|
![]() |
#2641 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Cvatem ![]()
#2642 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jako lijep nogomet od reala. ![]() Još nije gotovo. Još 20min. ![]() hm...čini se da ni ovaj sudac ne doživljava barcelonina valjanja unutar kaznenog prostora. Čudno. |
![]() |
![]() |
#2643 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ali ne dozivljava ni realova, jer je lik katastrofalan... EDIT: If you're watching Everton vs Oldham instead of El Clasico give yourself a high five... In the face... With a chair. @Marioballoteli ![]() ![]()
#2645 |
Premium
|
Ma nije, frajer se sjedne na klupu i pomoli ![]() wtf ![]()
#2648 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
To se govori samo kad barcini padaju, a ne daj bože da netko spometni tebi presvetog drogbu koji je jedan glumac ko najveći padavičari barce ![]() I da, ili nać novog trenera ili će sve otić u kurac, ovaj pojma nema, otkad je došao igra je sve gora i gora.
![]() |
#2651 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#2653 |
Strichek Moderator
|
Pročitaj iznad u vezi trenera, a nije samo to, pogledaj prvenstvo zadnjih par tekmi, igra im je općenito lošija. Youtube pun pepeovih filmića di je mesar, a uz sve to glumi gore od poznatih glumaca. Ne znam zašto sa tobom (hejterom) uopće pričam kad si toliko zadrt da ti se baš ništa ne može ni reć ni objasnit, lijepo si rekao da mrziš barcu i to je to. EDIT: Doca, bila je snimci, i nakon toga ga netko iz barce dotakne i pepe pada i drži se za glavu, zato je puyol došao do njega da mu kaže da je kreten ![]()
#2654 |
Super Moderators
|
Dobra tekma, do-bra ![]()
#2655 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To je ekipa koja skupa igra godinama i tu trener nema baš nekakve veze (po meni, a pogotovo ne u tak kratkom roku), a i sumnjam da nameće drugi sistem igre - tak da on nije isprika. :kmećanje: Ne znam zakaj je teško priznat da gube od boljih (trenutno)? Isto tak ne mislim da Barca ode u k tak brzo, jer to je jednostavno nemoguće u tak kratkom vremenu. U najgorem slučaju će bit "uvijek tu negdje", al dobit po tamburi od jačih, i to je to. |
![]() |
![]() |
#2656 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A niš onda za godinu dvije ni realu neće trebat trener jer su svi tu dosta dugo, eto ode murinjo ostane prazna klupa. ![]()
![]() |
#2657 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Barcelona je izgleda u maloj krizi, ali mora im se dati priznanje za posjed lopte. Ja ne znam unazad par godina da li se dogodilo da je netko imao veći posjed lopte kad je igrao protiv njih. |
![]() |
![]() |
#2658 |
Pod naletima kopita zla
|
Sad je i trener kriv? Koliko ta ekipa igra skupa isti ali bas isti sablonski nogomet? Pa ne volim ja niti real ali da drazi su mi. Pepe je panj ali mesar nije. Ne komentiras mesijev stsrd donom na nogu obrambenog igraca reala? Cak ni zuti dobio nije. |
![]() |
![]() |
#2659 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ali razumijem skroz da je sad trener izgovor, tko bi drugi? :kmećanje: |
|
![]() |
![]() |
#2660 |
Pod naletima kopita zla
|
Sad je i trener kriv? Koliko ta ekipa igra skupa isti ali bas isti sablonski nogomet? Pa ne volim ja niti real ali da drazi su mi. Pepe je panj ali mesar nije. Ne komentiras mesijev start donom na nogu obrambenog igraca reala? Cak ni zuti dobio nije. |
![]() |
![]() |
#2661 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2663 |
Strichek Moderator
|
Kakvo kmećanje ![]() Nije izgovor, real je bio bolji to je neupitno. Ali se ne može reć da barca u zadnje vrijeme ne igra loše, a trener je tu da pripremi ekipu za tekmu, i u poluvremenu digne momčad, napravi prave izmjene i usmjeri ih, ovaj to nije i tu je problem. Amdo, pepe nije mesar? Zajebavaš sad ili?
#2664 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2665 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
EDIT: Sad sam našao podatak da je tako, http://www.fcbarcelona.com/football/...ast-four-years (247 utakmica) To je staro pola godine ali mislim da se u protekle pola godine nije ništa promjenilo, samo se povećala ta statistika. Zadnje izmijenjeno od: Rade0n. 26.02.2013. u 23:39. |
|
![]() |
![]() |
#2666 |
Premium
|
trener nema veze? ![]() ![]() ![]() lol
#2667 |
Super Moderators
|
#2668 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Penaldo opet u svom stilu ajde, bar me veseli da je ovo poruka scumu da neće tako lako dalje proći
![]() |
#2669 |
Pod naletima kopita zla
|
Ne. Mesarstvom se danas proziva svaki start ali baš svaki start. ![]() ![]() ![]() Sve manje i manje sudaca to puši i to je jako dobro. ![]() Nisam te vidio u igri, a niti na klupi. ![]() ![]() Ja recimo danas ne igram protiv Middlesbrougha nego Chelsea igra protiv njih. ![]() Ovo bi bila zanimljiva tekma. ![]() http://sportski.net.hr/nogomet/mouri...essijev-trener Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.02.2013. u 07:17. |
![]() |
![]() |
#2670 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|