|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#242 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
amis telekom ![]() puna su im usta "infrastrukture" i "telekomunikacijske mreže" za jednu firmicu koja preprodaje tcom adsl kao nešto revolucionarno po tcom cjenama od prije dvije godine(289kn za flat bez pdv-a!!! i još 60tak kn bez pdv-a za "brzinu" to je ukupno s pdvom 425,47 ![]() ![]() ![]() da nije gluha noć vani i da nemam koljena na fortal/tramal retard/voltaren retard pogon odmah bih pješke krenuo pred zgradu amisa ,osobno se prijaviti, jer me ovako fenomenalna ponuda naprosto vuče da potpišem doživotni ugovor s amisom.... osjećam nadnaravnu privlačnost neopisivo povoljne broadband usluge: flyingey s ovakvom ponudom amis zbilja ozbiljno grize. mozak. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
|
Prvo pogledaj ovo: http://www.amis.hr/privatni_adsl.php, a onda bacaj besmislene komentare! Uostalom vidim da si i ti jedan od onih koji ce izgledati ovako ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
schwere panzerspitze
|
Citiraj:
![]() imaš pravo. izgledam ![]() ili je to stvarno revolucionarno a ja opet nešto previdio? ako je tako molim te objasni? |
|
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
|
Nisi čitao pažljivo što sam napisao prije! Rekao sam da ono što će uskoro ponuditi, a za što sam ne 100%, nego 1000% siguran! Nisam rekao da im je sadašnja ponuda bajna, jer je očito kao i što sam kažeš da je samo preslika T-coma, ali ono što će uskoro biti ponuđeno će biti ajmo reći revolucionarno i nadasve bolje od Iskona! |
![]() |
![]() |
#246 | |
schwere panzerspitze
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#248 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerovatno 13, a ne 10 kuna jeftinija cijena od MAX interneta do daske.... |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koji lik ovaj duma...: evil : |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Ja samo znam da što god amis ponudio,neće biti dovoljno da pređem(ostanem) kod njih. Jednom sam se opekao s njima,nikad više. Čekam da prođu još dva mjeseca i bajbaj amis. |
![]() |
![]() |
#252 |
schwere panzerspitze
|
dubokom meditacijom na tu temu zaključio sam da će se Amis revolucija sastojati u dijeljenju dva primjerka čokoladiranog čajnog peciva "domaćica" potpisnicima ugovora. jer, koliko je meni poznato amis nema svoje kablove, nema svoje centrale, nema svoje parice,zapravo-nema gotovo ništa svoje. tako da su njihove mogućnosti da ponude nešto revolucionarno na hrvatskom tk tržištu gotovo jednake mojima-dakle nikakve. vidjet ćemo da li će nam 2007. donijeti neke promjene ili će biti po starom- svi se hvale neizrecivo dobrim ponudama i rijetko viđenim broudbendom za šaku lipa a samo t-com ima nešto dostupno.. |
![]() |
![]() |
#256 |
schwere panzerspitze
|
|
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
|
Bolje u toliko sto ce biti dosta jeftinije, a vi se sprdajte s domacicama, niste ni zasluzili da vam ista kazem! |
![]() |
![]() |
#258 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
dečki nemojte da ovo krene u prepirku i svađu, rješit ću to bez milosti. Duma je očito upoznat s nečim što vi ne znate, pa dopustite mu da možda ima pravo a ne odma hrač/pljuv lalala.....
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|