|
![]() |
#2911 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
E, ja imam mali problem sad COD 4 instaliranjem na Visti x86, i to mi se dogodilo i na x64 verziji dok sam ju imao, te svaki put mi se to dogodi (morao sam ga instalirati nanovo svaki put kada sam rušio OS) Naime, instalacija traje 40 minuta (doslovno! Jučer mi se instalirao od 14:55 do 15:35 ![]() To ide tako sporo da mi brada naraste dok bude gotovo ![]() Instaliram sa hard diska (prebacio sam sve fileove sa DVD-ova na HDD, nije image, već baš setup fileovi) i instalacija se vrši na istom disku di je i setup (možda je do toga, ali opet, tako je bilo i prije na XPu pa je trajalo 5 miuta) Dali je još netko imao takvih problema?
![]() |
#2912 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2913 |
|
OK, hvala, probat ću sa tim sljedeči put. Evo ja se malo pozabavio za ovim cfg-ovima da izvučem koji fps, i zasad sam prosječno izvukao 10-20 FPSova sa par configa, stavio lock na 125, filed of view stavio na 80, maxpackets na 100 (ovo mi je preyebeno, igra puuuuuno lijepše klizi), snaps stavio na 30 i one specific shadows ugasi Još ću par nekih ubacit al zadovoljan sam, mada se nikad nisam previše opterečivao FPSovima ![]() ![]() ![]() ![]() Fora mi je ovaj mali graf dolje desno, zvan lag-o-meter ![]() Prikazuje koliko dobro je igra dobro sinkronizirana sa serverom i tim sranjima, meni po objašnjenju grafa... odlično ide ![]() /cg_drawlagometer "1"
![]() |
#2915 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
|
Ispunjavam challenge, ne igram radi oružja, već izazova Red dot na kalašu mi je za hedšotove, M14 isto koristim do 150 hedšotova za red tiger M16 mi je inače najdraže oružje, al sam ih toliko već pobio sa njim da mi dosadilo M14 mi je baš Ok gun, trzaj je malo veći al yebeš to kad ako pogodiš ovaj pada ![]() +M14 je ok za bildanje skilla
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.06.2008. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ocjena za ozbiljnije igrace: Sigle player je pre kratak! Zavrasite ga u jedno popodne. Multiplayer nije doradjen, sve je nekako pusteno na pola za igru na netu. Hitbox detection nije dobar, najveci rank je 55 a to mozete postici i u lanu sa prijateljima (sto je vise preporuceno nego igranje na netu). Igra je zarazna na pocetku ali na duze relacije opada interes jer se sve ponavlja a igra pusta malo mjesta za unaprijedjenje osobnog skill-a. Super igra za neiskusne FPS igrace, oni koji su iskusniji ce se brzo izgustirat. jedno 5/10
![]() |
#2918 |
|
LOL??? 1. Nebi reko da sam neiskusan FPS-aš, i igra je zarazna i mene neće skoro proči 2. Slažem se oko levela, i 55 je "malo" ali opet, i 100 bi bilo "malo" 3. Challengei daju dodatnu MP vriujednost igri i to oho-ho dodatnu vrijednost 4. Trenutno vjerovatno najigranija igra na internetu 5. SP kampanja prekratka definitvno 6. Osobni skill se uvijek može unaprijediti 7. Igra godine ('nuff said) 10/10 i to minimalno
![]() |
#2919 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2920 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
steta sto na poslu imam integrirusu u kompu, sad bi halao cod ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2921 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2922 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
znam jako puno fps pg-ova i skoro svi se slažu da je tako. Osobni skill se nemože previše unaprijediti. mislim da je gotovo nemoguče imat score veči od 50-0 loše dorađen mp. Previše toga dodano, airstrike, helič... npr. udeš na server, uzmeš snip, opališ 10 nobova, airstrike, helič, i to je potpuna(barem djelomična ako ne potpuna) dominacija.
![]() |
#2926 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako imaš skor preko 50-0 nisi pG nego kenker ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2932 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Cod 4 je igra u kojoj mi je singleplayer bolji od multiplayera ![]() Ma salim se i mp je dosta dobar ali nekako dosadi nakon nekog vremena , i jednostavno hodanje samih igraca je brutalno brzo pa nekog taktiziranja nema osim u "on je tamo idem i ja 100 na sat njemu iza leda" taktikama... A ja volim polako..... ![]() Ocjena igre nekih 8.5 / 10 i svaka cast igri. Ostao sam ugodno iznenaden mnogim efektima i sitnim fintama u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2940 |
Chile