|
![]() |
#2701 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
[QUOTE=Chandler;3586870] Citiraj:
https://centar-alata.hr/vijcana-roba...vijak-1-5.html https://www.bauhaus.hr/rezaci-navoja...aka/p/11115839 https://pevex.hr/kljuc-izvlakac-suki...om-327100.html samo koliko vidim na ovima nemas za razbusiti rupu da tocno njegova glava nasjedne. Ima toga ko u prici neki ga zovu izvlakac, ponesi sliku pa trazi okolo :P ali generalno svaka zeljezarija bi to trebala imat.
![]() |
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Izvlakač ![]() prestigao me freak. Uspio sam jedan vijak sa tim izvuci a drugi kojem je pukla glava jer je zapekao je ostao tu gdje je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2703 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#2705 | |||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Nije mu namjena busenje, ali moze, u primjerima koje sam dao, koju stranicu unazad, adapter koji sam iz znatizelje za njega kupio, da bude temp busilica, radi bez greske. U zid sam izbusio nekoliko 8-ica, i manjih tipni, zadivljujuce s lakocom i bez gresaka. Doduse, zid ovisno o tipu, treba znati busiti, kakvu god da imas busilicu ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Nemrem sad listati, ako nadjete na Aliji pandan ovome setu, javite u temi, pa da narucimo. Rokler gore, se cini dobar? Citiraj:
... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
8-bit Gen.
|
Eh, da, zaboravio spomenuti, ne znam jel ima takvih gotovina po webu, ili nesto na tome tragu. Na IRB-u, prije dva tjedna, otvorio prijatelj jednu veliku kutiju, velicina auto kljuceva. Drvena ploca, rekao bih hrast luznjak, na njoj plocica koju je napisao elektricar koji je tada odrzavao instalacije na institutu, veli oznaka 1979. Zaboravio uslikati, kako to lijepo izgleda. Napravio je rupice za svaki borer. Od velicine cackalice do najvecih za zid/drvo. Pa ispod svakog napisana specifikacija. Kako se lijepo uzimaju/vracaju, kao u apoteci slozeno. A na sve ide stakleni pokrov kockasti, kao kad poklapas tortu. Covjek je stvarno dao truda. Znam da je lakse i manje uzima mjesta drzati u malim eutijima ili kutijicama, ali stvano ne bih zalio da imam slicnu kutiju za borere, koja uzima vise mjesta, za vrhunsku urednost i preciznost drzanja. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Imam par kutija slozenih Elektrika/Busenje/Knauf/Iveral ... Tematski su poslagane i kad god ti nesto treba tocno znas da sve unutri imas. Nema mi mrzeg nego kad imam 6 kutija otvoreno i jos uvijek trazim. A kad imas sve slozeno na polici cim ga jednom izneses van "lapapa" rijetko se kad vrati. EDIT: https://www.mano.com.tr/
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 04.03.2022. u 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
8-bit Gen.
|
@fre@k Imas link ili sliku, tocno na kutiju koju koristis, da vidim kako izgleda? Eh, da, nisam danas preletio sve poveznice, Optimus ducan ima na prvi pogled najslicniji set za vadjenje na tragu videa. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zna li tko koje još baterije pašu na Parkside 12v alate? Uzeo sam onu malu bušilicu što je sad u ponudi jer se čini super i mislim se prodati onu Performance 20v, a pošto imam uglavnom Einhell 18v alate i par Parkside 20v modela, nemam baterije za ovu. Odgovara li MyProject?
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 05.03.2022. u 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
pasu parkside 12v |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2712 |
Premium
|
pa kakvo pitanje takav i odgovor... ne kuzim koji bi razlog bio da ne kupis original parkside bateriju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Einhell navodno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja jucer narucio onaj na 220V Parksideov. Imao sam i taj aku Parksideov i nije mi bio nesto bolji od Drilleta tako da sam ga vratio. Vidjet cemo jel ovaj sa zicom bolji. Inace, kazu da crni Parkside udarni moze i Miletu parirati sa svojih 1356Nm, ali mi se ne daje 200€ za alat koji upotrebljavam 2x godisnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
8-bit Gen.
|
@Fanatik, zaboravio na sliku/poveznicu za polirku nastavak? Zapravo za abarazivno ciscenje. Sto me bas sjeti, u Lidlu su stavili dediciranu polirku aku masinu (bez baterije) koja mi izgleda skoro identicno kao najobicniji kucni aku odvijac, koji se bas i prodaje u isto vrijeme. Jedino, ne znam, ima li "polirka" vec raspon okretaja, ili neku specificnost utkanu samo za nju, ali po izgledu je istvovjetna odvijacu. Imam dojam da je osmi$ljeno da se izvuce pod jos jedan Parkside odvojeni alat. Jer mogli su komotno samo nastavke za poliranje prodati, bez masine. Citiraj:
No, dobro, ocekivana praksa. Ali neki su izrazili zelju za duzom garancijom i povjerenjem u marku, pa valjda im vrijedi razlike. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Premium
|
Žičani imam doma, onaj od prije 2 godine. Skida šarafe bez problema sa felgi čak i nakon sezone |
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Premium
|
Nakon sezone mi i treba. Ne mijenjam gume 2x tjedno inace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma znam, zezam se. Drille je bas los po tom pitanju, ali nije mi ni onaj Parkside baterijski bio puno bolji. Sutra stize ovaj strujko pa cemo vidjeti. Zimske su gore od 10tog mjeseca, inicijalno stegnute na 130Nm i ako ih uspije odaviti onda je kralj ![]() Inace, onaj jeftini 12V Einhell mi isto odradi posao, ali ne volim kako radi. Nije onaj "trrrrrrrrr" udarni odvijac nego radi na sistemu da se zaleti jedan krug u prazno pa udari i sve tako dok ne odavije. https://www.youtube.com/shorts/JADgtQHqfuc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Premium
|
al mislis na powerfix, za tu cijenu odlican. ja imam dva vec jedno 5 godina |
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Premium
|
Stigao Parkside udarni odvijac 220V i isproban na par sarafa na kotacima debele gude F11 koji su u desetom mjesecu stegnuti na 130Nm. Ljudi moji, ja sam mislio da su mi sarafi bili popusteni kako ih je brzo skinuo. Ovakvo nesto sam dozivio samo od najboljih pneumatskih odvijaca. Definitivno preporucujem svima koji imaju struju u garazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2729 | |
Premium
|
Citiraj:
Taj, da. Evo ga ovde jefitinije kao B-Ware: https://shop.retoura.de/PARKSIDE-Ele...re-einwandfrei Iz iskustva znam da prodaju testirane izlozbene primjerke, potpuno ispravne i testirane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas