|
![]() |
#242 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Prvi utisci nakon igranja, dosta podsjeca na cod1 ![]() Sto se tice vizualke: 1600x1200 sve na max sa 4AA bez i jednoga trzaja, no ipak cod4 engine... uglvnom fino radi (nisam uspio dogovoriti se sa konzolom da mi izbaci fps-e, na nekim serverima nije bilo uopce radara, na nekima chrosshaira)... Neznam trebat ce dosta privikavanja bar st ose tice mapa, dosta su nepregledne pobiti dosta detalja po mogucnosti, prvi put kada sam zaigrao imao sam osjecaj po kretnji lika kao da na gamepadu igram ![]() Vidjet cemo jos sutra, preksutra i dan poslije i dan poslije i dan poslije.... ![]() EDIT: najveci plus u igri na plaza mapi deranje Jacka Bauera a.k.a. Kiefer Sutherland-a a.k.a. Kefir ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni trza na mom kompu. Imao sam problema sa pokretanjem (a ima i frend, crni ekran i ne mrda nikud). Nekako mi nije na razini CoD2 ili CoD4... al dobro, treba pricekati cijelu igru pa da bude jos vise mapa, a i kratko sam igrao.
![]() |
#247 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
također sam imao isti problem. ubio sam igru, sredio ručno firewall i sada radi
Zadnje izmijenjeno od: bacyc. 29.10.2008. u 01:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
evo isprobao i ja ![]() ![]() ![]() evo jedan quote iz nama znanog foruma codhr Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nisam mogao od njih dobiti bolji poklon za rođendan ![]() Igra je dobra, treba se naviknuti na kontrole i teško je ubiti nekog, kasnije vidjet ćemo. Tenk je dobar, psi neznam baš Jack Bauer je najbrutalniji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Posto nisam pristalica Call of Duty 4 igre, a dosta sam ocekival taj 5. dio, bez obzira na COD4 engine, moram prvo primijetiti da su mape dosta lose koncipirane, ponajvise kaj se tice S&D moda igranja. No, pocekat cu jos dva tjedna dok cijela igra ne izadje i vidim ostale. A kaj se tice optimiziranosti, to mi izgleda ok. Sve u svemu, mislim da opet nema konkurenta COD-u 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
P.E.B.K.A.C.
|
Ovaj zapravo nastavak izgleda kao neki malo bolji mod za cod4 ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
P.E.B.K.A.C.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Bill Gates
|
Dobio sam i ja key. Skida se klijent. Ocemo se nac na nekom serveru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Zasto se offscope nista ne ljepi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
gjuro - šalji mi na pm key ![]() kako su zvukovi oružja banana, pa gledao sam kad su radili zvukove, sve su snimke zvukova pravih oružja, i iz svakog su pucali i taj zvuk stavili u igru ![]() tako da, možda ste vi navikli previše na umjetne zvukove oružja koji su inače u igrama... e da, još nisam igrao.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
meni ti zvukovi od rifli zvuci kao da pucam iz zracne puske ;D pretiho i preslabo treba neki zivlji zvuk ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja sam valjda jedini majmun koji se ne moze regat,nikako nece i nece,stalno me vraca na onu drugu str!!!!hahahahahahahha,evo uspio jebeni broj telefona sam piso sa razmakom umjesto crticom,argh,vec sam mogo igrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Ma neznam koliko sam igrao jucer drago mi je vidjeti puskice i sve ostalo a ne na cod-u4 uletis na server svi imaju male kalase i samo te buse... Ovo koliko god podsjecalo na CoD1 mi djeluje nekako bolje pogotovo sto se vratio CTF... Gabre naleti veceras pa da vidis ![]() Onako uglavnom bar po prvome dojmu 8\10 ocjena jer je ipak ono teska kopija cetvorke samo su neke sitnice izmjenjene... Evo sad se sjetih da sam cak vidio ako se napravi server ima jedan rule gdje mozes povecati healthe igracima serveru tako da ne umiru brzo kao na cod-u 4 ili trenutacno kakva je situacija sada na serverima da sa thompsonom pobijes dvojicu i jos ti ostane metaka... Znaci dosta su pazili ako nekome nepase samo nabilda healthe i deri pa nece bas po trojica padati od jednoga sanzera ![]() EDIT: e moj gamesplayer koji si LEEK ![]() Ja sam samo stavio pero peric i mail i to je to samo peglas po next ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Regam se i ja. Nadam se da će bit uspješno! EDIT: Regao sam se i dobio key. E sad treba doći doma i skinuti betu ![]()
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 29.10.2008. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Predobra ![]() Ocekivo sam losije,kako se pricalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može plz neki SS jer neću igrat demo, čekam full pa da bar otprilike znam kak to izgleda ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|