|
![]() |
#28861 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Preživio još jedan roštilj. ![]() Ćevapi by Amdejac, pljeskavice sa kockicama sira i špeka, mazalice, šampinjoni. Pileći ražnjići, krilca, šnicli od bataka i zabataka. Pošto smo imali kolinje u utorak (malo svinče 80 kg) neizostavna vratina, carsko meso i rebrica. Sarajevske lepinje nasaftane u juhi od goveđe kocke i prepečene na roštilju. Friški domaći kruh, luk srebrenac, paradajz, paprika, krastavci. Pivo u neograničenim količinama. Kolače će žena objasnit. ![]() Od svega mi je najbolji kruh.
![]() |
#28862 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Šta a slike ništa? Da vidim/o te ćevape by Amdejac, i pljeskavice, jesu one kao one lesovačke ili kako se već zovu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28865 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Janjetina s krumpirima i paradajz iz maminog vrta. ![]()
![]() |
#28866 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#28868 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Ajvar je domaći. ![]()
![]() |
#28870 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Šta je to? Soba u hotelu s 5 zvjezdica? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28871 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jeo sam sve i sva ![]() počastio vamo kolegu supera sa ciplima i epskim rižotom od gljiva što će biti potvrđeno čim vidi ovu poruku ![]() evo i dokaza!!! ![]() ![]() kila vongola, 2 kile dagnji i kila onih kraljevskih kozica na buzaru sve učuture... majko mila što fino bilo. ![]() naravno trebalo je zaliti to sve propisno ![]() (ja sam ovo iza pio tak jasno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#28875 |
Mother Russia
|
Uživam na odmoru i u švedskom stolu! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28880 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#28881 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Faširanci, kifla sa sirom i sezamom i salata od paradajza i paprike. Lagano za ljeto ![]()
![]() |
#28884 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Trebao sam danas radit kaneštrele i gambere sa paštom ali shebo me Dinamo. Znaci tekma = pizza ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28885 |
Mother Russia
|
U koliko dugo to nisam jeo! Kad je tekma? ma kakva pizza?! švedski stol FTW :P Danas večera bila finaa! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 21.08.2013. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28886 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam neki dan dragom pravu gozbu pripredila: Zdinstala na kokosovom ulju papriku, paradajz, tikvice i poriluk (vegeta, papar, crvena paprika, bosiljak i majčina dušica). Sa strane skuhala couscous, te proso i leću s malo maslinovog ulja i vegete nutra. Sve skupa zmješala i dodala malo vrhnja za kuhanje. (Nemojte se zeznuti i kupiti Meggle light vrhnje, loša stvar.) Za nezdravu komponentu sam spržila dve kranjske kobase na putru i stavila nutra. Uz prilog friške krastavce s vrhnjem, paprom i soli. Za desert sladoled vulgaris i coffee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28888 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A znam, to mi je bilo jedino mesno što sam imala u frižideru. Obično stavim piletine u kockicama il tak nešt. Inače, u prizemlju Dolca ima za kupit na kile sveg i sva, proso, ječam, kuskus, lan, zob, sjemenke sve perverzne! Da se ne zaboravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28890 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Bagica da meni draga ovak nekaj skuha meni to ne bi bila gozba nego iznenađenje, ružan san, nočna mora. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|