|
![]() |
#2701 |
Guest
|
Može se reći da je prvenstvo riješeno. Sad je na redu LP! Pada Real ovaj tjedan. Lukici će biti najbolje na njegovom prirodnom mjestu-klupi, a curici neće pomoć sav gel i briljantin ovog svijeta. |
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2705 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E sad fakat može Maminjo uvalit Vrsaljka Barci da im ima ko branit ![]()
#2710 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2711 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 03.03.2013. u 10:20. |
![]() |
![]() |
#2713 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Bio je najbolji igrač i puno prije nego je postao prvi strijelac. Zalaganje, rad, trka, kreativnost, dribling, lukavost, brzina, slobodnjaci, poentiranje... Postoji par igrača koji imaju par takvih kvaliteta, ali apsolutno nijedan nema sve kao Luis.
#2715 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Samo zgodno nitko neće napisat da je barca oštečena za čisti penal na kraju tekme ![]()
![]() |
#2716 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ![]() dalje, to sa Müllerom sam i ja vidio, čovjek je danas odigrao katastrofalno, ja sam rekao već negdje na 10-15 minuta od početka da bi ga trebalo zamjeniti sa Kroosom / Robbenom danas jer bi odmah i napad bolje išao što se tiće forsanja njega, eto, ne znam niti ja, iako, ove sezone je odličan, s tim da tu i tamo neku tekmu baš ništa ne napravi (kao danas), ali zato prvi scorer kluba je (11 golova + 9 asistencija)
![]() |
![]() |
#2718 |
|
#2719 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Znam da ti se neće promjeniti mišljenje jer prezireš United no pogledaj bilokoji Rooney Skills video na Youtubu. ![]() Po meni bitna razlika: Rooney je igrač koji vodi klub do osvajanja lige, lige prvaka, njegov doprinos je neizmjeriv kad se pogleda kakve sve ulogne na terenu zna odigrati... A Suarez je igrač koji drži klub na sedmom mjestu i moli Boga da sljedeće sezone igra bilošta u Europi. |
![]() |
![]() |
#2720 | |
Premium
|
Citiraj:
Priceless ![]() ![]() OT: Vidim da je i Jordi Alba prošao kratki tutorial i očito nije još usavršio tu tehniku: Da zaokružim, za kraj: 2 in a row (NHF) |
|
![]() |
![]() |
#2722 |
|
#2723 |
Super Moderators
|
#2724 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
EDIT: Evo zašto bi ja svaki start sa đonom kažnjavao za crveni sa par utakmica suspenzije.
![]() |
#2725 |
Super Moderators
|
#2727 |
Guest
|
Rooney je jedan jedini. Nevarijabilna konstanta. Ostali 'plesu jedno ljeto' i onda kao da ih nema. |
![]() |
#2728 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
P.S. Rasprava Suarez vs. Rooney bi bila isto kao i Krstanović vs. Manđukić, budimo realni. Rooney je jedan jedini. Konstanta koja je uvijek dobra, koja uvijek vuče (i kad ManUtd ima samo njega) i po svim segmentima igre mislim da je bolji od Suareza. Ali to je samo moje mišljenje.
![]() |
#2729 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
je, zato je Rooney prošle godine samostalno odvel MUFC kroz KO fazu lige prvaka i EL
![]() |
#2730 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj se tiče onog faula, uletio mu je sa škarama u noge kad je ovaj bio u šansi za pucat. Isto ne mogu nać bolju snimku, a to ćemo zahvalit Nou Campu ![]() http://i.minus.com/ib0kcKcnleqtZh.gif Ja pak ne znam zakaj nitko nije spomenul da je druga postava Reala držala Barcinu prvu u egalu (ne po posjedu lopte), a da ih je i nepuna prva onda dokrajčila 2. put u par dana? Nadam se poštenom suđenju u uzvratu s Milanom, a onda ak Barca ispadne, ne bih se čudio ni da ih Real stisne u prvenstvu. (uz Atletico, naravno) |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|