![]() |
Mafia 3
Možda je blizu
Mafia 3 could be making an appearance at E3 2015 in June with a gameplay trailer. http://www.mafia3game.net/ Ne spominje se baš PC:(,samo PS4 i XBOX One |
Ako ne bude za PC biti ću tužan. :(
Iako mi duja nije nešto previše sjela, dati ću joj još jednu šansu, dok mi je jedinica vjerojatno najdraža igra svih vremena. |
Ako će biti kao Mafia 2 onda bolje da ne dolazi. :)
|
Upravo to :D
|
@Hamm
true story bro :D |
ja nisam igrao ni jednu.
:sram: :D |
A zašto toliko hejtate Mafiu 2? Ja sam je nedavno opet s guštom prešao, a stao sam i na pola jedinice, mogao bih nastavit ako mi ovaj Witcher 3 ne pojede malo života što mi za gaymanje ostane :D
|
Citiraj:
1 je kult, tu nema spora, ali 2ica nije losa. Definitivno je bila bolje od masu naslova te godine. |
Citiraj:
Mora bit i mafia 3 za PC,vjerojatno opet sa fizikom od nvidie...bitnije je samo da je priča dobra |
kao što neki vele ako bude kao jedinica onda nema beda
zbog te igre nije me bilo tjedan dana u školi jer sam bio kod zubara :D |
oke sad sam opasno nabrijan da igram... pogotovo što je stariji naslov (jedinica) jer ovo danas od tih fps-ova šta vidim u sp-u je katastrofa jebena.
|
igraj svakako, stvarno vrijedi, bez obzira na starost igre
|
Citiraj:
Samo vidi sa win 7 dal je kompatibilno :D |
ma koja kombatibilnost, virtualne mašine, dos, win 98, xp, imam ih sve za te stvari.
|
čak je i grafika dobra s obzirom na starost igre :)
|
ma ide to brijem na 7ici bez greške.
|
Jedinica je stvarno čudo od igre. Lokacije, likovi, priča, atmosfera... Stvarno treba odigrat. Meni osobno jedna od najboljih igara ikad, i prelazim ju svakih par godina, cim malo uspijem pozaboravljat misije, a inaće baš i nisam ljubitelj TPS igara. :care:
|
Jedinica je sve, 2. nije losa, ali ocekivanja su bila previsoka svakome ko je igra 1.
Po meni, ako se dobro sjecam, najveći problem m2 je sto je bila prekratka i prica se nije mogla kvalitetno razviti kao u 1. |
ama ima igrat! :D
|
Amaterčino, ne vraćaj se u thread dok ne svršiš s jedinicom :D
Duju se isplati igrat jedino ako baš imaš viška vrimena :p - jednostavno siromašna sadržajem, lagana i kratka, čak zna na momente bit i dosadna. Jedino "utješno" je visoki, GTA lookalike bodycount (627 mrtvih u mom slučaju, bez civila) -.- http://www.pohrani.com/?3m/ik/39gss7Ei/stats-2.jpg |
koliko vidim precizan si ko praćka na vodene balone :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi ti na WIN7 provjereno :) Jebes 15g staru igru ako ne radi na Win7 :D |
Citiraj:
BTW Ti ni paletu Jaffa sokova ne možeš pogodit starkeljo :p |
:D :D :D
|
Citiraj:
Zato što nije vrijedna spomena naspram jedinice. Jedinica je imala brutalnu priču, fiziku, grafiku, ambijent..baš sve je u toj igri bilo genijalno. :) |
Citiraj:
Ja je nisam uspio preć,završio brat uz dosta truda...a već sam i zaboravio većinu toga iz igre,ali jako je dobra i jako te privuče pričom i svim ostalim |
Nabrijali ste i mene. Ja sam nedavno stao negdje na pola, na onoj stealth misiji (Visiting rich people) gdje ih sve moraš mlatit baseball palicom s leđa :D
I još sam turio neki winter edition mod, sve je belo :) |
jedinica je definitivno masterpis :D
Samim time dvojka, trojka, cetvorka ....itd nemogu biti ni blizu tako da je to stvarno nerealno i naivno za ocekivati... po vasim komentarim bi se reklo da je dvojka zadnje smece....sto stvarno nije...čisto je solidna....tako da se isplati odigrati i dvojka....ja naizmjenice odigram jedinicu na PCu svakih par godina i onda dvojku na plejki svakih par godina :D :D |
2ka je (iako lošija od 1ce) i dalje bolja od masu sličnih igara..pa i od ovih danas...
Trojku sigurno igram.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39. |