|
![]() |
#241 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo igram i ja San Andreas. 1024x768 sve do kraja AA na 2. radi super negdje zna malo trznuti al ostalo je ok. Lik mi je nabildan i stamina do kraja. bmx vozim ko mali od kvarta a ni motori mi nisu nepoznati ![]() Inače Vercetti je puno veća faca od CJ. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A ovo za vercettija ću vidjet kad pređem igricu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
A ovo za vercettija ću vidjet kad pređem igricu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Ex-Gastarbajter
|
E ljudi, ajd ako ko ima onaj patch lijepi neka mi se please javi na PM. prezauzet sam igranjem da bi tražio po netu ![]() BMX-u rasturam ![]() ![]() a i upravljanje vozilima je puno teže tako da neću sada odma prčkat po handling.cfg iako sam primjetio da su sada stvari puno preglednije nego u vice city-u... šta se tiče stamine preporučam odlazak u teretanu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Pojavljuje se i u San Andreasu i u GTA 2 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma Verctti je zakon,a ne CJ onaj PIMP za kojeg kao radi dodemu u auto i drito gan u glavu strasno.......Shancez je zakon po onim poljima s njim mrak.....bajs mi je smece!
![]() |
#258 |
Premium
|
Fakat ne kuzim te probleme, ja dobio igru, instaliral, nafrljil sve do jaja(1024x768) i sve pet, bez frke... Dobro ajd, frapsi nisu steli sljakat jucer al... Ak nekom pomaze: nForce: 6.14beta GeForce: 77.72WHQL(radilo bez frke i sa 76.50) Audio - ne znam neki prastari Realtekov(imam ALC655 - no Soundstorm) |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
instaliraj drivere 71.84, mom frendu rade savšeno, nemoj uzimat te najnovije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Taj lik ti je bio i u GTA2. Nista ne prica jer je nijem (zato su ga neki nazvali Mute) A njegovo ime se ne spominje do pred kraj igre kad te Catalina zajebava preko telefona i zeli CJa uciniti ljubomornim ![]() U jednom pozivu CJ se javi a s druge strane cujes Catalinu kako stenje ![]() ![]() Isto tako Ken Rosenberg (Tommijev odvjetnik iz VC), kada se prvi put pojavljuje u SA prica na telefon sa tajnicom od nekog Tommija (bas se pitam kojeg) ![]() Navodno je Tommy, nakon sto je zauzeo Vice city, pocetkom 90-ih poslao Kena u Las Venturas na odvikavanje od droge, jer nije zelio nafiksanog odvjetnika. Eto da malo povezes ova 3 nastavka igre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ajde hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ej ljudi! Ja bi išo u pljačku, a ne znam kak. Nabavil sam kamion, ali ne znam kaj sad. Baš mi se ide pljačkati... Inače sam jako dobar i pošten čovjek na GTA:SA pa bi htio i nastaviti. ![]() I kaj se tiče svih tih problema s igrom, slažem se s Brain32-om... Dajte si reinstalirajte windowse i s običnim, najstarijim mogućim driverima pokrenite igru ![]() Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
da započnete igru pritisnite tipku 5 : lol2 : : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Imao sam krivi kamion ![]() Thanks anyway |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Ex-Gastarbajter
|
A di nać kamion, čuo sam da se dignu lijepe pare na tome... Ja sam sada u fazi kada uhite sweet-a i kada je grove street pun balla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo imam igricu tjedan dana baš sam je izbrisao jer je totalno sranje, bugova ko u priči, glupe misije, autentičnost sa ostalim gta, ocjena od 1 do 10 - 4, Evo nekih sranja: Zabiš se u nećiji auto, lik izađe van i počne po tvom autu lupat sa šakama. Policajci su glupi ko ku**c, vidjet cete i sami. Auto se okrene na krov i eksplodira (šta je to realnost????) Sve puno repera i sl. sranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A ova "sranja" sto si nabrojao ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Ex-Gastarbajter
|
Auto na krovu je zaštićeni znak GTA serijala ![]() Meni nema APSOLUTNO nikakvih bugova. 0. ništa. sve radi. ni jedanput se nije smrzla, pala. ne gube se texture... očito mi komp dobro štima ![]() još jedno pitanje, kako napravit fuckin barrel roll u autoškoli??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni igra radi savršeno, bez ikakvih bugova ili slično. Sve postavke na max, kako u igri tako i u CP od grafe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|