|
![]() |
#2731 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Je. Bonovi na bonove Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
hvala svima na odgovorima, još jučer sam ispunio obrazac za prijelaz pa javim kako je prošlo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Je li stvarno potrebno prijeći iz bonbon u drugu mrežu i vratiti se da bi se dobila ova akcijska tarifa? Nema neki prečac, ako netko zna direktno nekog agenta kojem se treba obratiti za to? Također pitanje, jel i vama ne radi internet dok ste u pozivu. Nemam volte a mialim da nemam ni tu opciju na mi 9t pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2736 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ima li netko problema s knjiženjem računa plaćenih kreditnom karticom kroz aplikaciju? Već treći mjesec za redom moram pisati mail jer ne vide uplatu. Kad usporedim PDF račun i potvrdu o plaćanju od banke, uplata ide na neki deseti žiro račun bez poziva na broj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
da nisi možda erste |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2742 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Svako malo naletim da bonbon ljudima salje svakakve nebitne sms-ove. Jel to na bonovima ili preplati? Meni i zeni na preplati nista ne salju osim krajem mjeseca "trazeno, ucinjeno" sms.
![]() |
![]() |
#2744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
A ja sam jučer skužio da mi zadnja dva mjeseca nisu poslali mail s obavijesti o računu. Imam dva broja od djece u bonbonu na pretplati i do prije dva mjeseca mi je uredno dolazio mail s raćunima. Jučer sam slučajno išao na moj.bonobn i skužim da zadnja dva mjeseca nisam platio račun. Pogledam mailove, nigdje maila. Malo neozbiljno od njih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ni moja mater nije dobila racun na mail za 8mj (a mozda ni za 9.mj, moram provjeriti). Pocelo je otkad su updejtali app i otkad su digli minimalnu verziju androida na 9+. Materi naravno app vise ne radi jer ima android 8, pa ne moze ni provjeriti racun. Digitalni racun kao usluga je uredno aktivirana unutar appa, provjerio sam kada sam njen sim ubacio kod sebe i logirao se u app.
![]() |
![]() |
#2746 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ni ja nisam dobio zadnja 2 maila ![]()
![]() |
#2748 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Meni odgovorili da su imali poteškoća sa slanjem, da ako bude opet tako nek im se javim. I tako, valjda, u krug... BTW, primjerio sam novi obrazac računa, očito su nešto mijenjali u sustavu pa im ne radi sve kako treba. Kak to ide, testiraju u produkciji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Sve usluge koje su na tvoj OIB vide se u aplikaciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
Jucer dobijem poruku da mi istice paket razgovori ako nemam sredstava da nadoplatim (kao i zadnjih 10 g na toj mrezi), odem u net banking kupim i zaboravim.. Dolazi mi poruka jutros kako mi nije reaktiviran jer nemam na racunu dovoljno, pazi sad fali 6 centi?!? Nista kontaktiram preko moj bonbon aplikacije podrsku kaze nakon sto ste kupili bon par minuta poslje ste poslali “medjunarodni sms” xD , naravno na upit kome i sta neznaju vide samo u sustavu sms Reko sam im samo da su izgubili korisnika zbog 6 centi, javio im se i na whatsup podrsku potvrdili mi taj medjunarodni sms i neznaju nist, poslao sliku iz inboxa gdje se vidi da ni nekoristim smsove u doba vibera messengera itd. Al nejebu, onda sam ih izvrjedjo ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Baš. Odmah te upozori ako neki app hoće slati SMS i traži dozvolu od korisnika. Čak i kad šalje SMS za aktivaciju iMessagea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel neko bio u roamingu nedavno, jel su to oni uveli neke roaming naknade na promet? Ukoliko domaća tarifa/opcija uključuje određenu količinu podatkovnog prometa, troši se taj podatkovni promet, te se naplaćuje roaming naknada u iznosu od 1,93 EUR/GB (s PDV-om).Ukoliko domaća tarifa/opcija ne uključuje određenu količinu podatkovnog prometa, ili je sav podatkovni promet u tarifi/opciji potrošen naplaćuje se „cijena podatkovnog prometa" koja vrijedi za aktiviranu domaću tarifu/opciju uvećana za roaming naknadu od 1,93 EUR/GB (s PDV-om). U slučaju različitih cijena poziva ovisno o dobu dana (peak/off peak vremena) prema ostalim mobilnim mrežama u RH primjenjuje se vremenska zona u mreži HT-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Znači Bonbon prvi operater koji je uveo naknadu za roaming. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni u A1 aplikaciji stoji 10MB dobrodošlice za roaming bez naknade |
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Tu odredbu imaju svi operateri barem od 2018. a potencijalno i prije toga. I to se naplaćuje samo ako recimo uzmeš naš broj, i onda si pola godine vani i misliš da ćeš "jeftino" surfati kao da si kod nas ![]() Uostalom, piše odmah ispod. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|