|
![]() |
#242 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Svima sve najbolje u novoj. Eto, sa par dana zakašnjenja (oporavak od propuha) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Da malo bumpnemo. Nisam uspio pronać neku drugu a ova mi se čini univerzalna ![]() Ima tko kakve ponude, prijedloge gdje za novu u Zagrebu i okolici ZGa? Jel ima Gjalski ove godine kaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel netko bio u Beču za novu proteklih godina? Imam priliku otići ali me zanima ugođaj. Ne zanima me devastacija da ne znam gdje sam nego lijepi ugođaj dobra muzika,hrana i piće a da ne potrošim 2000e u 3 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Za Novu godinu nisam bio, ali bio sam par puta u zadnjih 5-6 godina. Zadnji put u drugom mjesecu ove godine. Nije bas da ti je to grad u koji ces ici ako ne zelis potrositi puno. Fuckin' taxi je 15 E za nesto sitno voznje. Za NG moze biti samo skuplje. ![]() Moja preporuka (ne samo tebi) za nesto sto je OK, a nije pretjerano daleko ni skupo je Poljska. Zivio sam tamo pola godine i te cijene su smijeh u usporedbi s ovim hrvackim. Novu sam proveo u Wroclawu, ali Krakow koji je jedna od top destinacija u Europi ne treba zanemariti. Za Krakow u programu obicno imaju (ako se ide preko agencije) odlazak u Auschwitz i Birkenau, te rudnik soli. Za ljubitelje zime, preporuka su Zakopane. Mozda malo skuplje, ali opet OK ![]() Ako se ide solo tj. s ekipom, moze se sloziti lijepi, jeftini put. Ako koga zanimaju neke dodatne informacije, neka slobodno pita.
![]() |
#248 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja sam jednu Novu dočekala u Krakowu..a ovu čekam u svom krevetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#250 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Vjerojatno online budem čekao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#252 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Hajde samo nemojte kada se devastirate da mučite jadne konje koji su tik do restorana i nemojte se kupati u Neretvi koja je nekih 150 metara, odnijet' će vas do Opuzena. ![]() ![]() Klopa je odlična, a ni vino nije ništa lošije. ![]() BTW tu sam nekih par kilometara zračne linije udaljen, tako ako šta zatreba, zovi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Znam da je odlična,frend iz ZG nam tamo kuhar vec 2 godine hehehe Iako znamo sve žive i nežive u Mostaru,moš br ostavit vjerovatno će nas bit potrebno vadit sa suda i 31.12. i 1.1. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Znači to je taj kuhar iz ZeGea, čuo sam već. ![]() Ništa, srediti ćemo već nešto... ![]() ![]() A i za vađenje iz Neretve, imamo ekipu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
žena i ja, šetnja do trga s bocom viskija. trebala je ići ekipa s nama no počeli su nešto srati kako bu hladno vani i sl pa će ostati u toplini svog doma gledajući isti onaj tv koji gledaju već godinama. no ne zamjeram im, na trgu bu katastrofa (gobac, pađen i stublić, izlizani repertoar užasa)
![]() |
#262 |
|
Jao onima koji ce vani docekat Novu..bit ce i do -22 ![]() Želim svima dobar provod večeras , bez pretjerivanja u alkoholu :P Zadnje izmijenjeno od: Ladytron25. 31.12.2014. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
uhmm... s obzirom na temperaturu i postotak promila koji se još uvijek nalazi u meni još od Božića i tih dana, mi ćemo novu dočekati uz laganu večericu i kuhano vino. A na repertoaru: How To Train Your Dragon 2 - na nagovor drage i jedan novogodišnji klasik When Harry Met Sally, prema Forbesu najbolji novogodišnji film svih vremena :P A ako ostane još vremena, nastavljamo sa The Office ![]()
![]() |
#264 | |
|
Citiraj:
![]() kod mne se prase speklo....sad jos samo pladanj slozit...nec prestat jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
nek vam bude sretna i vesela godina ljudi ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
|
Sretna nova svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |