![]() |
Guild Wars 2
Dugoočekivani pogled na GW2 se konačno pojavio!
Istina, većinom je sklepan od concept arta, ali ima i in game materijala. U svakom slucaju vrijedi pogledat. OFICIJELNA STRANICA ili YOUTUBE A-NET Ajmo komentari! :) |
Za prvi trailer, lijepo.:)
|
vidio sam već jučer,napokon nove rase,dx10 grafika:D,ali igra izlazi tek 2011:hitthewal:
|
guild wars se trebao nedavno pojaviti na policama,ali su cudom to odgodili...
neki navode kako su namjerno uzeli dodatno vrijeme kako bi svijet u gw ucinili jos vecim jer jbg danas je velika konkurencija u moru besplatnih mmorpg-ova... |
Citiraj:
Dakle ne zna se točno, ali ako su sad objavili trailer mislim da bi to trebalo biti prije 2011. |
jep to je nešt novo,piše da će tek datum izlaska biti objavljen sljedeće godine to znaći da igra nebu izašla prije 2011 kolke smo sreće:zdero2:
|
Sam neka je ispoliraju do superfiniša :D
|
Na onom NCsoft meatingu u Njemackoj koji traje ovih dana je objavljen izlazak pred kraj 2011 :( A Vise ga nikako docekat...
Mislim da jos uvijek traje taj meating, svaki dan isto, al bar se moze pogledati Live na jtv-live-u |
Guild wars 2 je po meni definitivno MUST buy.Ovo je prvi put da ovako nesto kazem za igru koja je usput jos daleko od izlaska.Ali nakon svega sto sam procitao,cuo i pogledao o igri to je jedino sto mogu reci.
Pogledajte samo ovaj interview/trailer http://www.youtube.com/watch?v=35BPh...re=recentumore |
Uh, GW2 je definitivno must buy i pogotovo ako bude neko posebno izdanje aka Collcetors edition ili sl. to se odma uzima :D
|
Ovo je prvi MMO koji mi se sviđa :)
Wow, i sve ostale gluosti su jedno te isto sranje, dok ovo djeluje puno bolje :) |
Citiraj:
Šalu na stranu igra izgleda preljepo i jos ako bude onako kako u interview-u obećavaju(bez grinda, novi combat sistem, individualnost(da se ne osjecas ko da ono sta radis nema svrhe jel radi i milijuni drugi), svijet na koji mos utjecat) ufff :D |
prvi filmici izgledaju obecavajuce
nadam se da ce ubrzo najaviti izlazak igre ili makar da najave betu...do onda jos uvijek visim na mrtvom GW1 |
definitivno preorder :)
|
Mene zanima oće maknuti ono čudo kad izađeš iz grada da nema ljudi osim ako nisi u grupi sa njima.
To mi je u jedinici totalno ubilo igru. U traileru nisam ništa vidio niti su oni likovi išta govorili... Ako je open world skroz kao WoW onda vjerojatno kupujem, a ako su opet samo oni henchmani vrlo teško da ću kupiti... |
Upravo kaj nije open world je kaj igru čini još boljom.
|
Open world je. Nema više instanciranja.
|
bolje da je open world, u pve-u mi upravo to i hencmani unistilo volju za igram, jer je postao obican RPG, cim nisi moraao druge ljude u grupu zvat gubi se cijeli smisao igre
|
Meni je to uglavnom bilo oke, jedino sam za capturanje elite skillova i neke misije pri kraju igrao sa ljudima, bili su mi dovoljni NPCovi za prijeci te misije, a pvp je druga prica, tu sam ownao :)
|
Citiraj:
|
Bolje da je open world da ne bi opet bilo podsmijeha da je to single player igra s chat komponentom :D
|
Citiraj:
|
Hmm, nisam igrao prvi GW (mislio kupit prije mjesec dva, al sam odustao), kako mislite nije Open world? Svijet podijeljen na više mapa/sektora ili?
|
U GW1 ti je bilo da kad npr izlazis iz grada a nisi npr u party-u onda se "stvori" svijet za tebe. Tj solo si u njemu, ne vidis druge igrace.
U GW2 su vratili "open world" tj da bude klasika ko i drugi mmo-i |
sve gore navedeno, samo kad iz outpost-a izlaziš, stvara se instanca samo za tvoj party, druge ljude ne mozes srest osim u outpostima i pvp arenama
edit: Beo me preduhitrio :D |
Citiraj:
EDIT: @Beo ovo sto si napisao "U GW2 su vratili "open world" tj da bude klasika ko i drugi mmo-i" mi je drago cut.Samo me zanima gdje si to procitao da se uvjerim da je tocno? |
I jo š k tome su postojali kao kanali u gradovima, uglavnom broj ljudi koje si susretao na nekom mjestu u isto vrijeme baš i nije impresivan. Isto tako nema nikakvog world pvp-a kaj je u wow-u fantastično.
|
Ajme kako ste brzi sa odgovorima :D
To je glupo ako bude tako, sad mi ni nije toliko zao sto nisam kupio prvi dio :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prosvijetli me sa linkom molim te. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |