|
![]() |
#241 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Nisam siguran ali mislim da je Ogledow. Evo cijeli screenshot. [IMG=http://img221.imageshack.us/img221/958/20120201000012.jpg][/IMG] Zadnje izmijenjeno od: Stratofortress. 01.02.2012. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
šteta kaj su na toj mapi najčešće samo botovi...ogromna je pa valjda zato nije popularna...ljudi navikli na ono sranje od COD-a...ali Butow je solidna nova mapa koja zna biti puna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Već nekoliko dana mi serveri počmu prebacivati na mape koje nemam. I krene download dođe do nekih 70% i prestane pisati postotak te naizgled krene loading levela. Međutim nikad ga ne učita, a dokle ga učitava na sredini ekrana piše paused. Je li moram skinuti sam neki map pack ili mi nešto ne radi kako treba. U firewallu sam dao 100% prolaz red orchestri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Premium
|
Citiraj:
O hvala ovo je doista pomoglo. Svaka čast. Na kojim serverima vi ljudi inaće sve igrate da se malo okupimo ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Registered User
|
Uglavnom na ova dva, ali često odem na neki Gumrak all day server [IMG=http://img36.imageshack.us/img36/6238/desktop2012020315270037.jpg][/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Registered User
|
Evo, nađoh nešto na tu temu. ''It is designed to meet the needs of those looking for extended range rifle combat, truly separating the riflemen from the boys'' ![]() http://www.heroesofstalingrad.com/20.../meet-mamayev/ Naj više igram kao axis rifleman tako da mislim da će mi se sviđat. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Stratofortress. 11.03.2012. u 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
DBS
|
Baš sam danas instalirao betu na Steamu. Sviđaju mi se neke promjene. Polako se igra usavršava i bugovi peglaju. Neloše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Na THEOLDGITSARMY REALISM serveru imaju novu mapu, Die Bresche (Beta). Velika je otprilike kao Spartanovka, ima dosta prostora za flenkanje, teren je neravan i dobar za leapfrogging. Odigrao sam dvije runde kao Axis na punom serveru, sviđa mi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Registered User
|
[QUOTE=Vragoder;2120371]Na THEOLDGITSARMY REALISM serveru imaju novu mapu, Die Bresche (Beta). Velika je otprilike kao Spartanovka, ima dosta prostora za flenkanje, teren je neravan i dobar za leapfrogging. Odigrao sam dvije runde kao Axis na punom serveru, sviđa mi se. mapa daje lagani ww1 štih....rovovi...sviđa mi se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Registered User
|
Evo sad sam malo više odigrao i stvarno mi se sviđa nova verzija. Nema više onog zooma što je super jer u RL mi nemamo skop u očima. Tako da sada snajperi imaju više smisla. Ono što mi smeta je nova "stamina" odn. sada se vojnik umara nakon pretrčanih 20-ak m što je malo pretjerano. Dost nas je bilo u vojsci i ja sam mogao pretrčati puno više (bez odmora) i to sa ak47 i gomilom opreme na sebi...valjda će to promjenit do finalne verzije.... Šteta što nitko (za sad) nije napravio neku ogromnu mapu. A mislim da bi mape mogle biti još puno zanimljivije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
EDIT: molim neka moderator obriše ovaj post, ne znam zasto se double postalo kad sam samo editirao izvorni... Zadnje izmijenjeno od: scp. 21.03.2012. u 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
... Jel nije ovo već 800 puta objasnjeno? Kad cete vise skuzit da taj ZOOM nije nikakvo BIONIČKO OKO, već simulacija realnosti. Budući da igraš na jednom monitoru nemas nikakav periferni vid. Zato kad developeri rade FPS igre (to vrijedi za SVAKI fps) moraju field of view "odmaknuti od ekrana" kako bi vidio sto vise oko sebe. To je zapravo nerealno, jer mete koje su u igri recimo 100 metara udaljene vidiš kao da su na 200 metara. Zato kad ciljas, igra sa tim zoomom simulira realnost i stvori sliku realne udaljenosti što je više nego prihvatljivo, zapravo, to je ono što se očekuje. Budući da si i sam bio u vojsci kako kažeš reci mi jednu stvar. Kad hodas okolo i drzis AK47 u rukama, jel stalno vidis sliku cijele puske ispred sebe kao u FPS-ovima? Naravno da ne. Bilo bi optimalno igrati kad bi igra konstantno bila u tom realnom zoom modeu, i kad bi svi imali 3 monitora sto bi im nudilo potpuni periferni vid. To bi onda bilo to za svaki FPS jer bi vidio sve oko sebe i imao realnu sliku udaljenosti u igri. A to sto kazes da sniperi imaju više smisla nema nikakve veze sa tim zoomom, već dizajnom igre. Nema nikakvog swaya kad ciljas puskom pa je jednostavno prelagano skinuti nekoga preko cijele mape. Mape su također premale i sl. Zadnje izmijenjeno od: scp. 21.03.2012. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ali s tim zoom-om je još lakše pogodit nekoga na daljinu. Nemam ja iluziju da će ijedan FPS dočarati RL. Kad već uspoređuješ igre i RL meni je trebalo neko vrijeme da prislonim nišan blizu oka i da mi se oko uopće prilagodi ciljanju kroz mušicu (nekad mi je trebao trenutak da mi se oko "izoštri"). dakel u igrici to sve ide bez problema i svjetlosnom brzinom pa ti se tako može desiti da te neko skine a da nije prošlo ni pola sekunde od kad ste se, recimo, u isti trenutak skužili. Kad sam rekao da sada snajperi imaju više smisla mislio sam na to da je sada ipak nešto teže pogoditi nekoga (na daljinu) s puškom bez optike...samo to. Naravno da su mape i dalje premale da bi ovo postao pravi tactical shooter. 25.5. izlazi Iron Front: Liberation 1944 (ARMA2 engine).. http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=30528 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Registered User
|
Ovaj vikend je Free Weekend na steamu i veeeliki udate sa novom mapom i poboljšanjima na gameplayu i optimiziranosti enginea! Više: http://www.youtube.com/watch?v=FiqNF...ature=youtu.be |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
Izgleda da se ovi developeri stvarno trude oko igre, ajd dajem RO2 još jednu šansu preko ovog free vikenda pošto očekujem gro njubara pa da me ne krenu odmah bušit, igrao sam jedno mjesec, mjesec i pol čim je došla igra i onda odustao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
Danas sam pobjesnio. Uzeo sniper igram classic mod, sve 5 imao oko 15 killova i ubijem admina par puta i permanent ban. Ratio mi je 3.25 tako da mi ova igra jednostavno ide, sada mi sama treba da me zato bannaju ko budalu. Inaće patch je popravio performanse, mapa je sasvim ok, sve su malo bolje balansirane i neki bugovi sitni popravljeni uglavnom jako dobra igra. Danas sam imao prilike igrati na više servera da nije bilo uopće botova sve ljudi igrali bogu hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |