|
![]() |
#241 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam skužio da je izvukao Get out of jail free card i protivnikov auto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nemam ni jedean osim svoga auta sranje sad mi je 12 pičić na redu za srediti pa budem vidio ako ću njen auto dobiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Izabereš 2/3 i tešk oda ćeš falit ![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne bih se bas slozio oko toga da je jednako s kojim god autom igras... Ja sam jedan circuit vozio 5 puta sa svojim Audijem TT i cak kad sam odvozio za divit se, bez ijedne greske, lik je imao 3-4 sekunde bolje vrijeme od mene...poludil sam... Onda sam izvadio iz garaze gallarda i oprao lika tako da je on bio iza mene 5 dekundi ![]() A mozda mi se jednostavno poklopilo tako...
![]() |
#246 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Nego jučer bižin policiji 35 minuta, nabijen 2 miljuna bounty i onda me ona stoka na levelu 5 zaustavi ![]() Mora san državi platit 21 000 ![]()
![]() |
![]() |
#247 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja nemogu nabiti više od lvl.3,jel netko zna zašto???? Inače meni je zasad najbolji Clio, čak mi je bolji od gilarda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Banned
|
Ovisi ti koji si na blacklistu i to ti piše već negdje. Inače,danas sam prešao.Lakša mi je bila zadnja potjera nego pokupit sve milestonse za razora.X puta su me uhvatili tako blizu bountya od 2 mil. i 13 minuta potjere. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
ja sam tek poceo voziti i zanimaju me 2 stvari... sto znaci ono "extra impound strike" sto mogu dobiti ako biram bonus? dali mogu negdje povecati tezinu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#251 | |
Moderator
|
Re: ...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Eto bilo mi je malo dosadno pa sam odlucio malo igrati i slikati ![]() Naravno da na kraju nebi zavrsilo ovako da to ja nisam htio, al eto da se ima kaj pokazati ![]() Obratite pozornost na auto (rijetko tko ce ga imati) i na Heat leavel ![]() Evo tu se lijepo vidi kako je trajala potjera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu mozete u miru pogledati koji se auto vozi odozada, naprijed i bocno :burn: ![]() ![]() ![]() I na kraju se vidi svima nama poznata policijska brutalnost ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Jeben autić, samo kaj ima handling ko prosječan šleper ![]() Btw, kak si uspio do faking lvl 7 doć? Ja jedva do 6. dođem!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
|
Upravo tako kako je Problem rekao, zapocnes i imas level 7, vozis Camaro67 supercharged i ganja te samo murija u SUVovima takoder supercharged. Naravno to je u challangu zadnjem, no imat ces ga samo ako imas Black Edition ![]() Inace kaj se tice njegovog Handelinga iliti drzanja ceste to je meni prebolesno kada u 4oj stisnem gas a on ga pocne bacat na stranu ma nema jaceg, jos da je u zivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
i agree :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
Uuuu..... Da se i ja malo pohvalim ![]() Evo dobija san Gallarda full nabrijanog ja san samo mora kupit nitro i isa san napravit test voznju i pocne me ganjat pandurija. I evo koliko san osvoija Bounty-a u oko 13min, mozda nekima odi to nije puno ali meni je strasno puno skoro nezamislivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
The Dark Side of Moon
|
probao sam danas igrat igru s 2gb memorije i nema onog pada što se događa svima recimo meni na 1280*1204 sve na high sa full AA znalo je pasti sa 60 na 40 pa se vrati što se znalo dogodit i onima kad padne sa 25 na 15fpsa pa sam došao do zaključka da stvarno igra pati zbog memory leaka,mislim da je to netko spomenio jer su stvarno počeli pretjerivat da treba imat 2gb memorije da igra fino radi
![]() |
#264 |
Moderator
|
Cek, si probao igrati sa patchem ili bez? Makar, kolko citam, nisu to ispravili (jer to njima vjerojatno nije bug, bolje da ekipa kupi vise meme nego da oni mrdnu guzicom ![]()
![]() |
#265 |
Banned
|
Nisam primjećivo takve stvari.Iako sam moro ubost još 256MB da bi mogo lijepo igrat,dakle 768.AA i AF iz drivera sve pri toj rezoluciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas