|
![]() |
#242 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
opcenito ideja reputacije je lose izvedena Postoje odredenu ljudi na ovom forumu koji imaju reputaciju 6,7 i više a zahebali su dosta trgovina (prijevarem kasnjenja, lazi itd...). Kada bi ja kao novi forumas dosao i vidio da osoba sa 7 reputacijskih pointova nekaj prodaje nebi imao nikakvu sumnju da ce me mozda ta ista prevariti. Bilo bi ok kada bi se to malo korigiralo. ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#246 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa gledam, mislio sam da sam zaspamo nešto, ali onda si kužem tutix ne spama, spam prati tutix-a, al onda tutix obriše spam edit funkcijom, jer nitko ne prati tutix-a. |
|
![]() |
![]() |
#247 |
Torrent freek
|
#248 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Eto, lijepo sam pitao i očekujem odgovor.
![]() |
#250 |
NITKOV
|
OK. zadnje 4 strane. 9 horzinih postova. imaš multiquote i citiraj mi iz tih postova odgovore na moja pitanja.
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.askmehelpdesk.com/announc...html#post49109 Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#252 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#253 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
onak... ja fakat ne volim vrijeđati. ali fakat. al kaj da ti na ovo kažem? kaj si pao s marsa? pa daj pročitaj o čemu pišemo na ovom threadu jučer i danas - iliti zadnje 2 (slovima: dvije) stranice ovog threada. mjenjali smo kompletan način kalkuliranja reputacije. dakle, ako je nešto jučer vrijedilo 50 000 000 000 000 000 000 000 bodova, to danas ne vrijedi toliko. shvati to kao inflaciju. ili kao promjenu valute... ko kad se mijenjao dinar u kune... samo kaj su onda ljudi još znali čitat novine (danas: forumi, google, POGOTOVO threadovi na kojima upravo postaju svoje pitanje) i pogledat o čemu se radi. i zbog toga onda nitko nije išao u banku pitati kako to da više za svoju plaću ne dobije 500 000 rozih papirića, nego 100 papirića sa N. Zrinskim.
#254 | |
NITKOV
|
@atha: ak je ovaj tvoj zadnji post bio namjenjen meni, moram ti reć da mi nisi niš novog rekao. evo citirat ću vucu iz jednog lockanog threada: Citiraj:
![]() |
#255 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne znam, evo nisam niti ja bio obavijesten o izmijenama osobno vec sam sam zakljucio iz postova na zadnjoj stranici ili dvije. A evo i Horza je jos jednom rekao kako je jucer mijenjan sistem. No, dobro... ![]()
#256 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
#258 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto da se i ja malo ukljicim... Prvo pravilo demokracije: svaki glas vrijedi jednako... tako mislim da bi trebalo biti i na forumu... Ako netko pohvali neciji post a ima mali milion reputacionih bodova, njegova pohvala mora vrijediti potpuno identicno pohvali onoga sa 0 bodova. Kao sto na izborima vrijedi jednako glas i zidara i doktora. I to je pravedno. Meni je smjesno da se rega novi user, koji napise neku komentar koji se svidi nekome clanu koji ima ogromnu reputaciju, i sada tom novome useru reputacija odmah skoci nebu pod oblake... I nek se nadju par takvih usera, i taj novi clan ispadne jedan od najuglednijih clanova... smjesno... |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
Jel bi bilo dobro onda razdvojiti,tj.formirati nekoliko kategorija reputacije(za tržnicu,pomoć drugima...)?Par kategorija koje bi,vjerujem,uvele više reda u identifikaciji.Jer nije isto ako je netko prevario više ljudi na tržnici,a onda,recimo pomogne nekima oko hardw./softw. problema,ili neki pošten trgovac koji nije zainteresiran/nemože pomoći oko gorenavedenih stvari,ili na drugi način gubi bodove.Kako imate odvojene podforume,tako bi i ovo moglo.Svakome pošteno,prema afinitetima.I svi sretni(ji) |
![]() |
#260 | |
NITKOV
|
Citiraj:
oprosti što sam citirao vucu (moderatora) iz čijeg mi posta nije jasno zašto mi je srušen rep power. vjerojatno sam ti kriv i što atha (moderator) isto ne zna objasnit. sorry i za to. nit sam bio bezobrazan, nit vulgaran. samo sam htio odgovor na svoje pitanje. atha je bar napisao da nezna, nije bio bezobrazan. a što se tiče moje pomoći drugima, klikni na moj avatar, klikni na Traži poruke od fanATIk pa listaj. valjda će se nać 5 threadova gdje sam nekom pomogao. za razliku od tebe koji meni nisi. i hvala, ne treba mi više odgovor na moje pitanje, vidim da se ljudi pjene zbog njega.
![]() |
#261 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Jedno od pravila foruma (ne samo ovog nego svih) : Duštveno uređenje foruma je diktatura, a ne demokracija ![]() Ovaj sistem reputacije je ocito novi za sve i treba malo da se uhoda. Ocito je ovo razdoblje do sada bilo pokusno, na temelju kojeg su se sada izvrsile promjene. Vjerujem da ce se nac odgovarajuca formula i da ce sve sjesti na svoje mjesto...samo bez panike. ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Znam samo da je došlo do promjene (mislim, to svi znaju ![]() Žalosno je što se prepiremo oko stvari koje bi trebale unjeti poboljšanja u radu i kvaliteti foruma.
![]() |
#264 |
NITKOV
|
ma ja se uopće nisam htio prepirat, samo sam htio znat kak to funkcionira. npr, zašto sam imao toliko i toliko rep pointsa a sad ih imam toliko i toliko. imao sam toliki rep power a sad imam nulu. dakle neko mi je prije dodijelio 12 rep pointsa a sad su 4. zašto je onih 8 izbrisano? zanimalo me što je točno srozalo moje rep power na nulu. i sad gledam, evo vraćen mi je rep power na 3 a izgleda da su mi postovi na ovom thredu donijeli još 9 rep pointsa pa ih imam 13. al nebitno. ak kalibriranje nije bilo gotovo, pa sam imao nulu kaj je to bilo teško reć? ili nije do kalibriranja nego do rep pointsa koje sam dobio pa mi je to diglo rep power na 3? poanta je da ja to neznam. a zanimalo me. i ti i atha velite da neznate. vi ste moderatori, pa kaj je čudno onda što to meni nije jasno.
#265 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#266 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#267 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Ono dosadan si mu, naporan, pitaš po 10x ista pitanja i eto Kužiš ![]()
![]() |
#269 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja bi prvi to reka. Citiraj:
Mene osobno zaboli đon koliko ću bodova imat,ako mi neko smeta ja mu kažem u brk svidilo mu se to ili ne,tako da me ovi bodovi ni malo ne tangiraju. Imam svoje principe po kojima bodujem. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#270 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
vratite mi moju reputaciju : nono :: hello2 : :mad: : hitthewa (samo mi nemojte dati banaka zbog ovog glupog posta, procitao sam sve o novostima... : sweating) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|