|
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
A jebiga, kad sam "starinski" haha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
starto sam human thiefa na gandara world, došao na lvl 5 no nemam nikakvih tutoriala niti išta, sve sam moram otkrivat, gledao sam u opcijama i nema nigdje za uključiti, imam gore hintse jedino ali sve mi nekako traljavo objašnjeno i ne pojavljuju se sami kada nešto treba, nego moram sam gledati u hint panelu tom...nije da sam nov u svijetu MMO igara ali opet koda me netko s Marsa spustio se osjećam, ne kontam ništa oko skillova niti ičeg za sada, inače igra se ne čini loša u početku, sviđa mi se, samo me frustrira što nemam tutorial nikakav...i što se tiče questova jesam li dobro shvatio da su podjeljeni na story(main) koji su u quest logu i sporedne one kao world evente na koje samo naletiš u zoni i riješavaš? i kako vama radi igra? meni dosta loše na medium detaljima,rezolucija 1600x1050,frame bude oko nekih 40-50 pa padne na 25 u nekim dijelovima, dok je u gradu stalno oko 25 stalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
sto se tice questova tocno si shvatio imas story i dinamic questove na mapama sto se tice fpsa, to je normalno ![]() a u vezi tutoriala, nije tesko, malo igraj pa ces shvatiti, imas na forumu razno raznih buildova, sta uzeti itd itd
![]() |
#250 |
Premium
|
a ništa morat ću tako onda hehe, ali ne mogu vjerovati da nisu ubacili in-game tutorial koji će te uvest malo u igru, neke osnove bar oko combata, skillova itd. Nisam do maloprije skonto uopće da kako promjeniš vrstu oružja ti se mijenjaju i skillovi u skill baru, igro s daggerima i sad dobio neki sword pa gledam di su skillovi koje sam koristio haha |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#254 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
CM je propao, EX-YU je imao ciscenje guilde prije par mjeseci pa neznam za njih, a sve ostale guilde su ili malene ili nevaljaju. Mozda ima tu i tamo koja ok guilda ali sve ispod 150 clanova. Ako zelis mogu te ubacit u KoI. Ekipa je super, guilda je full upgradeana, imamo vlastiti ts i web. Ljudi ti mogu pomoc lvlat i opcenito oko igre. Instance se uvijek rade. Nezz je li jos farmaju AC I CM sve pathove dnevno, nisam bio dugo. Samo sr javi na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Premium
|
heh kad ne znam kakvi su guildovi gdje, vidio sam jedino da dosta ljudi na bug forumu tamo igra pa reko aj i ja ću ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Mlatimudan
|
Ma glavna stvar zbog koje se velike guilde raspadaju je nesloga. Tu prvenstveno mislim na neuke 13ogodišnjake koji kad vide srbina hebu mu mater, a na gandari su se formirali balkan guilde, a ne CRO only guilde tako da se nisu bas guilde bez pravila i discipline proslavile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Mlatimudan
|
A gear ko gear, za 2 tjedna sam skupio full exotic armor, za mjesec ipo full ascended trinkete, a za ostalo nisam imao potrebe ni vremena. Neces mi ti sad nekog nadmetanja, za to samo djeca sposobna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Mlatimudan
|
E, a ja sam krenuo tek u sječnju ove godine, tako da sam bez guilde bio relativno noob prvih mjesec dana, ali nakon sto sam imao srece da sam nasao ove legende od ljudi, poceo sam polako uciti i opa. U 2 tjedna sam skupio full exotic, poceo radit fraktale i ostalo. Tako da je relativno odlicno ispalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
da mi nije lijeno startat novog lika prebacio bi se, ali sam već s par likova dosao do 10 lvl i onda ispočetka tako da mi smor opet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam obozavao!!! guild wars 1 (prophecies, factions, itd) ![]() ![]() i nemogu se naviknut na ovu igru (kupio , igrao, stao) gledam na yutubu - cijela igra je građena u nekim zagasitim bojama, jednostavno mi je naopako nekako, čini mi se da je guild wars 1 puno veselije napravljen (Lions Arch sunce dere, sve misije oko lions archa sunce dere i obale i sunce se odbija od pijeska na obalama i more bistro od sunca...!!!) pustinja crystal desert sva blješti od sunca... ugl -življe su boje ![]() a guild wars 2 je tako tmuran, sve je ili mračara ![]() cijenim što me ljudi nagovaraju na ovu igru ali jednostavno neznam kako da se naviknem, ima li neki dio ove igre koji izgleda bar radosno ili osunčano, živo?!?! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=J8GKKPIsbpE#t=642 << !!! http://www.youtube.com/watch?v=ktgH7_V3cDc#t=460 http://www.youtube.com/watch?v=lnbZVOjIjQw Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 08.02.2014. u 04:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Ovdje niko ništa ne piše??? Zanimaju me iskustva igrača koji još igraju ovu igru, jer vidim da je sada ispod 200kn a nema mjesečne pretplate. Kolko je gora/bolja od wow-a jer sam inače bio dugogodišnji wow ovisnik, ali lova je rekla dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Archeage sam probao i izgleda mi kao poptuno smeće. Čim sam vidio boje, kretanje lika i onaj ogavan font i zvukove izašao sam iz igre. GW1 je miljama ispred te igre. Sve mi se čini da ću ipak moratiti kupiti gw2, samo što bi htio box izdanje a kolko vidim kod nas ih nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Vidim da je poprilično mrtva ova tema. Kakva je sad situacija sa igrom tj. sa serverima, je li velik community je li se isplati uzet igru pošto je već poprilično stara. https://www.guildwars2.com/en/news/l...hrough-march8/ Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne, jednostavno je loša igra... |
![]() |
![]() |
|
|