|
![]() |
#2822 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
36h bez problema ako ga se ne siluje sa surfanjem, igrama i filmovima ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2823 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() 3G + sync (to mi je bitno), pozivi ~1h, ~surfanje manje... Teško dan. Meni to ni na batery saveru nije moga... |
|
![]() |
![]() |
#2824 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
meni je trenutno na 40%, 27 sati koristenja. youtube, internet radio, sync, pozivi i 3g stalno upaljen ![]() na push su mi 4 mail accouta, tapatalk i whats up možda je to do SlimBean-a, kolega je isto iznenađen baterijom na svom S2 |
![]() |
![]() |
#2825 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
IMHO HOX je sad još uvijek fantastična kupovina, pogotovo par mjeseci stari u vanilla stanju s garancijom koji idu za stvarno dobru cijenu. Seksi hardware (pogotovo kamera i ekran) i uskoro dolazi A4.2 i Sense 5 update, a baš taj Sense 5 meni izgleda kao trenutno najbolja Android distribucija. |
|
![]() |
![]() |
#2826 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Pozdrav! Iako su trenutno aktualne rasprave o HTC One, mene bi zanimalo vaše mišljenje o nešto starijem One S kojeg planiram uzeti. Zadovoljava mnoge osobne kriterije: veća interna memorija, dobra kamera, solidna baterija, 4.3" (što mi je maksimalna prihvatljiva veličina). Ali pitam se vrijedi li 2300kn za koliko se trenutno može naći u dućanima (ista cijena i na Njuškalu) obzirom na nedostatke kao što su izostanak microSD-a, slabija rezolucija i navodni problemi nakon nadogradnje na Jelly Bean. S kvalitetom poziva nisam upoznat. Druga opcija mi je One SV koji se može dobiti u T-Comu za 900kn uz dvogodišnji ugovor (što bi naravno volio izbjeći), a u slobodnoj prodaji mi je ipak preskup. Možda neka treća solucija? Hvala unaprijed na savjetima! |
![]() |
![]() |
#2827 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Treća solucija ti je Njuškalo i HTC One X star par mjeseci, bez tragova korištenja s garancijom operatera po cijeni novog One S, ako ne želiš polovno novi One S po toj cijeni isto nije loša kupnja. Jesi napisao da ti je 4.3" max prihvatljivo no vjeruj mi nakon 2 dana se uspiješ naviknut i na 4.7", imao HOS pa nakon njega HOX tako da znam, a imam relativno malu ruku. Mini osvrt na HOS: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1895 |
![]() |
![]() |
#2829 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Hvala na korisnim savjetima, to sam htio čuti pa da nemam dilema kod kupovine ![]() Osim ako slučajno ubrzo ne naletim na nešto slično za manje love. |
![]() |
![]() |
#2830 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ima ih oko 2k kn s garancijom, dođeš doneseš 1800 i platiš piće ![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2831 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pitanje....budući da sam do sad imao HTC Desire i bio mi je odličan (igrom slučaja ostao bez njega) razmišljam o nabavki ili HTC Sensationa ili HTC Desire x. Po Vama koji uređaj se više isplati. recimo sensation star godinu i pol ili desire x nov? Koja je prednost kojeg? |
![]() |
![]() |
#2832 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Uzeo bi desire x, čisto zbog propusta u dizajnu i izradi sensationa (poklopac baterije, prašina pod staklom). A i noviji je te garancija je itekako aktualna. Sensation je poprilično neslavan uređaj, naravno IMHO. |
![]() |
![]() |
#2835 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2836 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo kod mene na HOX+ stanje baterije 101% piše jer sam ga metnuo da pamti kad je fully charged, znači oduzmite možda nekih 10ak min od ovog kad je baterija bila na 1% iliti u programu 99%. Mobitel je rootan na ViperX 1.0.9 i ima custom kernel EliteKernel OXP 130413 EX15 gore tako da nemora znači da bi isto ovolko vrijeme postigo i na stock romu. Uz dosta prčkanja fejzbuk, twitter, gmail, stock browser, whatsapp svako malo itd. imam dosta programa pa moguće da sam nešto zaboravio nabrojat šta sam koristio. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.06.2013. u 11:10. |
![]() |
![]() |
#2838 |
1
|
Ja sam imo sensation-a i super mi je bio. Ko i svaki mobitel sam ga rootao stavio custom rom i kernel: ViperS i sebastian-ov kernel. Sad će i nova verzija ViperS-a 3.0.3 (Sense 4+ Android 4.1.1) portana sa One S-a za sensation. Osobno sam testirao Jelly Bean na njemu ide super glatko i jako je brz s njim, samo tad još nije radila kamera prednja ni zadnja i HDMI, sad će kamera i ostalo radit na 3.0.3 jer su portani driveri i rebuild-an je kernel skroz uzet sa One S-a i napravljen za sensation od strane Team-a. A ako se tim nećeš bavit onda vidi. Desire X ti je noviji, a sensation stariji ja sam osobno zamjenio njegovu 1520 bateriju sa 1900mAh i držao mi je skoro dva dana sa cijelo vrijeme nekim tipkanjem po njemu. A za desire X ti nebi znao reć pošto ga nisam testirao samo ga nakratko imao u ruci i mogu ti reć meni osobno je bolje ležao sensation u njoj, plus volim da je mrvicu teži, a još je i dobio koji gram kad sam metnuo ovu jaču bateriju. Sensation ti ima 3inča veći ekran ne znam kolko ti znači i internal storage od 1Gb dok Desire X ima 4Gb, al pošto predpostavljam da ćeš imat sd karticu od par Gb(obično dobiš s njim 8Gb karticu) mislim da ti to neće predstavljat problem. No preporučio bi ti da si uzmeš malo bržu sd karticu pošto HD filmovi i snimanja na ovoj šta dobiš s njim znaju nekad štucnut malo jer imaju spor zapis. Desire X će ti jedino donijet noviji OS tj. noviji Sense 4+ i Android 4.1.1 kojeg na sensationu nećeš vidit(osim ako ne rootaš) i to ti je to ukratko. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.06.2013. u 16:09. |
![]() |
![]() |
#2839 |
Premium
|
Pa u biti imao sam do sada desirea i rootao sam ga, tako da mi to nije strano. Više me muči to što skoro niti jedan sensation nema jamstva, a znam da su imali problema s ekranom i prašinom i inim + nova baterija i ode cijena u nebu pod oblake ![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Bok ljudi, dobit ću uskoro svoj prvi smartphone jeeej i to HTC Desire. Bratić iz Švedske više neće svoj koristiti pa će ga meni dati. Pitam vas, imate li neke savjete ili korisne informacije sa kojima ću si poboljšati/uljepšati korištenje Desire-a? |
![]() |
![]() |
#2841 |
1
|
Ako je na njemu stock rom rootaj ga jer ćeš imat problema sa low memory, a rootanjem ćeš si to sredit pošto ćeš imat razne opcije za prebacivanje app2sd itd. |
![]() |
![]() |
#2843 |
1
|
|
![]() |
![]() |
#2844 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Da li netko zna jel HTC One iz Tele2 radi sa vip karticom? |
![]() |
![]() |
#2845 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Do sada su svi zakljucani bili pa uzmi u obzir. |
![]() |
![]() |
#2846 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam problem sa htc evo 3d. Nekada mi se desi da mob jednostavno zablokira kad se zelim javit. Samo zvoni i nista nemogu, sve dok bateriju izvadim i vratim. Tek se onda odblokira. Android je zadnji na njemu 4 onaj. Sad me zanima kako da ja snimim opet taj isti android jer predpostavljam da je do softwarea. |
![]() |
![]() |
#2847 | |
1
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2848 |
Guest
|
Eto, došao Nexus Experience HTC One. Očekujem IR blaster da šljaka, portanje camera appa i galerije (navukao se na HTC Zoe + one quick Zoe filmiće) i ja hepi ![]() Divotica. |
![]() |
#2849 |
Premium
|
Stvarno nisam vjerovao dok nisam vidio ovaj HTC One X+ kako je dizajnerski prelijep,one crvene tipke,guma i zaobljeni rubovi i Beats audio... ako budem dobio novog LG,ide u oglasnik i pada barem HTC One X ![]() |
![]() |
![]() |
#2850 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Dosao - u smislu da si ga ti osobno dobio ? Ili dosao - pojavio se na google store ? ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|