|
![]() |
#2911 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Dodati ću još neke stvari. Neće biti kao taj AWE ali će biti prilično interesantno za korištenje. Samo polako. Svaku stvar koju postavim prije detaljno istestiram.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2916 |
Snajperist
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() I ja sam uplatio za 3. mjesec i isto mi treba password. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
U pola jela mi je zazvonio mob, došla tvoja poruka i dok sam se punih ustiju žalio Horzi na gay smajliće na brzaka sam samo prepravio anketu umjesto da sam je izbrisao i stavio novu..... Svako ometanje Žderonje u Žderanju po defaultu donosi takve rezultate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
COD 2
@Hrconja, @scorpio_007 i @M77- javite mi se na PM. Pozz. M
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Nis strsano...Nego tor,horza,Jelc sta moderatori vise ne mogu mjenjati ankete? Ili sam ja samo zbunjen? : stoopid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo skinuo sam sve mape i u 00:50 sati u paketu 2 Gb potrošio sam 2.02 GB (2169323506 B). Sad se još malo poigram i to je to za ovaj mjesec. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2921 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2922 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj se tiče pitanja tko je tu lud-odgovor je jednostavan. Ja. Imao sam upalu očiju i nisam bio tak često na netu-ostalo mi je dosta za potrošiti, gledam danas promet i sve si mislim kak ću sutra navaliti na skidanje...konjina zaboravila koji je mjesec i koliko ima dana. Ostavio sam pare jebenom t-scumu...aaaa...idem se iz ovih stopa obesit dole na šljivu: suicide : suicide : suicide A prošli mjesec sam prekoračio 5GB...pas mater... Morat ću nabrzaka maznut bar pola table špeka da dođem sebi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
1oo1 NooB
|
Jelc jel ti ko blizu fizički da se povežete i uzmeš flat. Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim da ću uzeti najeftiniji kabelski flat za surfanje a 5GB paket za igranje. Samo su mi ovi iz Adriaric kabela sumljivi po defaultu. Dobio sam neki tjedan ponudu za kabelski-navodno ide prek Globalneta. 128/64 100 krznaša. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I tih 128/64 su sasvim OK za igranje. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
EMP moderator
|
Igram kolko stignem, a s ovom vezom mi je ping oko 50. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
-nVidiot-
|
Ping nema puno veze sa brzinom koju imaš!! (pošto imaš kabel) I da imaš 10Mbps (u oba smjera) ping bi ti opet bil oko 50! Usko grlo je upload. Bilo bi bolje da je 128Kbps. Ovak bi mogel osjetiti "lag spikes" ili "bullet delay" u igrama koje imaju malo veći upload. (šuteri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ajdesad, pocelo je novo obracunsko razdoblje,sad vise nemate opravdanja za izbivanje sa servera......ili se bojite starih sismisa da vas ne potepu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2931 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Onda u 4 opet nikog u 5 jedna osoba sad opet niko : suicide : DualWiel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
I ja po cijeli dan bacam oko na server, ali nema ni muhe: Machineg
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
treba se dvoje dogovorit, i doc na server... ostatak bude brzo... i ja svako malo bacim oko na "oko" pa ako ima nekoga dođem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2936 |
EMP moderator
|
Ne znam zašt mi je ping na PCE serveru i Dozi oko 150, al na Bihnetu i Logosoftu je oko 50...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajde ljudi, ajmo online |
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Koliko je ostalima na PCE?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
50-90 super sam zadovoljan ![]()
|
|
Oglas