|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Kupovinom posebne zvučne na P5B DELUXE problem zvuka ostaje neriješen i velika je sramota za Asus da inače tako dobru ploču za OC s***u.: baad : Pri izboru za P965 buduću ploču ju zaobilazim u širokom luku, iako ću u nju ubosti Audigy 2ZS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ja iz pouzdanih izvora mogu reć da je zvuk ne P5W isti kao i na P5B znači ne baš najbolji. P5B delux bi bila moj izbor i za E6600 i za bilo koji drugi C2D. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#245 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
za +: Izvrstan bios, dobre performanse, dobro hladenje, odlican bundle za -: Cesto izdavanje bios-a upucuje na velik broj gresaka, cijena je ipak paprena. Hm, zanimljivo da nisu komentirali onboard zvucnu. Bas su detaljni(yeah right)...: baad : U biti tu me najvise brine ovaj 2. minus koji si naveo, vezan uz neki kontroler zbog kojeg se Win sporo dizu. Mozes precizirati, koliko sporo(otprilike u sec), jer mi je smijesno da imam neki bijesan procesor i maticnu od preko 1.500,00kn(to sve je jos u nabavci) i da mi kompu treba mac da se sustav digne. Ajde vi koji posjedujete P5W DH ili koji ste ju imali u rukama prokomentirajte kakva je ta ploca u odnosu na navedene + i -. Ima li isto problema sa brzinom dizanja(sustava, naravno: roller ![]() ![]() Problem zvucne jos nismo rijesili. ZED kaze da se radi o razlicitim karticama pa postoji mogucnost da p5w dh nema taj problem, sto ide u prilog postu od The Satare(samo sto onaj dio "malo vise suma" bode u oci pa je Smartguy-ov pouzdan izvor mozda zaista pouzdan, ali ja bi ipak iz 1. ruke). Iz ovog se stvarno ne moze nista zakljuciti, previse #(citaj kontradikcija, matematicari ce me odmah shvatiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ajme komplicirane osobe ![]() ![]() ![]() Nisam brojao sec al treba malo duže, nije da je to dugo al očekivao sam brže (prije sam imao Socket A). Kakva je P5W DL ne bi znao jer se nisam igrao sa njom, ma da kad pogledam ako bi morao opet uzimat ploču bila bi ova koju imam, zvučna me ne zanima kakva je jer IMHO su sve integrirane zvučne sranje ili najveći dio (pogotovo za obradu zvuka a to koristim), ovaj kontroler me muči al valjda će se sa driverima to popravit, al kad se pogleda sve zajedno jedan palac gore za tu matičnu. Eh da, na P5B DL me živcira raspored PCI utora od njih 3 jedan je nemoguće iskoristit a to je onaj najgornji jer je pre pre blizu PCI-E utoru a ovaj ispod njega je preblizu grafi (naravno govorimo o grafama koje zauzimaju 1 slot na stražnjoj strani) i onda ostane samo 1 iskoristiv, tako da je po tom pitanju P5W DL bolji izbor jer ona ima 2 dolje i 1 gore.
![]() |
#247 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Još jednom ću se osvrnuti na zvučnu - što ti ozbiljno gledaš tu stavku pri odabiru matične ploče od 1900kn? Kupi zvučnu za 100kn i gotovo, ako već ta na ploči neće raditi. No, kad si već zapeo, da, P5W DH je bolji izbor po pitanju zvučne. Imaš na Anandtech forumu dva ogromna topica, jedan za P5B Deluxe, drugi za P5W DH Deluxe, i tamo ćeš pronaći hrpu problema koji se mogu javiti kod jedne ili kod druge, pa usporedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Premium
|
Citiraj:
OT sta vam svima znaci ova skracenica IMHO?: stoopid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Eh, ja cu ti ovako reci kao ponsni vlasnik... Po meni odlicna ploca, zvuk je poprilicno dobar za integrusu (slusam ga samo na OS X-u, u windowsima ga još nisam isprobao ![]() Odlicno hladjene, super bios, odlicno rijeseno stisavanje ventilatora (Q-fan), fsb ide preko 400, sto je meni i vise nego dovoljno. Ima odlican raspored PCI slotova, previ Crossfire (ako ce ikada ikome trebati), nema problema sa onim svemogucim Jmicron kontrolerom i na kraju 975x chipset je malo brzi od 965 na istom taktu. Eh da, zaboravih, u novom biosu su dodalo mnozitelj DDR2 400, sto znaci da ne moras imati neku bijesnu memu ako hoces clockati visoko.... A pod nedostatke...hmm...ne znam stvarno...mozda eto sto malo undervolta napon procesora.... Ako te zanima jos nesto, pitaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#253 | |
Guest
|
Citiraj:
Da, da, daljinski je fensi-smensi-kewl stvarcica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#255 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
Je, nakon par dana od onog posta...sam od sebe i sad savrseno radi ![]() Da, to je prava stvar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
ova integrirana sva nekaj šušti i nepodnošljivo je slušati mjuzu ili gledati filmove sa njom.dok sa Audigy4 je stvar odmah puno puno bolja - najljepši prijelaz koji sam čuo,preporodio se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Game Wizard
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad sam kupio novu zvučnu 180 kn 5.1 surround trustova sc 5250 riješio sam sve svoje probleme. Zvuk napokon radi savršeno win se bootaju puno brže samo što višem nemam ni jedan utor ;( za ubost bilo šta drugo. I iman samo zvučnu i grafičku ;((
// E6600 // P5B Deluxe // 3dClub X1900XT 512 // 2 x 1GB 667Mhz Kingmax // Coolermaster Mystique // OCZ 450 W // 160GB Caviar 8mb // HPX 5100 Wavemaster 5.1. HeadSet // Stock cooleri do dolaska Freezer 7 pro i VF900-cu // i sramota od monitora ![]() "Quit your Job" |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je krčalo na 5.1 zvučnicima, ako mi je bilo podešeno da koristi samo prednje. Kad sam mu uključio surround, onda je prestalo krčanje. Ali sad imam X-Fi platinum ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kupi zvučnu. Audigy 2zs Audigy 4 X-fi |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Asusica i zasluzuje hvale sto se tice OC-a i stabilnosti. Citiraj:
___________________ Asus P5B Dx.Core 2 Duo E6600,2GB SuprTalent 800MHz,Leadtek GeForce 7900GT,WD Raptor 150GB,Corsair HX 620W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
istina,sporije se Windowsi dižu kada se stave driveri onboard zvučne. dok sa Audigy4 em dobriš odličan zvuk i brže dizanje Windowsa. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
problemi sa e6600 + pb5 del
Slozio sam danas novi komp al su mi temp procesora uzasno velike IDILE: 45-55, a o full loadu da ne pricam. komponente - sve default: e6600 p5b deluxe wifi corsair pc6400 c4 2x1gb antec p180 sa 4 120mm venta Stavio sam tri puta sonic tower na cpu koristeci AS5 pastu, tanko namazanu. Moram reci da je jako blesavo izvedeno instaliranje STa na socet 775 al eto KrunoM i moja malenkost smo to izveli TRI puta. Cak smo stavili i box kuler koji dolazi sa procesorom i opet nis, iste temp. variraju 2-3 stupnja ovisno o jacini protoka zraka. Everest javlja bolesnoce, da CPU radi na neki 1600mhz, da su latencije memorije 5-5-5-16, iako na njima pise da trebaju raditi na 4-4-4-12, da je napon +12V = 9,8V itd ... cpu-z u drugu ruku javlja sve tocno (osim rama mislim) al su temp. opet iste 45 - 60+ Flashirali smo BIOS sa 0507 na novu 08neku verziju (download sa asus stranice) U ovom trenutku sam totalno izbediran, umoran i frenda sam izgnjavio do iznemoglosti. HEEEEELP : bonker : - kruno ako sam nesto izostavio slobodno se izjasni .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Temp procesora ti uopce nije nenormalna ako ti je baza ST neravna kao moja. Probaj dobro izbrusiti vodobrusnim papirom i onda ispolirati i onda teka staviti na proc. Inace se E6600 vise grije od E6300 i E6400. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Pošto te everest zeza samo skini novu verziju onu 3.50 jer one ranije bacaju gluposti za C2D ....
![]() |
#269 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Moguće da ti je IHS na procu neravan,kao što je česta pojava sa c2d procesorima.Meni je isto tako bilo,temp i do 48 u idleu sa BT,no ne više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
2 Quake2: Kako si riješio onda taj problem?? Par pitanja i od mene ![]() 1. Kolika je max load temperatura koja bi smjela biti na procu? 2. Da li se isplati onda uopče uzimati neki drugi cooler umjesto Sonic Towera? 3. Da li je najbolje staviti ST sa 120mm ili ostaviti stock cooler? thx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|