|
![]() |
#241 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
sada sam im poslao speed test rezultate http://www.speedtest.net/result/175615992.png pa da vidim odgovor...nemam pojma..dizu mi tlak opet ![]() sada skoci na 60 pa na 30..pa 60 pa na 30 ma daj..idu mi na zivce takve oscilacije brzine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma je, nekaj delaju. Točno se vidi, najednom sve ide full brzo (ne samo torrenti), a onda skida po 30KB/s ili čak oko 15KB/s Ali, na pakete se ne vraćam. Eventualno neki drugi ISP ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#245 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
inace, sve planirane radove na mreži objavljuju ovdje
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A jesi se sjetio...Mogao si to i prije napravit, nabavit username i pass i ne spajat se. Danas je petak, kraj tjedna i mislim da moraš imat dosta sreće za ti to danas srede. Ja sam ih kontaktirao preko mail-a i u roku 10-20 min sam imao pass i username. Znači da bi preko telefona možda trebalo biti brže. Brojevi telefona: http://www.voljatel.hr/index.php?category=6 EDIT: Isprike, ja sam se isto preko weba regao, a preko mail-a sam slao upite oko plaćanja etc. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 31.08.2007. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Frend se sinoć oko osam prijavio preko weba i nazvao ih telefonom. Odmah je bio prijavljen.
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
eh imo sam ja od njih ono 24 sata besplatno pa imam vjerojatno negdje taj username, sad je pitanje jel oni automatski rijese sa tekomom placanje? jer meni je obvezno vrijeme ugovora sa t-comom proslo prije 1 god, tak da sam ja kod njih bez ikakve obaveze. Hvala na na brzom odgovoru jos na brzinu... flat 3mb kosta 200kn? 150 + onih 60 tekomu = 200 a 1mb 150? |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
networking wannabe guru
|
neznam sta mislis pod ovim da li rijese placanje sa t-comom? mozes bit i pod ugovorom i svejedno koristiti pakete za promet od drugih providera flat 3Mbps je 329kn -> 179kn t-comu za 3Mbps brzinu + 150kn voljatelu za flat flat 1Mbps je 209kn -> 79kn t-comu za 1Mbps brzinu + 130kn voljatelu za flat
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#255 |
networking wannabe guru
|
meni nije tak gadno zna mi tokom 3-4 dana past brzina na jedno pola sata, al ostatak vremena je normalno...
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Neznam što se danas dogodilo al sa prosječne brzine u prošlom mjesecu od 17kbps skidanje sa npr. rapidshara mi se dignulo na 30kbps??? Isto je i na uTorrentu?
![]() |
#258 |
Pod naletima kopita zla
|
ok nakrcao sam doma preko 50 torrenata i sada skida na 75 ![]() a dok sam imao 4 torrentata nije islo preko 30kb/s iako imaju podosta seedera ![]() i dali se netko igra na netu..ja i tri frenda smo igrali jednu pucačinu preko amačija ping mi je bio 100 što mi je malkice smetalo...inaće sam na paketu 768/192 kakvi su vama pingovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
networking wannabe guru
|
to ti je vjerojatno zbog hamačija, prek njega je uvijek veći ping probaj preko GGclienta neš odigrat, tek tolko da testiras i vidis da li je do 'amačija... ja sam igrao UT2004 i redovito sam imao najmanji ping na onom jednom serveru...
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Pod naletima kopita zla
|
ma jedva sam ove svoje tumpleke nagovorio da dignu amačija ![]() ![]() a budem malo trpio ![]() dok mi ne dode neki drugi ISP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
networking wannabe guru
|
i meni normalno sve... vjerojatno je do t-coma i povecanja brzina...
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Voljatel radi besprijekorno, ali iskreno pocinjem vec gledati konkurenciju. Jednostavno mi je 512/192 premalo za današnja vremena. Ima li kod konkurencije kakav brži flat za 150kn? Ali mislim ukupno 150kn, ne neki popusti prvih par mjeseci i te spike, vec flat+1mbit barem za taj iznos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Edit: ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 27.09.2007. u 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#269 |
networking wannabe guru
|
nemamo se sta nadat... mislim da im je to pod mus i samo cekaju sluzbenu objavu T-Coma tak da i oni mogu objavit svoja povećanja jer su direktno vezani za T-Comove brzine...
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Zakon, 1mbit bi bio ko bog ![]() |
![]() |
![]() |
|
|