|
![]() |
#2731 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Super nadam se da ce stici. Pratit cu stranicu. Da li su dhl-om poslali? Javi ako budes dobio tracking number. Procitah na grckom forumu da je jedan lik narucio telefon ali ni traga ni glasa od njega. |
![]() |
![]() |
#2732 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
THL W7S short phablet review
![]() THL W7S - white, naručio sam sa banggood.com, a izašao me 1450kn sa plaćenim PDV-om. Uz mobitel se dobije 2x baterije od 2300 mAh, punjač, slušalice, bijeli flip cover case, bijeli shellcase i paket screen protectora (iako to nije navedeno na stranici). Ekran je od 5.7 incha HD IPS Capacitive multi-touch screen, precizan je i više nego što sam očekivao. Prikaz je vrlo dobar i zaista nemam zamjerki. Light sensor provjereno radi dobro. Mobitel je izrađen od bijele plastike a obrub od brušenog aluminija. Nema škripanja kod korištenja a telefon je čvrst te daje dojam visoke kvalitete. Što se dizajna i samog izgleda tiče meni izgleda odlično ali to je ipak subjektivan dojam. Mobitel ima podržane frekvencije u 3G modu na 850/2100MHz na prvom SIM utoru. Ja koristim tele2 i uredno mi pokazuje H+ (područje Siska), prijem signala je odličan, bez gubljenja bilo tijekom razgovora ili korištenja interneta. WIFI signal mi je bolji nego na HTC desire-u. Za razliku od nekih drugih dual sim modela, SIM2 karticu ne pokazuje kao da nedostaje osim početnog upozorenja. GPS još nisam testirao. Sama reprodukcija zvuka je kvalitetna i prilikom gledanja videa ili igranja igrica kao i prilikom poziva, nemam zamjerki. Kamera je od 3.2 mpx prednja i 8mpx stražnja, hd snimanje. Sama aplikacija kamere radi vrlo brzo i ima mnoštvo opcija ali po meni su fotografije osrednje kvalitete, znači nije to vrhunski fotoaparat ali za poslikati vani ili unutra sasvim dovoljno. Na phabletu je android 4.2.1, sve je vrlo fluidno, aplikacije se otvaraju bez ikakvog zastajkivanja. Dolazi sa predinstaliranim playstore a nema nikakvog blotware-a. Igre koje sam probao rade bez ikakvih problema, surfanje internetom je vrlo brzo, browser ne šteka niti najmanje, internet stranice otvara brže nego na laptopu koji je spojen na isti WIFI. Baterija od 2300 mAh izdrži 2 dana (screen on 9%), uz stalno upaljen 3G / WIFI, dosta ga koristim za mail i internet, tu i tamo koji poziv, facebook i igranje igrica. Subjektivan dojam: Očekivao sam jeftini kineski proizvod sa dosta bug-ova ali prihvatljive cijene a dobio phablet koji me oduševio u gotovo svakom pogledu, što samim izgledom i ekranom, tako i kvalitetom izrade i trajanjem baterije... Ustvari još mu nisam uspio naći neku zamjerku u odnosu na brandname smartphone koje sam do sada imao, upravo suprotno. Prednosti: -mob izgleda odlično a takav dojam ostavlja i nakon korištenja, brz, nema skrivenih bugova ili nedostataka u samom radu, dosada se niti jednom nije smrznuo ili općenito iznenadio nekim čudim ponašanjem u radu a čega sam se najviše pribojavao. -android 4.2.1, playstore, bez bloatware-a -dobra baterija -bundle uz mobitel -kapacitivne tipke ispod ekrana (rade besprijekorno). Mane: -osrednja kvaliteta fotografija -teže skidanje zadnjeg poklopca -notification led za pozive -nema hr jezik
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 23.09.2013. u 21:21. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2734 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
pa do koliko ti ide brzina mreže - do 7.2 ili nedajbog do 21mbps? hvala! ps. i koja slikica ne bi bila na odmet, da vidimo kakva je kamera. ;-) |
|
![]() |
![]() |
#2735 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Možete li nabacati i linkove tih foruma što listate? S obzirom da ne trgujem često elektronikom preko neta, nije li sigurno koristiti paypal radi buyer protectiona i za slučaj da u paketu dobiješ ciglu? Fala. @Frulex: Sve to stoji, a sve to i znam i ne brine me toliko jer ne naručujem u Hr i ne brine me puno vrijeme dostave jer se ne radi o našoj carini, a vidim da je samo trajanje puta desetak dana. Ono što me zanima je najgora situacija po mene u slučaju šljam trgovca. On pošalje ciglu, ja napravim dispute... Kako točno taj mehanizam funkcionira? Kako paypal njega "kazni"? Worst case je da pošalje neispravan mob ili se on brzo pokvari. edit: Hvala na objašnjenju ![]() Zadnje izmijenjeno od: generic. 24.09.2013. u 05:36. |
![]() |
![]() |
#2736 |
Registered User
|
Zato kupuješ elektroniku preko 10-ak provjerenih stranica koje sve primaju Paypal, meni se od 7-8 kupnji nikad nije desila bilo kakva neugodnost kod otvaranja paketa, sve je bilo uvijek dobro zapakirano i u najboljem redu. Paketi najčešće stižu između 15-25 dana, ovisno kojom poštom su poslani i zapnu li na našoj carini. Od ovih možeš naručivat bez problema: Geekbuying, Banggood, Pandawill, Merimobiles, Antelife, Minideal i još par njih, neka netko nadopuni... Zadnje izmijenjeno od: frulex. 23.09.2013. u 21:51. |
![]() |
![]() |
#2737 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Zanimljivo kako na hotinbuy.com piše svugdje ista težina, 1.2kg. A toliko kopiraju pandu da imaju sve proizvode koji i oni imaju te im je isti i sku broj. Čekam da nekome dođe da se uvjerim da ne šalju cigle. Onda ide narudžbe mog tableta
#2738 |
Registered User
|
Prvo otvoriš Paypal dispute gdje vas PP "spoji" u komunikaciji da probate to riješiti kao ljudi - slanje novog paketa, vraćanje para, slanje drugog proizvoda iste vrijednosti i sl. Tu je rok od 20 dana nakon kojeg PP automatski zatvara dispute bez obzira na ishod. Ako te ponuda trgovca ne zadovolji, možeš "escalate to claim" unutar tog roka gdje tražiš pare nazad. Do tog dijela nisam nikad došao, ali po tome što sam čitao, ako to ne upali, PP će ti vratiti pare, za sve je to neki rok od 45 dana... |
![]() |
![]() |
#2739 |
Registered User
|
Ja se dvoumim izmedu K-Touch V8 ili Haiera. Jedino mi nije jasno to sto na nekim stranicam za V8 pise da je GPU: OpenGL 2.0 Koliko ja znam to uopce nije GPU,tako da je to valjda greska. Na nekim pise NVIDIA GeForce,to je valjda isti gpu kao na LG 4x,nexusu 7(2012) ? |
![]() |
![]() |
#2740 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Širiš paranoju bez veze. Jel netko dobio nešto od njih neispravno,loše kvalitete ili je cigla bila u paketu? Nije za sada,a ako bude onda čemo pisati o tome.Ako čemo tako onda junferici nitko nebi prvi stavio. Dobro da nisi napisao da su im svi mobiteli loše kopje cubota99. Zadnje izmijenjeno od: dabomba. 24.09.2013. u 09:28. Razlog: korekcija težine za 100g |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2742 | |
Guest
|
Citiraj:
sad se postavlja pitanje zbog čega je to tako ? dali je kamera čip nekvalitetan ili nisu nešto dobro uskladili ? tko zna. |
|
![]() |
#2743 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kombinacija svega. Čipset, senzor, kamera. I na alcatelu ot idolu su slike osrednje i loše. |
![]() |
![]() |
#2745 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probat ću napraviti jednu caku danas iz čiste znatiželje. Svi znamo da je senzor 8MPix, a do 13MPix dolazi softverskom interpolacijom. Zanima me da li bi slike bile bolje kada bi u opcije fotića stavio da hoću 8MPix slike. Tada neće biti interpolacije.
#2746 |
Premium
|
probali su vec neki. kazu da ne vide nikakvu razliku, pa sad... |
![]() |
![]() |
#2747 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2748 |
Premium
|
ne znam ja nista, samo prenosim misljenja ljudi koji su probali i dali svoj zakljucak. zato sam i stavio "pa sad..." na kraju rečenice, jer se ograđujem od (dez)informacija ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Premium
|
Inače, na mobu slike izgledaju ok. Kad sam ih stavio na 23" monitor onda sam vidio kakve su ustvari. Danas ću još pokušati isti motiv slikati Cubotom i S3 čisto za usporedbu.
#2750 |
Premium
|
jel pricas o thl w11? kakve su onda tek na ioceanu x7 ako su na thl-u loše, a preko videa se vidi da su za dvi klase bolje http://www.youtube.com/watch?v=no8h5JdDP5w (5:00 na videu) |
![]() |
![]() |
#2751 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jučer popodne naručio sa hotinbuya thl w200 ( http://www.hotinbuy.com/thl-w200-sma...te-p-1375.html ) za 155.79 dolara i danas već poslano. Ako stigne nešto drugo umjesto mobitela javim ![]() |
![]() |
![]() |
#2752 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2753 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Je li može što ovo valjat: ZTE Geek V975 Kako sam zasad bio prezadovoljan sa ZTEovim jeftikanerima (Blade 3, v967s) vjerujem da ni ove skuplje stvarčice ne bi trebale biti loše. ![]() Intel Atom Dual core na 2GHz / 4 threada i 2 Gb rama meni dobro zvuči. Kako se to nosi sa recimo Qualcomm 600 / 800? Inače Necro:Slavko 3:1 ![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ima taj koji kinez do kakvih 150 eura a da ima kolko tolko dobru kameru? |
![]() |
![]() |
#2755 |
Premium
|
@necro Na papiru zvuči solidno, ali još uvijek dosta slabije od S600. Usporedi Lenovo K900 i HO. Malo štiva za tebe http://www.anandtech.com/show/6790/i...ed-at-mwc-2013 http://computingcompendium.blogspot....enchmarks.html
#2756 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() Ako stigne cigla ja se ne javljam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2757 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da bu suza. I ja sam uzel mobitel od njih ali je jaaako sumnjivo. Prejeftino je to u odnosu na druge trgovce. |
![]() |
![]() |
#2758 |
Premium
|
Oppo N1 - neobičan phablet http://www.gsmarena.com/oppo_n1-review-990.php
#2759 |
Premium
|
#2760 |
Guest
|
ovdje možete pronaći više podataka o domeni http://whois.webrankstats.com/whois/hotinbuy.com Registrant Contact Details: zhang ming zhang ming (hotinbuy@sina.com) guangdongshenzhen shenzhen guangdong,518000 CN Tel. +86.013418521345 Fax. +86.013418521345 |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|