|
![]() |
#2852 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mah ja sam zadovoljan. Imam 200 normal winova ![]() I gold V, zabavljam se. Do sljedeće sezone ću biti na više od 500 winova pa će biti druga priča ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2853 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako uzmeš ghost (ja uzeo flash jer mi donosi win lategame)...doletiš do njih, ako si dovoljno blizu da ne moraš E, onda Q + aa + W ...oni tu već bacaju flash, ako nisu dovoljno daleko a zbog tvog W nisu, samo E i dovrši ![]() a zato i imaš flash...jer kada ti njih pogodiš s Q dobivaš speed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
Premium
|
AHAHAHHAHA. Koji meč. Igram supporta Sonu, i skužim da imam ADcarry i rune i mastery-e. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 | |
Premium
|
Citiraj:
ult " Active: Darius leaps to an enemy champion and strikes a lethal blow, dealing true damage. For each stack of Hemorrhage on the target, Noxian Guillotine deals an additional 20% damage. When Noxian Guillotine kills the target, it can be recast within the next 12 seconds. This can occur multiple times in succession. " Mislim 12 sec...ja za tih 12sec stignem otići po čašu vode, vratiti se i ultati opet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
došao u 2 dana od silver V do silver III krećemo dalje prema goldu ![]()
![]() |
![]() |
#2858 | |
Guest
|
Citiraj:
Inače nikako da likovi skuže da support mora imati manu igram ja tako ashe, a neki lik uzeo sonu i do kraja 3 levela (spamala spellove bez da ima clarity...) sona ostala bez mane i stoji i neće ni u bazu . Normalno preko puta vayne i leona odmah prokužili i nisu mi dali do kripova, a sonu boli briga ona polako brigu na veselje i još lupa kripove ![]() Kasnije sam vidio liku skor (sve crveno...) i skužio nismo imali šanse samo sam se pitao kako je on u silver 1? Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 17.07.2013. u 09:19. |
|
![]() |
![]() |
#2859 |
Premium
|
Samo da pitam, ste vi svjesni da je Silver jedan nekih cca 50% najboljih igrača na ovom serveru? Tako da samim time ako ste u Silveru možete biti sretni jer ste bolji od 50%...to je moje mišljenje, svi ono pljuju po Silveru (i sam sam bio tamo), ali kada ste tamo ste bolji od polovice igrača na serveru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
Mirko, a ne Harry
|
Džaba ti to kad ti moraš gledat jeli ti imaš više retarda u team-u ili enemy team ima više. Znači najbolje da se ni ne dižemo u gold nego da ostanemo u silveru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2861 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2864 |
Premium
|
Koji login... Brutala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/31246401 Po meni radije ću na početku kupiti cloth armor (300 traljavih golda...) i dobiti +15 armor nego na runama sve potrošiti na armor rune i dobiti jedva +20-tak armora (uobičajeno bude +13...) Inače ko voli armor ako se osjeća preslabim sa tako malo armora može krenuti sa cloth armor i pretvoriti to u jedan od najboljih po meni malih itema Seeker Armguard... http://leagueoflegends.wikia.com/wik...r%27s_Armguard Stvar je odlična jer staka se i ne briše se nakon smrti , a dobiješ i armora i ap-a... Ipak malo lošije kod supporta je što ipak ne smije pretjerati u oduzimanju suigračima killova... Ja ga igram dosta sa puno heroja na top-u... (zavisi ko mi je preko puta...) Evo ovo je uobičajena sona, soraka , a i drugi supportovi ljudi igraju gotovo isto što je za mene ![]() http://www.mobafire.com/league-of-le...summoner-75003 Inače zašto su makli mallady to je bio item za prste polizati... Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 17.07.2013. u 18:02. |
|
![]() |
![]() |
#2866 |
Premium
|
Frende, ti jedino s sonom si u plusu šta se tiče W/L ratio. (ove sitne ne računam) Znači nju igraš ok. Ali ako je bilo kakav dobar adc, ti nemaš tu šta raditi. Silver II si. Nemoj misliti da znaš igrati. Jer da ti dođe samo jedan dobar adc, gold +, vidjeti češ ti si useless. I staviš 0:0:27 masterije... O čemu mi opće pričamo. Jer ovdje nitko od nas još nezna igrati. Sve ovisi o teamu kakvog dobiješ. Ali ovo za rune ti je stvarno na razini 15-erogodišnjaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2870 | |
Premium
|
Citiraj:
Gledaj Busola, ja se nadam da ćeš se uzdignuti, jer iako je AP sona stvarno jaka, i hibrid, dosta njih bi zbog neke stvari (primjerice ne raidš bulwark) iskoristilo tu prednost. Inače, ja sam preuzeo ovaj account: http://www.lolking.net/summoner/euw/22132145 Odigrao danas 3 gejma, do 10og mjeseca planiram malo forsati ovaj account i ako bude sve OK, probati ga podignuti na Platinum...nema baš puno heroja a i rune su mu za qrac...u rankedu sada u 5:30 srušili bot turret, onda mid, onda top, i onda sam shvatio jednu stvar - isto je kao i na EUNE... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Pa jbt buraz koji je tek došao na level 30 je pobjedio 6 od 10 onih početnih game-ova i upao u Silver 3 ili 4, znači takvi nubovi se motaju po silveru i ti se hvališ scorovima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam uvijek otvoren za nove ideje, dapače, to što je sada aktualna meta ne znači da je to idealna kombinacija, nego je jedna od mnogih. Nikad neću zaboraviti kako je DB jedan gejm igrao bez ADC-a (Nida i Soraka botlane) i doslovce su poderali Dravena i Sonu (ne znam jel to bio EG ili neki drugi tim). Znači troll pick koji to nije jer je ta Nida lijepo iskerijala gejm. Govorimo o Diamond/Challenger igračima, znači ne o nekakvim silver random poljacima koji ne znaju iskoristiti tuđe mane.
![]() |
#2873 |
Guest
|
Evo me za ulaz u silver 1 ... Inače odigrao sam par puta teemo-u i uvijek ista priča NO TEEMO ... I nakon partije o yes ... teemo rules... What a good blind, many bombs and cc. You are uselles. Pitam se da li ljudi uviđaju njegove prednosti - nije on ni toliko star heroj... Izgubio sam jednu partiju grozno sa teemom ostale su većinom pobjede. Prvo ću kako su me ugazili i kako sam USRAO partiju. Uzmem timića , jer je protivnička ekipa uzela 2 tanky heroja i ko za vraga iza mene lik uzme wukonga. Taj heroj je takva kontra timiću , jer ima onaj vražji spell da se blinka u tebe lupi štetu i onda napravi kopiju iza i ode. Normalno tu ne pomaže blind. Što je najžešče koliko god bio jadan na kraju smo mogli dobiti partiju (teemo je ko ne vjeruje jedan od najboljih late game heroja...) ali jednostavno malo frustiranost suigrača samnom malo netimski rad i izgubili smo gusto... Ostale partije totalna dominacija , najžešće mi je bilo kada mi je na mid došao shen , a nije mogao prdnuti od tornja i pogura on malo nekako i stane na mid i namjerno me navlači da ga napadnem , a sa strane stoji rengar i čeka da skoči. Ja ga spustim na malo i krenem se šetati , a rengar ko budala stoji još kojih minutu dvije...(jungle njihov se samo bavio samnom i tu su izgubili sve ostale laneove...) Prije toga sam igrao protiv kassadina i lik do 6 nije mogao prdnuti i nekako on ode u bazu i vrati se sa 6 levelom (njegov poznati ulti...) misleći sada sam gotov. Ja otišao na bot i napravimo 2 killa i prvi item uz atack speed cipelice bio mi banshe vail... Mislim da je kassadinu došlo da se napije ![]() DA ne duljim nabrojati ću neke prednosi i mane ovog zanimljivog heroja koji je ipak slabiji dosta nakon sramotnog micanja Malady itema... (ja mislim da se tako zvao...) MANE: malo life-a , malo armora, neki heroji su mu baš kontra ko wukong (da se zamijeniti "lejn"...) , obavezan wardovi na topu inače lako se ubija, možda mal range... PREDNOSTI nevjerovatan blind (pola heroja mogu se pozdraviti na topu od farmanja...) , brzina (2 je predobra ...) , bombe ko wardovi uz Wardove prednost velika - strašan CC (najžešće kada se odvija fajt u miniranom području - do 20 minute nitko ne kupi oko...) , nevjerovatna univerzalnost i izvrstan late GAME protiv armor tanky heroja (što ovdje vidim dosta likova oplakuje kako su izgubili a vodili 20 - 5...) TEEMO jede najjačeg tank heroja u manje 7-8 sekundi... Nakon ubojstva neprijatelja ili tjeranja u bazu minirate svoj toranj i odete genkati... (meni najslađe...) Mislim da je teemo podcjenjen kod današnjih igrača ili se varam. Da čujem Vas? |
![]() |
![]() |
#2875 |
Guest
|
Stalno se moram opravdavati , izbačen iz golda (prvo duže nisam igrao...) , mlađi prijatelji i nećak igrali i vježbali po mom accountu. Prodao WOT acount (prijatelj oće igrati klanske uz dobre tenkove...) i vratio se da se malo izabavim preko ljeta i godišnjih. Timića vole svi igrati iz zezancije, nevažno i da mi je 44% i da sam loš, heroj po meni nije LOŠ nego jedan od najuverzalnijih heroja koji se može prilagoditi partiji i stanju. Možeš ga ići ap, ad , hybrid, tanky i svaka opcija donosi neku prednost. Miniranjem tornja protivnik će teško napraviti napad i da je jači dosta od Vas... |
![]() |
![]() |
#2876 | ||
Premium
|
Najbolje mi je šta je nabrojao pod mane. Citiraj:
Citiraj:
Teemo je dobar champ, ali kad ga vidim AP top mi je slabo. Svaki dobar toper u goldu, jer se ti cijelo vrijeme pozivaš na gold, će pojesti ap teema ako imalo mozga ima. Nitko ne veli da teemo nije dobar champ, ali da li ga znaš ti igrati s obzirom na omjer poraza i pobjeda, a kažeš da imaš više manje sve pobjede, je upitno... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Guest
|
Nekada davno znalo mi se dogoditi na visokim rejtinzima (ovo mi je drugi acount - prvi prodan...) da na top mi protivnik ili jungle sa pink wardom maknu moj ward. Ne znam zašto to sada ne rade ili nisam na velikom rejtingu. Najgore je kada ti maknu ward i kada imaš takvog heroja sa kojim znaš da 2 na 1 do 10 levela ne možeš preživiti gank... |
![]() |
![]() |
#2878 |
Premium
|
Rade, ali ne često. Zato jer nema smisla to više raditi. S3 je, top champovi su u "novoj" meti full hp i armor, i i ako nemaš ward, do lvl 12 cca igraš defanzivno, onda več možeš preživiti gank ako pratiš mapu dobro. Npr. pravi toper u 80% vremena zna di je jungler. A i jer ako nemaš ward nejdeš naprijed nego igraš defanzivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Premium
|
Ja ću samo reći tko god je ikada rekao EUW GOLD == EUNE PLATINUM je ozbiljno uzimao lijekove odigram sada 2 partije na gold, obje rasturamo, a onda solo mode ekipa i throw throw throw i ad nida top je useless champ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
Guest
|
Gluposti su to ... Općenito većina prvih prebjega na west su igrači koji su bili limitarani , a mislili da vrijede za 1700 rating. Većina njih su iskoristili priliku sa novim sistemom divizija u rankedu te tako uz negativan skor se nalaze u GOLD-u... (dovoljno je bilo da zaredaš par puta 3 pobjede u diviziji i ideš gore...). Ironija je što east ima jače ekipe od westa , a svi pričaju kako west igraju "pro" igrači... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|