|
![]() |
#27181 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj se tiče pizzeria u zagorsko-zagrebačkom pojasu: Oro Goro: pizza unazad par mjeseci više ne valja, jeftiniji sastojici,zamaskirani hrpom isto jeftinog sira, u zadnjih 2-3 mjeseca jeo sam mješanu, slavonsku, zagorsku i meksičku, i ni jedna nije valjala. Plima: isto kao i Oro Goro, samo puno dulje vrijeme već, i nije mi jasno kak ekipa tu na temi hvali tu pizzu a ne valjaju bar godinu dana već Špiro: ok pizza, malo znaju sračkat s tijestom koji put, al uglavnom bolja pizza od gore navedenih Grašo (bivši tom tom) na rotoru kak se ide prem Zaboku: fina pizza, velika, bogata, sve u svemu ok. Kažu da se tamo preselio pic majstor iz Oro Gora. Jedina zamjerka kaj sam ispizdio dok sam čeko konobara, prvo mu je trebalo 10 min da se dovuče a zatim još 20 min za pizzu, a lokal poluprazan... Kaj se tiće Zaprešića: No1, na glavnoj cesti blizu Inkerovog stadiona: ok pizza, u rangu Špire, jako dobra jela s roštilja, pljeske, čevosi... Bimbo, na izlazu iz Zapa, prije onog rotora di je veliki Konzum : Za njih mi je isto neko rekao da sad tam radi pic majstor iz Oro Gora, samo sam to čuo već bar za 10 pizzeria pa mi nije jasno jel ih kloniraju il kaj ![]() Ugl. bio prije par dana i to nakon skoro godinu dana jer mi pizza nikad nije bila fina tamo i bilo mi je ok, jako fino tijesto, bogata, jako velika, sve u svemu podjseća malo na stari Oro Goro al nije to to ![]()
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#27182 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam imao možda preveliko očekivanje...pojeo sam slavonsku, bila je ok, ja sam bil jako gladan. Kolega nije mogao pojest sve i žalio se da mu nije to to... Plejs je super, sve izgleda super, ali eto. Bio sam u Gavranu u VG prije dva dana, uzeo sam velikogoričku i nisam se baš razveselio. Imam osjećaj da svi pokušavaju biberom i hrpom začina sakrit recesiju... ![]() Prije 3 dana tukao sam ćevape u Grani na Prečkom, ubio sam se, odlični su, premalo luka, ali super ćevapi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27183 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja sam cuo od vise neovisnih izvora, zadnje bio prijatelj iz dubrovnika koji je cuo za oro goro i isel je probat ostao razocaran, kaze isto zamenski sir i tak bezvz....
![]() |
#27184 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() prvi put sam naručio dok su se zvali Cambio, odvratno, drugi put dok su se zvali Bimbo, još gore ![]() Meni je u zaprešiću Kampanel najbolji, samo neznam dal još rade, na marlesu kod gavrilovića, kod Starsa.
![]() |
![]() |
#27185 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas samoborski + ravioli s ovčjim sirom i cikla na salatu ![]() Za desert Domino kocke iz Lidla (predobre, kao i svi slatkiši iz Lidla) ![]()
![]() |
#27187 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Lidl je za siromašne. ![]() ![]() Danas klasika lignjići. ![]() Ako želim finu pizzu onda je to chello, a ako me ne zanima kaj je gore onda blue sky. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27188 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@pizzerie... ja zadnji put u orogoru bio prije vise od godinu dana, al do tad su imali dobre salame, vrlo prosjecan sir i najbitnije fantastican paradajz, za razliku od jeftinih fake paradajz proizvoda koji se koriste po vecini pizzeria. Ako se tak jako pokvarilo zbilja sve, nema smisla vise svracat u oroslavje ![]() steta A u plimi nisam nikad bio kad bi posjecivao taj kraj jer sam iz vise izvora cuo da kvaliteta varira od dobrog do splacine, a to je u mojoj knjizici neprihvatljivo. Srecom u okolici ima dobrih mjesta za hranit se, makar ne "talijanskom" kuhinjom, hehe. Nis, idem tugu ubit u jednim Lidl fake m&msima ![]()
![]() |
#27190 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
To definitivno, DG je imao period kad je imao fantasticne pizze i solidnje lignje, onda se pokvarili pa zatvorili, pa nisam bio 5-6 godina. Cujem da radi opet!? Samo kad si u pol zagorja, DG je sve samo ne usput, hehe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27191 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Par puta su zatvarali-otvarali. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27193 |
Guest
|
Frend bio, veli da je pizza odlična. (pred mjesec dana cca.) Ja sam isto za "degustaciju". Kao klinac sam sa ekipom sa plivanja tamo slavio rođendan svake godine pa sam sentimentalno vezan uz DG. hehe |
![]() |
![]() |
#27195 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Skuhal sam jučer hrpetinu srnećeg gulaša, danas to, domaći žganci i kristalka sa češnjakom ![]() Od doma sam donesel domaći kruh a u gepeku je gajba pramenka...cmuj ![]()
![]() |
#27196 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ja sam dosta veliki fan oro-gora (bil), i probal skoro sve pice (zagorska mi najbolja), do prije jedno 6 mjeseci sve je bilo super, onda sam razgovaral s konobarom jednim (u zagrebu na zagoroskoj večeri studenata), i veli da su svi konobari stari otišli (dobra večina), i da su svi kuhari, pizzamajsotri isto otišli.. I od onda sam bio jedno 2 puta i stvarno nije to to više. Jedino šta nisam pitao kamo su otišli, ali sam čuo da nisu nikamo daleko otišli, negdje tamo u okolici dalje peku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27197 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#27199 |
Super Moderators
|
Lijepo je bilo na bregu ali prekratko. Ali nema do dobre domaće hrane, fiiškog zraka i jeftinog alkohola, sve po knjizi ![]() Čak smo uspjeli i posadit tri kamčatske borovnice i jedan paw-paw ![]()
![]() |
#27200 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako ćete biti u Samobor, definitivno preporuka za otići probati pizzu - http://www.kucapizze.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27201 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Jučer smo rešili jednog gujdu od 120 kg ž.v. pa su danas za ručak jetrica na nagle i kisela kolinjska juha. Dva staročeška su samo poboljšala dojam. Idem sad videt kaj ima ispod kapaka...
![]() |
#27202 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas juhica od piletine, pečeni komad domaće puretine, mlinci i salata. Za desert keksići od slada ![]()
![]() |
#27203 |
Super Moderators
|
Mi imamo prekrasan komadić vrata od 1.5kg, mladi roza krumpač, kristalku i za desert roladu od kestena ![]()
![]() |
#27206 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Mnogo lepo. ![]() Pogotovo slike 4. i 5. Deder pošalji malo. ![]() Meni je najdraži dio koji prethodi slici 5. Obarine dobro zasoljene (najbolje s obraza) s kiselom paprikom, prije nego se krene s mljevenjem za krvavice. Nakon slike 5. .... arghh my eyes!!! I`m blind!!! Bježistim u drugi post ak ne želiš plaćat troškove korekcije vida ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27207 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bile dve krmače, mi kupili polovicu jedne... dobili jedno 15 koluta krvavica, 8 unita raznih stvari za dimljenje (rebra, beli špek, ruža etc.), kompletna vratina u komadu za blagdane, krmići narezani na komade, file isto svježi, preko 12kg kobasa, čvaraka fina vrećica stvarno vrhunskog proizvoda, teglica ostataka nakon čvaraka sa svim talogom (za štapni mixer i mazat na kruh), masti nemam pojma koliko... 10-20l bože oslobodi jel. za pizzu smo imali vratinu, pancetu, fefače ljute, mozzarelu, šunku, diy paradajz, svježi paradajz, šampinjone, masline, gaudu, luk, začine... ma predivna subota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27208 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jel' mi more neko reći kak doći sa savske do mekpersa, koji tramvaj/bus, baš bi bilo super za probati onog zloburgera ![]()
![]() |
![]() |
#27209 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27210 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a nije baš... ipak je ovo uža okolica zagreba di se druge stvari slažu, kak je majstor rekao da bude - tak smo slušali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|