Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.07.2013., 19:40   #2851
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Kako uopće gankaš s njim?

Nema neki dive in niti išta.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2013., 19:44   #2852
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Mah ja sam zadovoljan. Imam 200 normal winova

I gold V, zabavljam se. Do sljedeće sezone ću biti na više od 500 winova pa će biti druga priča
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2013., 19:48   #2853
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Kako uopće gankaš s njim?

Nema neki dive in niti išta.
Ako uzmeš ghost (ja uzeo flash jer mi donosi win lategame)...doletiš do njih, ako si dovoljno blizu da ne moraš E, onda Q + aa + W ...oni tu već bacaju flash, ako nisu dovoljno daleko a zbog tvog W nisu, samo E i dovrši

a zato i imaš flash...jer kada ti njih pogodiš s Q dobivaš speed.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2013., 20:29   #2854
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

AHAHAHHAHA. Koji meč.

Igram supporta Sonu, i skužim da imam ADcarry i rune i mastery-e.

I victory Imao sam dmg to champions gotovo više nego cijela protivnička ekipa
Staro 16.07.2013., 23:46   #2855
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Ako uzmeš ghost (ja uzeo flash jer mi donosi win lategame)...doletiš do njih, ako si dovoljno blizu da ne moraš E, onda Q + aa + W ...oni tu već bacaju flash, ako nisu dovoljno daleko a zbog tvog W nisu, samo E i dovrši

a zato i imaš flash...jer kada ti njih pogodiš s Q dobivaš speed.
Tnx, bas cu ga probat malo za ona dobra stara vremena kad je bio strah i trepet na topu
Staro 16.07.2013., 23:53   #2856
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Tnx, bas cu ga probat malo za ona dobra stara vremena kad je bio strah i trepet na topu
Ma po meni je on još uvijek strah i trepet.

ult
"
Active: Darius leaps to an enemy champion and strikes a lethal blow, dealing true damage.
For each stack of Hemorrhage on the target, Noxian Guillotine deals an additional 20% damage.
When Noxian Guillotine kills the target, it can be recast within the next 12 seconds. This can occur multiple times in succession.
"

Mislim 12 sec...ja za tih 12sec stignem otići po čašu vode, vratiti se i ultati opet , a kamoli ne cijeli teamfight
Staro 17.07.2013., 06:22   #2857
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
došao u 2 dana od silver V do silver III

krećemo dalje prema goldu

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2013., 09:11   #2858
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
AHAHAHHAHA. Koji meč.

Igram supporta Sonu, i skužim da imam ADcarry i rune i mastery-e.

I victory Imao sam dmg to champions gotovo više nego cijela protivnička ekipa
Rune ne odlučuju ako je razlika u ekipama prevelika... Ja igram preloše ad carry-a i NEMAM RUne (imam za support, moj top i jungle...) pa normalno više od polovice partija imam dobivenih sa ashe (najgore mi je kada mi dođe dobar vayne i loš moj support...) . Normalno na velikim rejtinzima ovo ne bi palilo, ali eto neke od prednosti silvera....

Inače nikako da likovi skuže da support mora imati manu igram ja tako ashe, a neki lik uzeo sonu i do kraja 3 levela (spamala spellove bez da ima clarity...) sona ostala bez mane i stoji i neće ni u bazu . Normalno preko puta vayne i leona odmah prokužili i nisu mi dali do kripova, a sonu boli briga ona polako brigu na veselje i još lupa kripove . Dolazi jungler mi probamo napasti sona jedino što je uradila je bio autoatack... Pogine jedan naš i njihov , slijedeći put je bilo gore 1 za 2 naša i to je to.

Kasnije sam vidio liku skor (sve crveno...) i skužio nismo imali šanse samo sam se pitao kako je on u silver 1?

Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 17.07.2013. u 09:19.
  Reply With Quote
Staro 17.07.2013., 09:53   #2859
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Samo da pitam, ste vi svjesni da je Silver jedan nekih cca 50% najboljih igrača na ovom serveru?

Tako da samim time ako ste u Silveru možete biti sretni jer ste bolji od 50%...to je moje mišljenje, svi ono pljuju po Silveru (i sam sam bio tamo), ali kada ste tamo ste bolji od polovice igrača na serveru..
Staro 17.07.2013., 11:41   #2860
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Džaba ti to kad ti moraš gledat jeli ti imaš više retarda u team-u ili enemy team ima više.

Znači najbolje da se ni ne dižemo u gold nego da ostanemo u silveru
Staro 17.07.2013., 14:07   #2861
Busola29
Guest

Citiraj:
Džaba ti to kad ti moraš gledat jeli ti imaš više retarda u team-u ili enemy team ima više.

Znači najbolje da se ni ne dižemo u gold nego da ostanemo u silveru
To on kaže da može reći Vam vidite ekipa ja sam bolji od Vas slušajte me ...
  Reply With Quote
Staro 17.07.2013., 14:35   #2862
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ili bolje ostanike u silveru da se ne trudimo jer bi onda bio on ljubomoran kada bi ga presisali u platinum
SaleFFS je online   Reply With Quote
Staro 17.07.2013., 14:59   #2863
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Ako igra netko EUW može me dodati, moram nagrindati pare tamo

Marijuana PUFF (lv30)

..moram platiti sada promjenu imena
Staro 17.07.2013., 15:57   #2864
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Koji login... Brutala
Staro 17.07.2013., 17:52   #2865
Busola29
Guest

Citiraj:
Vidim da imaš veliko mišljenje o svom skillu, nudiš pomoć ostalima i sve je to ok, ali kad ti vidim rune za support s kojima ti na početku game-a imaš 15 armora meni mrak na oči padne. Pa jel ti znaš da bi tebe likovi koji imaju imalo mozga pojeli i da bi to postao farm fest na botu.

Znam da ovo tebi ništa ne znači, već ti je X-plosiv pokušao objasnit i i dalje ćeš ti svoje tupit, ali eto, jače je od mene.
A ipak pogledaj skorove mojih support heroja i izgleda da ja imam puno , puno sreće

http://www.lolking.net/summoner/eune/31246401

Po meni radije ću na početku kupiti cloth armor (300 traljavih golda...) i dobiti +15 armor nego na runama sve potrošiti na armor rune i dobiti jedva +20-tak armora (uobičajeno bude +13...) Inače ko voli armor ako se osjeća preslabim sa tako malo armora može krenuti sa cloth armor i pretvoriti to u jedan od najboljih po meni malih itema Seeker Armguard...

http://leagueoflegends.wikia.com/wik...r%27s_Armguard

Stvar je odlična jer staka se i ne briše se nakon smrti , a dobiješ i armora i ap-a... Ipak malo lošije kod supporta je što ipak ne smije pretjerati u oduzimanju suigračima killova...

Ja ga igram dosta sa puno heroja na top-u... (zavisi ko mi je preko puta...)

Evo ovo je uobičajena sona, soraka , a i drugi supportovi ljudi igraju gotovo isto što je za mene ... Tako mi je krivo da GOTOVO SVI imaju POSVE ISTI BUILD

http://www.mobafire.com/league-of-le...summoner-75003

Inače zašto su makli mallady to je bio item za prste polizati...

Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 17.07.2013. u 18:02.
  Reply With Quote
Staro 17.07.2013., 17:55   #2866
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Frende, ti jedino s sonom si u plusu šta se tiče W/L ratio. (ove sitne ne računam) Znači nju igraš ok. Ali ako je bilo kakav dobar adc, ti nemaš tu šta raditi. Silver II si. Nemoj misliti da znaš igrati. Jer da ti dođe samo jedan dobar adc, gold +, vidjeti češ ti si useless.

I staviš 0:0:27 masterije... O čemu mi opće pričamo.

Jer ovdje nitko od nas još nezna igrati. Sve ovisi o teamu kakvog dobiješ.
Ali ovo za rune ti je stvarno na razini 15-erogodišnjaka.
Staro 17.07.2013., 17:55   #2867
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Koji login... Brutala
Cak i strip ima
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2013., 17:58   #2868
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Cak i strip ima
Je, super je
Ali previše su se oni posvetili tim skinovima i piksama materinama, a sam gaming im je pao previše Samo masa nerfova. :/
Staro 17.07.2013., 18:30   #2869
Busola29
Guest

Citiraj:
Frende, ti jedino s sonom si u plusu šta se tiče W/L ratio. (ove sitne ne računam) Znači nju igraš ok. Ali ako je bilo kakav dobar adc, ti nemaš tu šta raditi. Silver II si. Nemoj misliti da znaš igrati. Jer da ti dođe samo jedan dobar adc, gold +, vidjeti češ ti si useless.

I staviš 0:0:27 masterije... O čemu mi opće pričamo.

Jer ovdje nitko od nas još nezna igrati. Sve ovisi o teamu kakvog dobiješ.
Ali ovo za rune ti je stvarno na razini 15-erogodišnjaka.
Dobro vidjeti ćemo u goldu tako ste i pričali kada sam bio u silveru 5 (priča je bila to mi je VRH...) . Rekao sam bio sam u goldu , nisam igrao (pa me izbacili iz golda...) dao prijateljima (pa još spustili rajting...) da se igraju i sada se vraćam... Prije sam bio na skorovima koji većina ovdje i sanja , ali eto moj buildovi (koji nisu kopija "superigrača sa neta , nego MOJI...) je sprdnja ...
  Reply With Quote
Staro 17.07.2013., 18:37   #2870
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Je, super je
Ali previše su se oni posvetili tim skinovima i piksama materinama, a sam gaming im je pao previše Samo masa nerfova. :/
Šugava meta....možeš biti 20-5 kao tim, ali ako oni idu samo tanky a vi ne, izgubiti ćete :/

Gledaj Busola, ja se nadam da ćeš se uzdignuti, jer iako je AP sona stvarno jaka, i hibrid, dosta njih bi zbog neke stvari (primjerice ne raidš bulwark) iskoristilo tu prednost.

Inače, ja sam preuzeo ovaj account: http://www.lolking.net/summoner/euw/22132145

Odigrao danas 3 gejma, do 10og mjeseca planiram malo forsati ovaj account i ako bude sve OK, probati ga podignuti na Platinum...nema baš puno heroja a i rune su mu za qrac...u rankedu sada u 5:30 srušili bot turret, onda mid, onda top, i onda sam shvatio jednu stvar - isto je kao i na EUNE...
Staro 17.07.2013., 20:27   #2871
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
A ipak pogledaj skorove mojih support heroja i izgleda da ja imam puno , puno sreće
Dude, ti si u silveru, razumiješ, u SILVERU, tamo nema scorova.

Pa jbt buraz koji je tek došao na level 30 je pobjedio 6 od 10 onih početnih game-ova i upao u Silver 3 ili 4, znači takvi nubovi se motaju po silveru i ti se hvališ scorovima...
Staro 17.07.2013., 21:20   #2872
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ja sam uvijek otvoren za nove ideje, dapače, to što je sada aktualna meta ne znači da je to idealna kombinacija, nego je jedna od mnogih.

Nikad neću zaboraviti kako je DB jedan gejm igrao bez ADC-a (Nida i Soraka botlane) i doslovce su poderali Dravena i Sonu (ne znam jel to bio EG ili neki drugi tim). Znači troll pick koji to nije jer je ta Nida lijepo iskerijala gejm. Govorimo o Diamond/Challenger igračima, znači ne o nekakvim silver random poljacima koji ne znaju iskoristiti tuđe mane.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2013., 18:30   #2873
Busola29
Guest

Evo me za ulaz u silver 1 ... Inače odigrao sam par puta teemo-u i uvijek ista priča NO TEEMO ... I nakon partije o yes ... teemo rules... What a good blind, many bombs and cc. You are uselles. Pitam se da li ljudi uviđaju njegove prednosti - nije on ni toliko star heroj...

Izgubio sam jednu partiju grozno sa teemom ostale su većinom pobjede. Prvo ću kako su me ugazili i kako sam USRAO partiju. Uzmem timića , jer je protivnička ekipa uzela 2 tanky heroja i ko za vraga iza mene lik uzme wukonga. Taj heroj je takva kontra timiću , jer ima onaj vražji spell da se blinka u tebe lupi štetu i onda napravi kopiju iza i ode. Normalno tu ne pomaže blind. Što je najžešče koliko god bio jadan na kraju smo mogli dobiti partiju (teemo je ko ne vjeruje jedan od najboljih late game heroja...) ali jednostavno malo frustiranost suigrača samnom malo netimski rad i izgubili smo gusto...

Ostale partije totalna dominacija , najžešće mi je bilo kada mi je na mid došao shen , a nije mogao prdnuti od tornja i pogura on malo nekako i stane na mid i namjerno me navlači da ga napadnem , a sa strane stoji rengar i čeka da skoči. Ja ga spustim na malo i krenem se šetati , a rengar ko budala stoji još kojih minutu dvije...(jungle njihov se samo bavio samnom i tu su izgubili sve ostale laneove...) Prije toga sam igrao protiv kassadina i lik do 6 nije mogao prdnuti i nekako on ode u bazu i vrati se sa 6 levelom (njegov poznati ulti...) misleći sada sam gotov. Ja otišao na bot i napravimo 2 killa i prvi item uz atack speed cipelice bio mi banshe vail... Mislim da je kassadinu došlo da se napije Zašto sam uzeo banshe vail (odličan item...)? zato što je većina neprijatelja imala jake spellove sa velikim cooldownom te sam time izbacio mogućnost fokusanja na meni ili neka me fokusaju ali onda moji lome...

DA ne duljim nabrojati ću neke prednosi i mane ovog zanimljivog heroja koji je ipak slabiji dosta nakon sramotnog micanja Malady itema... (ja mislim da se tako zvao...)

MANE:

malo life-a , malo armora, neki heroji su mu baš kontra ko wukong (da se zamijeniti "lejn"...) , obavezan wardovi na topu inače lako se ubija, možda mal range...

PREDNOSTI

nevjerovatan blind (pola heroja mogu se pozdraviti na topu od farmanja...) , brzina (2 je predobra ...) , bombe ko wardovi uz Wardove prednost velika - strašan CC (najžešće kada se odvija fajt u miniranom području - do 20 minute nitko ne kupi oko...) , nevjerovatna univerzalnost i izvrstan late GAME protiv armor tanky heroja (što ovdje vidim dosta likova oplakuje kako su izgubili a vodili 20 - 5...) TEEMO jede najjačeg tank heroja u manje 7-8 sekundi... Nakon ubojstva neprijatelja ili tjeranja u bazu minirate svoj toranj i odete genkati... (meni najslađe...)

Mislim da je teemo podcjenjen kod današnjih igrača ili se varam. Da čujem Vas?
  Reply With Quote
Staro 18.07.2013., 18:39   #2874
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

44% ti je postotak pobjeda/lossova sa Teemekom tj. 10 lossova u minusu. To i nije neka pohvala.
Staro 18.07.2013., 18:44   #2875
Busola29
Guest

Citiraj:
44% ti je postotak pobjeda/lossova sa Teemekom tj. 10 lossova u minusu. To i nije neka pohvala.
Stalno se moram opravdavati , izbačen iz golda (prvo duže nisam igrao...) , mlađi prijatelji i nećak igrali i vježbali po mom accountu. Prodao WOT acount (prijatelj oće igrati klanske uz dobre tenkove...) i vratio se da se malo izabavim preko ljeta i godišnjih. Timića vole svi igrati iz zezancije, nevažno i da mi je 44% i da sam loš, heroj po meni nije LOŠ nego jedan od najuverzalnijih heroja koji se može prilagoditi partiji i stanju. Možeš ga ići ap, ad , hybrid, tanky i svaka opcija donosi neku prednost. Miniranjem tornja protivnik će teško napraviti napad i da je jači dosta od Vas...
  Reply With Quote
Staro 18.07.2013., 18:44   #2876
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Najbolje mi je šta je nabrojao pod mane.

Citiraj:
malo life-a , malo armora, neki heroji su mu baš kontra ko wukong (da se zamijeniti "lejn"...) , obavezan wardovi na topu inače lako se ubija, možda mal range...
Svaki top koji imalo ima mozga to radi! Ne samo teemo. Ja kad sam top od prvog returna do kraja lane faze imam top ward.

Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Stalno se moram opravdavati , izbačen iz golda (prvo duže nisam igrao...) , mlađi prijatelji i nećaci igrali i vježbali po mom accountu. Prodao WOT acount i vratio se da se malo izabavim preko ljeta i godišnjih. Teemo vole svi igrati iz zezancije, nevažno i da mi je 44% i da sa loš heroj po meni nije LOŠ nego jedan od najuverzalnijih heroja koji se može prilagoditi partiji i stanju. Možeš ga ići ap, ad , hybrid, tanky i svaka opcija donosi neku prednost.
To što si bio u goldu ne znači da znaš igrati. Masa ljudi nema pojma igrati pa su u goldu ako ne i više. Živi primjer sam ja. Nemam blage veze u lolu, gold 5 sam i imam 31 LP. S tim da imam 202 normal winsa. Znači totalno noob u igri. Ako si tu nećak i ostala mlađa garda vježbali na acc kako si onda izbačen? Jer tek nakon 28 dana neigranja počinješ padati...
Teemo je dobar champ, ali kad ga vidim AP top mi je slabo. Svaki dobar toper u goldu, jer se ti cijelo vrijeme pozivaš na gold, će pojesti ap teema ako imalo mozga ima.
Nitko ne veli da teemo nije dobar champ, ali da li ga znaš ti igrati s obzirom na omjer poraza i pobjeda, a kažeš da imaš više manje sve pobjede, je upitno...
Staro 18.07.2013., 18:53   #2877
Busola29
Guest

Nekada davno znalo mi se dogoditi na visokim rejtinzima (ovo mi je drugi acount - prvi prodan...) da na top mi protivnik ili jungle sa pink wardom maknu moj ward. Ne znam zašto to sada ne rade ili nisam na velikom rejtingu. Najgore je kada ti maknu ward i kada imaš takvog heroja sa kojim znaš da 2 na 1 do 10 levela ne možeš preživiti gank...
  Reply With Quote
Staro 18.07.2013., 19:19   #2878
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Rade, ali ne često. Zato jer nema smisla to više raditi. S3 je, top champovi su u "novoj" meti full hp i armor, i i ako nemaš ward, do lvl 12 cca igraš defanzivno, onda več možeš preživiti gank ako pratiš mapu dobro. Npr. pravi toper u 80% vremena zna di je jungler. A i jer ako nemaš ward nejdeš naprijed nego igraš defanzivno.
Staro 18.07.2013., 21:34   #2879
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Ja ću samo reći tko god je ikada rekao EUW GOLD == EUNE PLATINUM

je ozbiljno uzimao lijekove

odigram sada 2 partije na gold, obje rasturamo, a onda solo mode ekipa i throw throw throw

i ad nida top je useless champ
Staro 19.07.2013., 10:05   #2880
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Ja ću samo reći tko god je ikada rekao EUW GOLD == EUNE PLATINUM

je ozbiljno uzimao lijekove

odigram sada 2 partije na gold, obje rasturamo, a onda solo mode ekipa i throw throw throw

i ad nida top je useless champ
Gluposti su to ... Općenito većina prvih prebjega na west su igrači koji su bili limitarani , a mislili da vrijede za 1700 rating. Većina njih su iskoristili priliku sa novim sistemom divizija u rankedu te tako uz negativan skor se nalaze u GOLD-u... (dovoljno je bilo da zaredaš par puta 3 pobjede u diviziji i ideš gore...). Ironija je što east ima jače ekipe od westa , a svi pričaju kako west igraju "pro" igrači...
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na