|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja jučer počeo igrat (cca 2 sata) i danas (2-3 sata) i završio s predatorom (s njim sam počeo jer mi je on zakon zbog cloak-a) i sad sam počeo s Alienom... Meni je čisto OK igra, za grafiku nemam primjedbi. Istina je da je dvica bila 'bolja' a jedinicu nisam igrao jer tad nisam još imao PC ![]() +grafika +žanr -zvukovi (učestalo ponavljanje istih zvukova, živcira...) -kratko traje kompletna igra... Sve u svemu, zadovoljan sam i drago mi je što je klasični FPS.
![]() |
#242 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
takodje zavrsio sa predatorom... prelako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Vjerojatno ćeš morati manualno obrisati folder,s time isključiti sve fajlove koji su ukopani u memoriju,te obrisati sve registry ključeve vezane za igru.
![]() |
![]() |
#249 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Osobno probao sam taj programčić i ostavljao mi je dosta stvari.Naravno nije loš program i besplatan je,ali ja sam picajzla pa hoću kad se čisti onda nek sve bude očišćeno.Sad već jako dugo koristim Your uninstaller koji sam kupio i stavrno radi opasno dobro.Nedavno sam ga nadogradio s zadnjom verzijom i ima stavrno puno opcija što se tiče brisanja,optimiziranja,registry alati i sl.Nekad ostavi samo prazan folder od nekog programa ali to mi nije problem.
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel netko još ima problema sa zvukom kada su oni kratki videi? Hebemu, tad mi se čuje samo pozadinska muzika, a ono kad npr. PREDATOR skida masku onda se to nist ne cuje, koji vrag? To mi zvučki kao bug, šmrc
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Prazne foldere pritisneš ikonu Empty Gone
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
znači u igri su kretnje spore,vjerojatno poradi konzolitisa nisu prilagodili tipkovnici i mišu,nego samo gamepadu
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Ti si koristio revo dok je bio free ali sad nije vise i poboljsan je jako. Your uninstaller je isto jako dobar programcic
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma igrica mi nije neš, prešo marinca i aliena, predator mi je glup, trebalo je bit puno više neprijatelja i više energije za ranged oružja, a ne samo nevidljivo melee klanje. Jedina dobra stvar je realistično kretanje aliena kad ste marinac. Znam da sam na jednog problematičnog aliena u podzemlju ispraznio 2 clipa pištolja bez da sam ga uopće pogodio XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gdje je nestao masterfan igre Visitor Q? Dobio novu grafu, kupio igru a nijednog dojma...valjda mu se ruši? ![]()
![]() |
#258 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#259 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() svidja mi se ova tvoja sintagma 'masterfan' ![]() ![]() Ma grafa jos nije stigla, tek' u petak ju budem uglavio i demontir'o MS'ovu timebombu sa frishkih 7 smrtnih 'grijeha' od kojih ce valjda prvi biti AvP ![]() a sto se tice dojmova, od istih sam se preventivno odlucio malo odmaknuti, pogotovo u ovom slucaju, jer me je na neki nacin pogodio izvitopereni kontext u koji su ljudi odlucili uklopiti svoja nadridealisticna ocekivanja ![]() Vec prema nekim ranijim primjerima je vidljivo kako se cijela jedna subkultura tesko nosi sa dekadencijom svoje nishe. Ljudi kao da su se podjelili u dvije extremne krajnosti; jedni nikako da se oproste od 'slavne' proslosti, a drugi opet lobotomizirani povrsnom genericnoscu sadasnjosti ni zarezom da ju priznaju. Umjetnost umjerenosti kao da je u kompost propala zajedno sa selektivnoscu boljih izbora, pa svi zele sve, odmah i preko k*rca, a onda kada to i dobiju muci ih preuranjena ejakulacija.. iako bi engleski ekvivalent bolje opisao 'nezrelost' problema. Ugl. da ne plashim puchanstvo strahotno nepristupacnim filozofijama, reci cu samo da je onaj tko je ocekivao da ce mu AvP priustiti identican emocionalni koktel kao nekad' - njezno iracionalna osoba, koja bi pod zastavom nadobudnih ocekivanja vjerovatno i nevinost mogla izgubiti po jos koji put ![]() Ja odbijam biti razocaran ! ![]() ![]() tesselacijom protiv flagellacije ! ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Super Moderators
|
Moj prvi dojam je bio ko da igram nešto kaj je napravil John Carmack ![]()
![]() |
#261 |
Premium
|
![]() |
#262 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pa me novi nastavak ostavio ipak malo razočaranim. Nije igra loša ali se ne mogu oteti dojmu je to sve moglo puno bolje izgledati. Osim toga-imaš cijeli vikend pa opali po igri ![]()
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
![]() |
#264 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma bježi, neku noć sam sanjao da me progoni facehugger koji je izbjegao moju claymoricu (AvP & COD kombo ![]() ![]() Jedva sam mu pobjegao i ubio ga skakajući po njemu ![]() Fala ti Bože, probudio me alarm na mobitelu da je vrijeme ustat se na posao ![]()
![]() |
#265 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() znas sta sam ja uvijek znao fantazirat,.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 | ||
|
Citiraj:
![]() ![]() Mrzim AvP ![]() ![]() Ko? Ti!? Ma nikad ![]() ![]() Citiraj:
![]() Naravno uz neizostavno glasanje, odnosno krikove Predatora preko cijele Creek mape (savršena za tu fantaziju ![]() Ha čuj, kakvih sam dobrih modova vidio za COD4, ovo nije nimalo nerealno ![]()
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
EDIT: hammer of thor prestigao si me u misli, nisam refreshao stranicu. ![]()
![]() |
![]() |
#268 |
|
Pa ima Zombie modova i servera za COD4 ![]() Na početku partije server izabere random igrača i on postaje zombi, te on lovi ostale igrače i ubija melee napadom, dok ljudi imaju puške koje izaberu. Kad zombi ubije marinca taj marinac postaje isto zombi, i tako jednog po jednog dok svi marinci ne postanu zombii Sve se igra po noći, jako su tamne mape, napetost je ono - uber. Naravno zombii se stalno respawnaju a marinci kad umru postaju zombii. Predobri modovi, jedno sam vrijeme igrao samo to Dobar teamvork je neophodan http://www.youtube.com/watch?v=c8tvpyS4SBo http://www.youtube.com/watch?v=BR22EbMWgrQ http://www.youtube.com/watch?v=U73Mz...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=iFu04...eature=related
![]() |
#269 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Točno bi bilo super da devovi ubace jedan takav skriveni option ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Pa postoji predator mod za COD 4 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=E0rw9GPKN0g |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|