Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.02.2011., 13:26   #241
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
edge, 3g, h...
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2011., 14:20   #242
bipsic
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Sve sam to probao ali ništa.. A zašto mu tako dugo treba da se spoji na 3g?
bipsic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.02.2011., 18:51   #243
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

trebao bi dosta brzo..
On se ustvari ne spoji, nego se spaja samo kad mu veza treba
Nemam više lema!!!
Staro 12.02.2011., 19:19   #244
bipsic
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Da u redu, točnije traži vezu.. Ali kažem, treba mu 5 min da bi je našao.. A dok je bio win mobile to je radio jako brzo.. I dalje me ubijaju ove Locations... Ne znam šta više da probam..
bipsic je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2011., 19:54   #245
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Probaj neki drugi rom..

meni frend ima gore od MDJa cynaogen sa gingerbreadom 2.3 i super sve radi..
Nemam više lema!!!
Staro 14.02.2011., 13:01   #246
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
vrlo lako moguce da je do ROM-a
imao sam i ja problema sa nekim romovima...

uglavnom MDJ's cyanogen sam imao jako dugo, sad sam ga zamjenio s nekim drugim..Typhoon, al mi ne radi led notifikacija, pa gledam za neki drugi ionace, sve super ostalo..

neznam sta se dogodilo s MDJ-om nema nikakvih updateova, prije tjedan dana je bio napisao u topicu da ce bit neki update uskoro, ali nista...
Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2011., 14:30   #247
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

rom mu je imao nekih problema sa GPL licencama (ili cyanogen) i sad stoji na tome.
Nemam više lema!!!
Staro 14.02.2011., 23:37   #248
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Je li nastavio negdje objavljivati update-ane romove MDJ? Vidim da su ga "potjerali" sa XDA.

Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 15.02.2011. u 09:41.
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2011., 09:23   #249
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Da, vidi vraga. A sto je bilo? nisam stigao pratiti...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220
VandaL.pr! je online   Reply With Quote
Staro 15.02.2011., 09:42   #250
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Kao sto je navedeno gore - problemi sa GPL licencama. Romovi su mu fakat bili odlicni. Nadam se da ce nastaviti negdje drugo i da ga ovo nece obeshrabriti.
WraGG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2011., 13:49   #251
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
MDJ-ove ROMove sam koristio najduže od svih Android ROMova i stvarno su mu bili dobri.
Jedini mu je problem bio što bi pustio 5 ROMova u 3 dana i svaki bi bio 97% funkcionalan, i on se nije trudio da ih ispolira do 99% funkcionalnosti što je bio nekakav threshold za odličan Android ROM, jednostavno bi discontinuao development i bacio se na neki drugi.
To su mu dosta zamjerali na XDA.

Nisam znao da on više nije na XDA
Staro 26.02.2011., 08:34   #252
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Evo da malo updejtamo...

Napokon sam se prebacio na nand build, na sd kartici mi je MDJ ForYo Fevolution odlično radio evo skoro 5 mjeseci pa nisam imao portrebe za nandom ali u zadnje vrijeme me počeo zafrkavati pokotovo kod poziva a kako mi je to every day službeni mobitel pa mi je to smetalo u poslu....

Probao sam MDJ cyanogen 2.6, on me oduševio brzinom ali nema sense a i gingerbread mi nije sjeo pa sam snimio MDJ Revolution HD 2.2 sa sensom ali je dosta usporen, čak mi se cini da je brže radio sa sd kartice. I na kraju sam odlučio probati RAFDROID HD 3.2 kojeg evo dva dana koristim i čini mi se da će i ostati kod mene...
pa ako neko treba preporuku za nand neka svakako proba rafdroid
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220
Staro 28.02.2011., 22:27   #253
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
ja sam prosli tjedan isto na svoj HD2 stavio NexusHD2-Gingerbread v2.2 NAND i stvarno sam prezadovoljan, doduse desava mi se povremeno da se na HD2 upali svjetlo na tipakama i onda i onda se pali gasi pali gasi, odnosno "blica" sa task menagerom pobijem sve aplikacije koje rade u backgorundu i oped se zna desiti ... kad ugasim ekran to prestane .. jel imao netko slicna iskustva?
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2011., 23:08   #254
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Thommy Pregled postova
ja sam prosli tjedan isto na svoj HD2 stavio NexusHD2-Gingerbread v2.2 NAND i stvarno sam prezadovoljan, doduse desava mi se povremeno da se na HD2 upali svjetlo na tipakama i onda i onda se pali gasi pali gasi, odnosno "blica" sa task menagerom pobijem sve aplikacije koje rade u backgorundu i oped se zna desiti ... kad ugasim ekran to prestane .. jel imao netko slicna iskustva?

I neki drugi ROMovi su imali takvih problema.
Imao sam neke buildove kod kojih se ledice na tipkama nebi ni gasile.
JEdnostavno je tako bilo, to je bilo do ROMa i najčešće nije bilo riješenja osim staviti neki drugi ROM.
Staro 28.02.2011., 23:27   #255
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Provjeri dali imas config.txt i ako ga nemas dali ga mozes staviti na SD pa konfiguirati boot

Code:
- LIGHTS DRIVER
old_light_driver=0 -> (default) uses the new light driver: working notifications led and button backlight on while screen on, but brighter than old one, so you can have slight bit more battery drain while screen on
old_light_driver=1 -> uses the old light driver: not working notification led and button backight off after 10 seconds.

- BUTTON BACKLIGHT: this option wokrs only if you use the old_light_driver=0 option
auto_btn_backlight=1 -> (default) button backlight will stay on while screen is on.
auto_btn_backlight=0 -> button backlight will stay on only for 10 seconds no matter if screen is on for more.

Example of config.txt

Code:
gps_zone=europe
sd_boost=1
old_light_driver=0
auto_btn_backlight=1
Staro 28.02.2011., 23:42   #256
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
tnx za info hummer ... ajd bar se ugasi kad ugasim i ekran
sato budem probao i sa tim tnx
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2011., 01:03   #257
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor -^sato. Pregled postova
Evo da malo updejtamo...

Napokon sam se prebacio na nand build, na sd kartici mi je MDJ ForYo Fevolution odlično radio evo skoro 5 mjeseci pa nisam imao portrebe za nandom ali u zadnje vrijeme me počeo zafrkavati pokotovo kod poziva a kako mi je to every day službeni mobitel pa mi je to smetalo u poslu....

Probao sam MDJ cyanogen 2.6, on me oduševio brzinom ali nema sense a i gingerbread mi nije sjeo pa sam snimio MDJ Revolution HD 2.2 sa sensom ali je dosta usporen, čak mi se cini da je brže radio sa sd kartice. I na kraju sam odlučio probati RAFDROID HD 3.2 kojeg evo dva dana koristim i čini mi se da će i ostati kod mene...
pa ako neko treba preporuku za nand neka svakako proba rafdroid
Zanima me kolika je razlika u brzini ? jel mobitel lagga sa rafdroidom ili normalno radi? kako traje baterija?
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2011., 20:19   #258
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

fluidniji je, ali isto zna zalagati ti i tamo pa me to zasmeta, cak razmišljam da se prebacim MDJ cyanogen... A za bateriju nisam gleadao, punim ga svaku večer... Trosi nekih 3-7mA u standby-u...
Staro 28.03.2011., 08:58   #259
vrac
Premium

Datum registracije: Mar 2009
a što mislite o win7 na hd2 http://pockethacks.com/windows-phone...-hd2-released/, ajd ak neko isproba da javi iz prve ruke
vrac je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2011., 11:17   #260
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Zasto te zanima? vidim da si uzeo htc 7 pa ih usporedjujes?

Iako osobno mislim da win7 nema sto traziti kraj androida ali opet i to ovisi od korisnika do korisnika...

Imam i ja jedno pitanje za one koji su snimili MDJ cyanogen 2.6. Zanima me kako pokrenuti app2sd da radi. Vec sam ostao bez interne memorije a ako prebacim bilo sto na SD karticu onda ta aplikacija neradi vec baca FC. Pretpostaljam da bi trebalo napraviti ext3 particiju na kartici ali sto onda? ili sam trebao napraviti kad sam flashao ROM?
Staro 28.03.2011., 12:08   #261
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Ako zelite dobar aosp rom napravljen bas za hd2, znaci da nije portan, probajte hyperdroid. Meni je najbolji, u kombinaciji sa launcherpro plus launcheron i hyperkernelom 5.0. Sto se win 7 tice, jako brzo i fluidno radi,slicno kao ios4 na iphone4, ali aplikacija nema nista i naravno morate nabaviti key za aktivaciju live servisa. Osobno mi se ne svidja sucelje.
Staro 28.03.2011., 12:38   #262
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Imam i ja jedno pitanje za one koji su snimili MDJ cyanogen 2.6. Zanima me kako pokrenuti app2sd da radi. Vec sam ostao bez interne memorije a ako prebacim bilo sto na SD karticu onda ta aplikacija neradi vec baca FC. Pretpostaljam da bi trebalo napraviti ext3 particiju na kartici ali sto onda? ili sam trebao napraviti kad sam flashao ROM?
Najbolje ti je particioniranje napraviti putem Gparted live CD-a.
Prva particija neka ti bude fat32 (za storage) a drugu napravi ext3/ext4 (ovisi koju mod podržava za data particiju).
Staro 28.03.2011., 12:57   #263
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Ma da, znam to... ali sad kad napravim mob nista ne prepoznaje, dali je trebam formatirati prije snimanja rom-a? Sad sam ga snimio bez SD kartice u mobitelu pa me to buni...
Staro 28.03.2011., 17:01   #264
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Ma da, znam to... ali sad kad napravim mob nista ne prepoznaje, dali je trebam formatirati prije snimanja rom-a? Sad sam ga snimio bez SD kartice u mobitelu pa me to buni...
Inace a2sd scripta se automatski aktivira ako imas pravilno postavljene particije. AKo nemas onda se ne ukljucuje. Da bi bio 100% siguran , particioniraj karticu sa Clockworkmod recovery-jem. U novijoj verziji imas i opciju 1gb,prije je bilo samo 512 MB cini mi se.
Staro 28.03.2011., 17:22   #265
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
koliko traje baterija sa win phone 7 instaliranim na njemu? jeli to funkcionira kako triba?
Staro 28.03.2011., 17:57   #266
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
koliko traje baterija sa win phone 7 instaliranim na njemu? jeli to funkcionira kako triba?
Ima neka kombinacija 3g off data on itd itd i nekakavi patchevi koji produzuju bateriju na normalnih 24-36 sati ali nisam dovoljno dugo koristio taj OS da bih isprobao, tj koristio sam ga par sati i maknuo. Sad sam na hyperdroid-u ,tj modani CM7 i baterija mi traje cijeli dan heavy koristenje , tj sve na ON i stalna sinkronizacija,cesto surfanje ,mailovi, razgovori svakih pola sata po 1-5 minuta. undervoltani hyperkernel v 5.0.
Staro 28.03.2011., 21:15   #267
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Inace a2sd scripta se automatski aktivira ako imas pravilno postavljene particije. AKo nemas onda se ne ukljucuje. Da bi bio 100% siguran , particioniraj karticu sa Clockworkmod recovery-jem. U novijoj verziji imas i opciju 1gb,prije je bilo samo 512 MB cini mi se.

Znaci negine mi ponovno flashanje ROMa... a bas sam htio to izbjeći...

I jos da pitam, nakon flashanja roma preko CWM recovery onda se CWM brise te ga moram ponovo flashati? on ne ostaje zauvjek ako npr MAGDLR?
Staro 28.03.2011., 22:51   #268
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Znaci negine mi ponovno flashanje ROMa... a bas sam htio to izbjeći...

I jos da pitam, nakon flashanja roma preko CWM recovery onda se CWM brise te ga moram ponovo flashati? on ne ostaje zauvjek ako npr MAGDLR?
Magdlr je loader koji dize sustave,a cwm je recovery android sustava,znaci ne mozes ga izbrisati dokle god imas android sustav jer je on dio toga. CWM je modani recovery susatv koji dozvoljava fleshanje zip romova,scripta,particioniranje itd itd ,ali svaki andorid mobvitel mora imati recovery sustav. Jedina razlika izmedju recoverya na HD2 i ostalih native android mobova je sto mozes fleshati preporuceni recovery za svaki rom,tj fleshash recovery sa razlicitim particioniranjem sto je velika prednost u odnosu na ostale android telefone jer ti ostaje vise mjesta. Recimo desire ne moze imati vise od 170-180MB free na internom romu,a hd2 moze imati cak 300mb free iako i jedan i drugi imaju 512mb rom. I stavi radio koji podrzava 576 MB rama ako vec nisi .
Staro 28.03.2011., 23:51   #269
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

To me i buni, vec sam par puta stavljao MDJ's cyanogen ROM i nakon sto se OS digne idem napraviti reboot da udjem u CWM kaze mi "no boot source", dok se android normalno dize....
Dok mi se to kod rafdroid ROMa nije desavalo...
Staro 29.03.2011., 00:51   #270
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
To me i buni, vec sam par puta stavljao MDJ's cyanogen ROM i nakon sto se OS digne idem napraviti reboot da udjem u CWM kaze mi "no boot source", dok se android normalno dize....
Dok mi se to kod rafdroid ROMa nije desavalo...
To je stvar scripte u romu. Ako hoces u recovery kad palis telefon drzi stisnutu tipku za paljenje i kad se pojavi menu izaberi AD recovery
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno