|
![]() |
#241 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako netko ima sustav vodenog hlađenja i želi najbolje kućište u koje bi ga mogao smjestit, onda je to bez premca Obsidian, barem što se mene tiče. Ja npr. imam Kandalfa LCS i vrlo rado bi ga mijenjao za Obsidiana, najviše zato jer kod Kandalfa radijator stoji u vratima, pa svaki put kada ih moram otvarat da bi ubacio CD u DVDRW uređaj, povlačim za sobom gume i žice od napajanja ventilatora, što je vrlo nezgrapno. Kod Obsidiana sve stoji unutra, bolji je cable management, sve montiraš i zaboraviš na to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
@hammer_of_thor Obsidan je bolje kuciste nego Cosmos....i da, ja to mogu reci jer sam imao oba te sam se jako dobro upoznao sa manama i vrlinama kod oba kucista. Cosmos je tisi JEDINO ako zamjenis one uzasno lose CM ventove...no opet ostaje pitanje temperature i odurno izvedenog cable managementa sto je bar meni jako vazno. Mozes ti sada kemijat sa slaganjem venta na Cosmosu i hladit diskove sa njime posto dobis ionako dodatak koji ide iznad diskova i hladi ih no kuciste je opcenito totalno toplo iznutra radi materijala koji su koristeni na bocnim stranicama.... Vent koji se nalazi u Obsidianu mi je doslovce spasio VRM-ove na grafickoj kartici posto puse direktno po njima. Cable management na Cosmosu je odurno izveden (svatko tko ga ima ce to i sam potvrdit)....imam modularno napajanje i jedva sam nakon pun kufer vremena uspio straznju stranicu zatvorit kada je bilo par kablova iza. Mislis da bih prodavao Cosmosa da mi je bio dobar i kupovao Obsidan-a te gubio toliko love!? Ne budi lud molim te.... Uz sve, Cosmos je osjetljiv kao leptir...cim ga dodirnes ogrebes ga.... IMHO...funkcionalnost, izgled, nacin izrade, velicina...bas sve je na strani Obsidiana (kazem IMHO). Najvaznije mi je da ne pricam nista "napamet" vec iz iskustva te sam sve imao i imam jos uvijek kod kuce malo duze vremena i uvjerio se u sve prednosti i nedostatke kod oba kucista.....i da sada kupujem kuciste opet bih bez imalo razmisljanja kupio istog Obsidian-a. Toliko od mene...glupo mi je ulaziti u daljnje rasprave posto svatko ima svoje misljenje, a moje je da je prodaja Cosmosa i kupovina Obsidiana daleko najbolja kupovina koju sam napravio u zadnjih godinu dana! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#245 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Znači stigla plaća, al opet 1800kn ![]() Šteta što je kod nas mala ponuda Lian Li, il što nema ovog za kupiti. EDIT: Citiraj:
PS Jel neko kupio obsidiana iz Linksa koji je bio malo ogreben za sitnu paru?
![]() |
![]() |
#246 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
O kojoj cijeni je bilo riječ? (@pupo)
![]() |
#247 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Mala crna mrcina, neki dan frenu je došao polovnjak sa ebaya, ostao sam iznenađen kvalitetom, sve je na visokom nivou. Jedno je čitati recenzije (ne sječam se da sam negdje išta loše pročitao o toj mrcini), a nešto sasvim drugo uvjeriti se iz prvre ruke. Čestitke na odabiru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Al čiftek na slici je bomba ![]() edit: Ak je pristojna cijena ja(PM) sam tu, jednog čifa imam ali jeftinu verziju... ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 17.10.2010. u 17:53. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | ||
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
A Chief će uskoro u prodaju pa ako ima zainteresiranih... ![]() Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 17.10.2010. u 20:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni taj obsidian izgleda pre opako, izbrsen onako, unutra presredjen, ono bas zesca sminka, svakako za svaku pohvalu, nisam nasao neku zamjerku, dala je raja sve od sebe, vidi se. i da, cestitke ![]()
![]() |
#253 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Čestitate ko da je čovjek dobio dijete, a ne kupio kućište ![]() Sretno sa sastavljanjem ![]()
![]() |
#255 |
|
Nakon 4 sata posla napokon gotova selidba iz Chiefa u novi ormarić, tj. nije još, planiram ove dane kupiti par blue LED 140mm ventova i možda ubaciti jednu neonku. Nakon toga ide više slika u Kejbljving thread. Maj prešs ![]() ![]() Jedina iritantna stvar na kućištu je ovaj bedasti shroud sa logom Corsaira, nisu mogli gluplje osmisliti kako bi se to trebalo fiksirati kad se zatvori. Sve ostalo je ispunilo očekivanja, od kvalitete izrade, mogućnosti kablovanja do prelijepog estetskog izgleda. This one's a keeper ![]()
![]() |
#259 |
|
![]() |
#260 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Weljkom to the Club, Obsidian Club, Corsair Obsidian Club ![]()
![]() |
#263 | |
|
Citiraj:
![]() Na sreću, imam Kaze Master Ace pa se sve to da lijepo utišati ![]()
![]() |
![]() |
#264 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#265 | |
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.908.167 Ako znaš da ima negdje nešto kvalitetnije nabaci link.
![]() |
![]() |
#266 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Mislim da je to i jedini izbor jer TTa više nema a nekih trećih pogotovo. Iako, stavit ćeš neonku za svjetlo, nije sad bitno koliko će svjetlit ledice kad smanjiš napon venta.
![]() |
#267 |
|
Oko toga se još dvoumim jer nisam baš našao ni jedno diskretno mjesto gdje bih mogao zgurati neonku pa ako i budem stavljao biti će to gore ispod ovog ''krovnog'' venta samo ne znam s čim da ju zalijepim pošto ona traka već odavno nije ljepljiva (i u Chiefu je bila zalijepljena brzim ljepilom ali sad mi se baš ne da riskirati da skinem boju eventualnim skidanjem).
![]() |
#268 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Pa jel s neonkama nedobiješ one kockice s čičak trakom za montažu i to super funkcionira. Al ono, ako imap neki nedoumica, uvijek možeš izvana naručit Enermaxe ![]()
![]() |
![]() |
#269 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#270 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Imaš čičke na metre za kupit u baumaxu, a ove što sam dobio s neonkama moram potražit kad dođem kući u Požegu pa me cimni prije prvog da ti to nađem.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|