|
![]() |
#241 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
a kaj to dobivaš ako se smije znat (mislim koje napajanje)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Znat ću više za koji dan al jedno je sigurno: Moram vratit ovu 8800 GTS grafu te ću dobit 8800 GTX, napajanje (neznam koje još) 750W, Intel E6700, MB, 2GB Corsair,HDD 700gb te 500GB i još neke sitnice.... Imam dojam da i nije dorastao ovoj VGA iako sve radi više nego dobro. Ali s jačim CPU vjerujem da će i rezultati biti bolji. Sljedeći mjesec imam novi, jači CPU pa ću usporedit rezultate. Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 23.03.2007. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Moderator
|
Molio bi te da ubuduće koristiš opciju Edit ili Multi-Quote kako bi izbjegao duplo postanje. Sad sam ja editirao postove u buduće neću ![]()
![]() |
#246 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#249 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Gigabyte 8800GTS 320Mb
Prvi dojmovi: 1. Dosta tiha, imao sam prije toga 7900GS sa Zalmanom tako da sam očekivao veliku buku no ugodno sam se iznenadio. Sasvim prihvatljiva buka odnosno tišina, negdje na nivou uobičajenih grafičkih kartica sa solidnim coolerom. 2. Instalirao nove drajvere i mogu reči da je dosta popravljena gamma tako da tamni djelovi slike više nisu pretamni kao što je to bilo ranije. Povisujući gammu imao sam izbljedjele srednje tonove tako da je slika izgledala dosta isprano a sad je to daleko življe. 3. Nisam vrtio ništa prezahtjevno, Battlefield 2 DEMO i AA. Stvarno se veliko ubrzanje i kvaliteta vidi na BF2 demo. Kad se leti avionom bolji je prikaz detalja. Neki objekti imaju daleko bolji metalni odsjaj (ljestve kojima se penje na krov hotela) i boje su daleko življe što je posljedica navedenog pod točkom 2. 4. Vozim 19" i 15" LCD bez ikakvog problema, radim grafičku pripremu i stvar funkcionira odlično. To napominjem jer mi se sa ATI karticama znalo dešavati da u vektorski orjentiranim programima (Freehand, Corel, Quark...) prikazuje nepostoječe linije, Nvidia nema tih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
|
8800 GTS 320Mb
Namjeravam kupiti tu graficku karticu samo neznam od kojeg proizvodjaca,koja je razlika izmedu tih kartica??? Gainward Gigabyte Leadtek i Point Of View(iako ove nema u ponudi Ve-mila od 320Mb) Cijene su im gotovo iste(do 150kn razlike) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#252 |
Premium
|
Gainward:Model Bliss 8800GTS GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS Sučelje PCI-Express 16X Memorija 320MB 1.1ns DDR3 (320 bit) Radni taktovi GPU - 550+ MHz Memorija - 1760+ MHz Konektori TV-out, 2 x DVI, HDTV podrška Hlađenje Aktivno na GPU Ostalo DirectX 10/9 kompatibilna Shader model 4.0/3.0 Gigabyte:Model 8800GTS GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS Sučelje PCI-Express 16X Memorija 320MB DDR3 (320 bit) Radni taktovi GPU - 500 MHz Memorija - 1600 MHz Konektori TV-out, 2 x DVI, HDTV podrška Hlađenje Aktivno na GPU Ostalo DirectX 10/9 kompatibilna Shader model 4.0/3.0 Leadtek: Model Leadtek 8800GTS GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS Sučelje PCI-Express 16X Memorija 320MB DDR3 (320 bit), high speed Radni taktovi GPU - 500 MHz Memorija - 1600 MHz Konektori TV-out, 2 x DVI, HDTV podrška Hlađenje Aktivno na GPU Ostalo DirectX 10/9 kompatibilna Shader model 4.0/3.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Ne znam šta da napišem
|
cca. 150kn je razlika. A dobro ne mora sad svake bit u kunu jednaka cijena. Vjerujem da tu u obzir dolazi i "design" odnosno hoću reć recimo kak izgleda i kakav je vent na njoj. Nisi stavio Point of View-ovu... ![]()
![]() |
#254 |
Premium
|
Da,nisam stavia jer komp kupujem u Ve-mila ,a tamo je nemaju u ponudi,jedino od 640Mb... Da,design je isto bitan... Leadtek i Gigabyte nisu dostupne ali imaju godinu dana vecu garanciju,ali je gainward nesto bolji i ljepsi.... Pa ce vjerojatno to biti Gainward.... Ako neko ima koju od ovih kartica nek iznese misljenje o njoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Moderator
|
koju god uzeo nećeš fualt jer su sve iste tj sve su referentne kartice. gledaj da uzmeš onu koja ima naviše garancije i to je to preporućio bi ti BFG iz Formela sa 36mj jamstva no ako mora biti Ve-Mil onda ništa
![]() |
#258 |
Ne znam šta da napišem
|
![]() |
#259 |
The All Seeing Eye
|
@Fera_os, moraš ga ti zakomplicirati ![]() Ja mislim da je važnija kvaliteta od izgleda! Ako je izgled toliko bitan onda si možeš modati grafu! Staviš malo trave na nju da izgleda kao snajperist iz C&C-Generals-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Moja BFG, dao sam find max core i mem na ATI toolu i pokazivala je artefakte tek sa 654 gpu i 1008 mem (ekv. 2016) A sada sam jos dodao vent za isis zraka ispod graf, spustio mi je temp za cca 10c. Zelim samo napomenuti da je hladjenje na 8800 trebalo biti bolje rijeseno. Zrak kod dijela graficke gdje je konektor je prilicno vruc i ne ventilira bas. IMHO Maknuti plastiku i staviti jos jedan vent da to raspuse kak se spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#264 |
The All Seeing Eye
|