|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Je li netko dogurao malo dalje u priči? Muljavu grafiku još mogu prožvakati, ali ako je ovo istina onda kvragu i sve. Komentar na kraju review-a: "Mafia II was criticised by many for being too linear, but I’d take that over this aimless parade of dull any day." |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
ma dosadno postane,repetativno... svaki kvart isti Prica je super,,al ovo svaki kvart isti nacin,,dosadno do bola |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#246 |
Premium
|
Naravno da će doć vrijeme ali ne tako brzo, još je to dobra grafa za tjerat igre u ful HD na visokim detaljima. Ako jedan GTA 5 radi skoro konstantno na oko 55fps, a onda bi bome Mafia 3 trebala barem preko 60 ![]() Ma za ozbiljnije igranje ću pričekati još pokoji patch, a do onda ću se zezat po gradu. Sviđa mi se igra. I već su vani razvi tvikovi kako maknut tu "maglicu" odnosno zamućenost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Split resist itself!
|
Čekaj da dođe koji AMD naslov za kojim budeš zaslinija (ironija u biti), nVidijini "GIMP" naslovi ti zasada mogu proć (ako nema puno frejm dropova i sranja sa driverima) Ima sam gtx 780 pa znam šta govorim ![]()
![]() |
#248 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Ekipa, pošto vidim da su najblaže rečeno podjeljeni komentari o tome kakva je Mafia 3 (s tim da više gravitiraju prema lošima) molio bih od ekipe koja je igrala mafiu 2 i mafiu 1 (ili bar jedan od ta dva naslova) da veli kakva je ova M3 u odnosu na M1 i M2, što se tiče priče, igrivosti, fičra i gameplaya? Za grafiku mi je manje bitno, već sam skužio da je čudna ![]() Inače sam veliki fan mafia serijala, posebno prvog dijela - u tom kontekstu mafia 2 mi je bila dosta razočaravajuća
![]() |
#249 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
2. čudna, ograničena i tek povremeno dobra zbog solidnog napucavanja ali bezidejna 3. bolja od dvojke, odlična priča, dobro napucavanje, dobra vožnja ako se odabere simulacija, solidna grafika na low i užasna na high, ima se kaj za igrati, brutalna igra doslovno ( nisam ju još završio). IMO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Split resist itself!
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Split resist itself!
|
Matere im, znači its feature not a bug - dobiješ veći frejm rejt i bolje izgleda na low nego high, e pa moram pod hitno nabavit ovu igru ![]() Znam da ekipa u nekim multyplayer igrama pogasi sve šta može radi bolje preglednosti "terena" i performansi (pa ako triba modificiraju i ini. datoteke) ![]()
![]() |
#256 |
Premium
|
Negdje sam pročitao da AA na high totalno zamulja teksture i sve ostalo, pa moguće da je zbog toga? Baš ću danas testirati razliku sa sve na high (motion blur off) samo ću AA mijenjati od low do high... |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
|
Govorim baš za MAFIA-u 3 i njen AA, ne općenito. Ne mogu se sad sjetiti ali unazad par dana sam gledao taj review i baš je tip naglasio da u igri ni ne znaš koji AA se koristi s obzirom da ima samo opcija Anti Aliasing i moguće je mijenjati low, medium i high. Veli frajer i da mu se čini da igra bolje izgleda s AA na low nego na high... |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
|
evo videa, o anti aliasingu govori na 2:50... https://www.youtube.com/watch?v=xvwidWDkI7s edit: sorry, double post... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas ću probat sve stavit na low i vidjet dali ima razlike. Btw, dali još nekome od vas koji igrate, igra zamrzne na doslovno 5-10 sekundi, nebitno dali se vozi auto ili hoda/trči? Užas, neigrivo.. Stvarno se nadam nekom poštenom patchu kroz tjedan dana, jer sam jako narajcan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
Meni igra radi sasvim OK, nikakvi bugovi i prosječno 58 fpsa na 1080p i optimalnim detaljima (low). Evo mjereno frapsom, vožnja, napucavanje, hodanje... Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 27602, 475438, 44, 91, 58.056 |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#263 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Stari moj to je s obzirom na jačinu kartice presmiješan fps. Onda bi u mene bilo totalno neigrivo , s obzirom da ja 60 fps-a smatram tek minimumom za uživati u igri. ![]()
![]() |
![]() |
#268 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
Bar je isprobaj prije kupovine ![]()
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
|
Uz konzolaške detatalje kombinacija high/low sa 1060 ne pada ispod 60. https://www.youtube.com/watch?v=N_ISj656Zkw |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|