|
![]() |
#2641 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Takvi slučajevi su mi se znali događati ka stavim novi rom, zanimljivo je da nakon ponovnog instaliranja istog roma sve radi normalno. |
![]() |
![]() |
#2642 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ok napravim factory reset na cubotu (bez kartice - bonbon) i upali se normalno. Ugasim, ubacim bonbon karticu i upalim i nastane opet onaj cirkus. Mogu li nabacit ponovo ovaj isti rom od cubota dok je ovako upaljen normalno bez kartice i ako da, kako? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2644 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Probaj staviti drugu sim karticu (drugog operatera možda), čudno je da kada staviš sim karticu, da se mobitel resetira. Imaš dva utora za sim, probaj oba... Neka mobitel bude na napajanju dok ga pališ... čudno
#2645 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Evo ekipa, stigao Haier koji sam naručio za sestru. Pošto imam će biti dan-dva kod mene, napisat ću malo dojmove. Usporedbe će biti s LG Optimus 4X koji mi je do pred par dana bio primarni mobitel. Naručivanje i dolazak: Naručen je na Banggodu, s kuponom 120 dolara. Točno mjesec dana je prošlo dok je došao, najprije sam čekao 7 dana jer ga nije bilo na banggodu, pa je zatim naša carina odradila lavovski dio posla i držala ga preko 10 dana. Naravno, uredno naplate pdv i neke troškove. Pakiranje: Uz standarni priučnik od Cubota, koji valjda svi dobiju, u kutiji se dobiju upute, slušalice, punjač i kabel. Sve je zadovoljavajuće kvalitete, skroz slično onome što se dobije s O4X. Iako, obično s crnim mobom idu crne slušalice, ali i bijele su ok. Izrada i ergonomija: Mobitel je lijepši nego na slikama, stvarno super izgleda. Onaj plavi rub je odličan, i na izgled mi se sviđa. Jako je sličan po tom pitanju O4X, samo je razlika u tome da je kog O4X obrub u boji moba. Kad se uređaj uzme u ruku vidi se ipak da nije to razina nekadašnjeg LG flagshipa. Unlock tipka mi daje dojam da je malo klimava, plastika je jeftinija nego na 4X i to se osjeti pod prstima. Međutim, ako gledam koliko je mobitel plaćen, onda usporedba pada u vodu jer mogu kupiti dva haiera za jednog polovnog 4x, a razlika zasigurno nije tolika. Ekran je fantastičan, boje čiste, precizne. Kamera sasvim ok. Android 4.0.4. Mobitel na stock romu radi ko zvrk, nema nikakvih štekanja ili zastajkivanja. Nisam probao igre jer ih ne igram. Signal sam imao priliku dosta probati jer sam bio na terenu danas (Ogulin - Josipdol - Plaški - Modruš - Ogulin) i 3g signal mi je svuda radio (ondje gdje ga ima). Na t-mobileu sam. Sutra putujem za Zagreb pa ću usput malo testirati. Baterija Mob došao s 45% napunjenom baterijom. Pokrenuo ga oko 14:00. Nakon tog razdoblja instalirao par aplikacija, malo surfao, dosta razgovarao vozeći se gore spomenutom rutom. Mob sad ima još 18% baterije. 40 minuta screen on, 30 minuta razgovora, nekoliko fotki, 3g i wifi upaljeni, sinkronizacija gmail. Po meni solidan rezultat. Više ću znati nako sutrašnje cijelodnevne uporabe s punom baterijom. Problem: Naravno, nebi to bilo to da nema problema. Dakle događa mi se nešto slično kao kolegi: Citiraj:
Nakon što sam primo poziv, sve proradilo, i bilo ok neko vrijeme. I sad imam dolazni poziv, i opet ne čujem. Kontaktirat ću kineza, iako razmišljam da stavim neki rom jer je očito SW problem.
![]() |
#2646 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2647 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Ovo sa beskonacnom petljom sam i ja imao. Udji u recovery meni i napravi factory restore ili kako god pise. Meni je pomoglo no morat ces opet rootat mobitel jer se vrati u unroot mod. Meni se zblesao zbog neke igrice koja mi ni najmanje nije potrebna pa sam u slijedecoj turi stavio samo sto trebam i nemam za sad primjedbi. Kod mene je isto bonbon no to je mozda koincidencija. |
![]() |
![]() |
#2650 |
laser
|
Pa procitaj par postova iznad brko jebemti ![]() Cubot gt99 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2651 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Evo par slika iz AnTuTua. Slabiji rezultat je nakon sat korištenja, a bolji nakon restarta. Rom je 4.1.2 kojeg je kojega necromicon stavio u prvom postu. Kasno je za testirati pozive pa cu to sutra, s baterijom i gps-om. Ako netko ima .apk starije verzije antutua nek se javi, ova nije bas nesto
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 22.09.2013. u 03:44. |
![]() |
![]() |
#2652 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo upravo razgovarao sa nekim likom na online chatu na hotinbuy.com. Vidio preporuku na forum.hr pa pošao vidjeti o čemu se radi. Jedini online support koji sam ikada uspio dobiti, tj oni su mene prvi kontaktirali kad sam ušao na stranicu. ![]() Odličan engleski i odlični odgovori. Tek su nedavno krenuli, zasad samo pozitivna iskustva, po razgovoru izgleda da su odlučni da uberu svoj dio kolača pa kreću sa dosta nižim cijenama od konkurencije. Šteta što je brat jučer naručio Haiera, baš smo mislili probat ovog K-Toucha sa Tegrom3 (koliko god sranje Tegra bila ![]() http://www.hotinbuy.com/ktouch-v8-sm...gb-p-1544.html |
![]() |
![]() |
#2653 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajde da napokon vidim android mob kojemu je kamera utopljena u kućište, odnosno u ravnini sa kućištem. (velikoj većini je ispupčena, što je meni nekako estetski loše izvedeno). Karakteristike su posve dobre, a cijena ok.. ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 22.09.2013. u 10:39. |
![]() |
![]() |
#2654 |
|
I meni se to više sviđa. Pogotovo što mob stalno vučem po džepovima pa to lijepo klizi unutra i van bez da zapinje. Jedino mi inače ljepše izgledaju 3 kapacitivne tipke na dnu za razliku od 4 ali ok, za ovu cijenu odličan uređaj. Ima li koja fora da se poništi paypal uplata u roku 24h ili nešto slično? ![]() |
![]() |
![]() |
#2655 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hehe ![]() |
![]() |
![]() |
#2656 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav, kontam uzet neki kineski mobitel, i to sto prije. Kvatrilema je iocean x7 /x7 elite, neo n003, umi x2 ili jiayu g4... preporuke? EDIT: ipak odustajem od ovih 5 incnih, ne daje mi se 250 eura, pa se prebacujem na 4-4.5 incne tipa cubot i slicni. Ima li takvih modela sa 2gb rama? Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 22.09.2013. u 12:06. |
![]() |
![]() |
#2657 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
hotinbuy said: (11:38:26) i know this phone now,but i can not reply you now,for it is off job time now,i will ask our guy to contact with the factroy,to check the stocks and price,then i can reply you why i always get stuck with you, why why why? |
![]() |
![]() |
#2658 |
Premium
|
O kojem mobu pises? ![]() Razgovarao sam i ja s njima sada...dok sam pisao opsirno pitanje, u fazama mi je odgovarala osoba, vidila je sto pisem prije nego sam stisnuo send ![]() Uglavnom, slali bi mi kao mp4 sa niskom cijenom, rekoh im da nista od toga, da to kod nas slabo pali...dogovorili se da napisem sta hocu, oni ce to stavit. Nemojte u instrukcije u narudzbi nista kontroverzno pisati, to ce bit na racunu... ![]() Jako sam zainteresiran za k-touch od akcije na pandi, ali niti na ebayu niti na aliexpressu, a kamoli ovim mob stranicama nemaju nista od dijelova/dodataka za njega. samo screen protektor od 100 komada. Na alibabi je nesto bolje stanje, imaju displaya i caseova, ali moras narucit n-komada. Zato sam i bio odustao od njega...sada mi se zelja vratila. No, nema niti pametnih reviewa, po str. forumima nisam gledao...valjda zato sto je dosao preko 300$ kada je izasao, a tek nedavno mu je cijena pala. Vise od god. je star model...mozda ce sada zazivit njegovo vrijeme... na needRom je navodno 4.2.2 rom za njega, jel je ili nije pitanje je sad... Imam nekoliko sati za odlucit, akcija od 5% na sve modele navodno zavrsava danas. "MIDAUTUMN" kupon. |
![]() |
![]() |
#2659 |
Premium
|
neo n003 advanced, ali sam u međuvremenu vidio i xiaomia ms2s za 324 dolara uz free dhl |
![]() |
![]() |
#2660 |
Registered User
|
Jeli tko ovo zadnje vrijeme prošo bez PDV-a i što napisati na paket (mobitel) kad ga šalju... |
![]() |
![]() |
#2661 |
kenova?
|
opet ja ![]() sve mi se cini da idem na haiera w910. nego, evo vec neko vrijeme bezuspjesno trazim, ima li neka pouzdana stranica za koje mogu narucit njega i case i screen protector za njega. koliko vidim toga nema na geekbuyingu |
![]() |
![]() |
#2662 | |
|
Citiraj:
http://www.aliexpress.com/item/Free-...022188357.html Došlo jako brzo. Jako dobar case, dođe u kompletu sa screen protectorom. Edit: Vidim da više nema onoliki izbor boja kao kad sam ja naručivao. |
|
![]() |
![]() |
#2664 |
laser
|
Opet ja sa cubotom gt99 koji se neprestano resetira. Moze li se stavit kakav rom (moze i stock) da se digne sa sd kartice? Ako da, moze li kakav n00b guide pls? Jer ja na home dodem i tu bude od par sekundi pa nekad do minute i onda opet restart ludilo tako da nisam u mogucnosti nista skinit s google playa(za cwm) ili bilokakve opcije unutar uredaja. |
![]() |
![]() |
#2665 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Možeš pokušati... ovdje sve piše http://anton008.com/instalacija-pril...na-cubot-gt99/ Jesi pokušao staviti novu karticu drugog operatera i u drugi slot, traži od bonbona novu. Nema nikakvog smisla da ti se mob resetira kada je u njemu bonbon. Obvezno isključi 3G pod Settings-More-mobile-3g-off. Možda je u najnovijoj stock verziji nešto popravljeno, ovdje piše http://bbs.xyzshouji.com/thread-15655-1-1.html
#2666 | |
Member
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2667 |
laser
|
Isto se dogada i bez kartice. Ne mogu pratit one tvoje upute kad nisam u mogucnosti nista skinit unutar uredaja Pokusat cu stavit rom na sd, samo ne mogu nikako skinuti onaj miui sa onog kineskog sajta, mozes li mi to uploadat negdje? edit: @gil ne ostane dovoljno dugo upaljen da bi ga spojia na komp i instalira drivere, a vidim da je to potrebno za ovo sta si stavia Zadnje izmijenjeno od: prileee. 22.09.2013. u 16:03. |
![]() |
![]() |
#2668 |
Member
|
Čitam na toj stranici i nije mi jasno jel mora biti upaljen mob, jel mora biti u download modu ili mora biti na home screenu. |
![]() |
![]() |
#2669 | |
|
Citiraj:
![]() Imaš na ovom linku dosta romova za skinut, ja sam ih većinu probao i rade bez problema a download je dobar (ali moraš imat recowery koji dopušta instalaciju custom roma): http://shuaji.lexun.cn/romlist/18259 Ako si rootao mob onda imaš instalirane drivere i možeš pokušat flash sa geekovog bloga. Je li se resetira sad i sa sim karticom i bez? Inače ako ništa ne pali nemaš brige. ![]() Lijepo ga konzerviraj, pričekaj mjesec dana i polako u djelove: LCD 200-300kn, baterija i punjač 50-100kn, zvučnik, mikrofon, kućište.... Kako je krenulo bit će potražnje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2670 | |
Member
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|