, treba privikavanja al sve će to s vremenom postat normalno
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 11:46   #2934
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
http://xs.to/image-C58C_4BBD9CCD.jpg
Neo je bome stradao mnogo puta,cak se vidi njegov put kroz rankove u mojim dogtagovima
Vidim da i ja nisam los

MOram se malo bolje potrudit da budem prvi
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 12:10   #2935
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Aj vi uplatite za server.
Staro 08.04.2010., 12:10   #2936
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova

Jucer na arica harbour, zadnji dio mi defenderi. ja u vodi plivam prema zadnjim linijama i vidim da su aktivirana oba m-coma i reko sada cu taman doc do nekoga i stisnut da ga zakoljem i biti ce gotovo. Popnem se po lojtrama i unisten jedan m-com, trcim ko gepard izmedju kontenjera da nadjem nekoga dok ovaj drugi jos nije unisten i vidim nekog wookija kako cilja i trcim prema njemu vec mi cure sline i imam osmijeh od uha do uha jer sam skuzio da je to mansky i stisnem MMB i noz taman povucem iz korica i odjednom poruka YOUR TEAM LOST
Ja sam trčao za likom lvl 46 (goldtag) preko 2/3 mape, nakraju lik utrčao u svoju bazu i uskočio u tenk.. ali znam gdje je pa će past prije il kasnije.

Staro 08.04.2010., 12:17   #2937
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Hrwoye Pregled postova
Btw, jel' moguće da mi je taj folder BFBC2Beta stvarao probleme? Jučer sam ga maknuo iz My Documents i odigrao dva sata u komadu bez ikakvih problema (prije je to bilo mišn impasibl).
Jap! Ima na EA forumu a i ona crtica u igri dole sto ti dolje info baca, na njoj je iso info bas za to
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 12:30   #2938
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Jap! Ima na EA forumu a i ona crtica u igri dole sto ti dolje info baca, na njoj je iso info bas za to
Znam da je, ali sam bio uvjeren da je YourUninstaler odradio svoj posao i maknuo sve vezano uz betu... YourUninstaler je Uninstaliran!
Staro 08.04.2010., 13:45   #2939
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Alo, gdje si ti??!! Aj uplati za server pa da kupimo. Ti si taman koji fali.
Staro 08.04.2010., 13:50   #2940
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Jucer sam ja radio pokolj sa nozem ponovo

Sve ga vise i vise cijenim, ne pomaze vam niti body armor, sada sam se isprakso

Uletim jucer u nelson bay-u na drugom dijelu na A m-com jedino nam on osto, aktiviram ga i odjednom se stvore njih dvoje, pucaju po meni a ja laganini nozicem malo rez tu, rez tam i onda me treci sa sugavog brda sa GLom ubije

Pre jeben mi je noz, na listi dogtagova vodi gnomax sa 5 komada, a onda slijedi mansky sa 3

EDIT:

cak imam i constantinov jedan, a mislim da sam i aerendly-a jednom skratio za glavu, kada dodjem sa posla stavim listu palih glava na forum.
Mogli bi neko natjcanje napravit da se samo koljemo nozem i recimo svi na manskya

EDIT2:

najsmjesnija scena do sada

imo si srece jucer, al sada cu te morati 2x za kaznu
HAHHAHAHAHHAHAHAHHA,kakav si samo pehista.
Ja sam taman skinuo dvojicu sa GOL-om i čujem netko se šulja,ali nisam imao senzore da bacim onak,vidm pišti m-com,reko jeeeeeeee...kad čujem "arhhgasghgahhhgrljjjjjc" - reko wtf,'ko me kilnuo (i kako? lol) - kad ono - "Your Team Won"
Ti s đubre,samo ideš sa nožem po mapi,jbt
Znam da dva moja dogtaga maš iz jedne partije (*shy* ) jbt. Hahah. To je bio onaj pokolj na brdu.
Al' kako sam snoć na Nelsonu poroko likove na prvom A.
I zapravo mi nije jasno,jer sam bacio senzor - onaj lk ša je gro sa medicom jbt,čujem da te roknuo,ali ga ne vidim na mapi? (senzor ne očitava) - bacim bombu dolje gdje s ti bio,kad eto lika na brdo,vadi nožić i kaboom.

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na