|
![]() |
#241 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 04.06.2008. u 13:52. |
![]() |
![]() |
#242 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
jedno pitanjce u vezi spajanja na TV... npr. imam maxtv, HD TV ali trenutno je spojeno scartom... nemam aktiviranu opciju HD, znači brzina mi je na 6mbps.. i da sad ja spojim reciever s TVom s HDMI kablom, dal će bit što bolja slika, tj. dal će je uopće biti? tj, da maknem scart kabel i stavim HDMI.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Za HD i moraš staviti HDMI kabel ![]() HDMI digitalno šalje i sliku i zvuk, SCART je pogađaš-analogija... Ako nemaš aktiviran HD sa HDMI-jem bi svejedno trebao dobiti bolju sliku.
![]() |
#244 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Meni osobno na SD programima lošije produkcije (domaći programi) preko maxtva je bolja slika putem scarta nego HDMI-a dok npr hbo, discovery i slicni kanali kvalitetne produkcije ne vidim neku znatnu razliku ni u čiju korist... npr Dnevnik mi izgleda odlično no neka lošija reportaža mi izgleda lošije preko HDMI-a nego scarta... |
![]() |
![]() |
#245 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#246 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
evo i meni spojili HD slika je prežestoka...jedino me živcira kao i Nortona kaj mora mijenjati aspekt na 16:9 kad prebacim na HD....ostalo čista ludnica.... |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#249 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel se maxtv hd dodatno placa?
#250 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Bio monter danas u jutro i kad sam se vratio navečer iz ZG jedva sam čekao da isprobam HD na svom LCD-u, sve super ali sam odmah nazvao službu da mi isključe HD, a razlog? E pa smanjili mi brzinu sa 8MB na jedva 2MB, mgao mi je monter to napomenuti pa bi ga odmah odkantao ali neeee. Ufff :-(
#252 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#253 | |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ja bi pretrpio mjesec dana sporiju vezu radi toga......
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
hm... mene nesto drugo muci. Vec dva dana imam MaxTV, sve radi savrseno, brzo, bla bla... a internet 16/.768 josh bolje, ping mi je cak i pao, ali mora biti neki problem ![]() ![]() nenormalno je napajanje i modem vruce!?! Jeli imao tko slicnih problema? |
![]() |
![]() |
#255 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
@sardax, i ja imam tih problema zadnjih tjedan-dva. Obavezno mi nestane veza 1-2 puta dnevno i 4-5 puta predvečer pa moram resetirat router. Zva sam SZK i prijavio kvar, pa cemo vidit. Isto tako, jucer, dok je bila utakmica nisam moga gledat HD kanale koji inace rade bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
evo, ja otklonio kvar ![]() Takodjer, potegao sam veze u T-Comu, pa cekam danas/sutra i HD! |
![]() |
![]() |
#257 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ja upravo danas dao zahtjev za HD maxtv koje je potpuno besplatno jer vec imam stari MaxTV, samo moras potpisat na jos 24 mjeseca
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#261 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, stvarno je humoristična serija, pogotovo radi njihovih cestih "tehničkih poteškoća" |
![]() |
![]() |
#263 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#264 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Jesmo onda i dalje na probnom roku ili moram potpisat ugovor?? Jer ne želim potpisati ugovor ako misle naplaćivati HD, koje su im to finte, nevjerojatno, prvo ti daju 5 programa da se napališ na sliku, a poslje naravno da će naplatit, ma nedam. A ne bi ni rekli da će naplaćivati, samo kaže za sad je besplatno, uz to je strašno loša slika na svemu ostalome |
![]() |
![]() |
#265 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
|
Evo mene s josh jednim problemcicom =) Ovaj Zyxel P660HW-D3 sada kada sam zamijenio punjac radi ko grom, ali, svaka 24h, kada se restarta connection prema T-Comu, pukne mi i MAXtv i MAXadsl?!? Jedini nacin da dobijem vezu, je da restartam modem. Inace, modem mi radi u BRIDGING modu, jer je spojen na server mi za Internet. Neznam u cemu je problem?! Ima li itko slicnih iskustava? |
![]() |
![]() |
#267 |
64VT klon
|
|
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
|
Prijatelj mi je t-com-ov partner odnosno radi za njih |
![]() |
![]() |
#269 |
64VT klon
|
TI to možeš uzeti bez ugovora jer ti je on prijatelj ili si saznao jer ti je on prijatelj, i što misliš zašto mi žena na SZK tvrdi da još uvjek ne može bez ugovora? Kaj, ako otiđem tamo, dat će mi i bez ugovora? |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
Ja sam njega pitao prije par dan jel se moze ukljuciti HD kanali ka si na probnom roku, i on zove ove svije iz t-coma, (to su ljudi koji odradjuju sav posao sto se tice zahtjeva) i rekli mu da nemoze. Ok dobro reko onda necu ni uzeti. I dodjem ja kod njega u Subotu onako iz dosade u trgovinu i on meni veli dobio sam mail od t-coma u kojem pise da svi korisnici koji su na probnom roku mogu uzeti HD kanala. Odlicno reko i on meni isprinta zahtjen i ispuni i ja potpisem. I to je to sad samo treba cekati do dodju iz t-com-a da to odrade. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|