|
![]() |
#2641 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2642 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Glasine: stiže Samsung Galaxy Note 3 Lite? A čovječe, taj Samsung više ne zna kaj da izbaci. Hrpa modela, a u biti svega tri modela jer ostalo je više manje isto i razlike nikakve. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2643 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Prodao sam svoj Note3 bas radi toga sto sam ocekivao Lite verziju. Sad se mislim dal da kupim tu verziju ili pak da cekam na Note 3 Lite Active octu? ![]() |
![]() |
![]() |
#2644 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
E to te ja pitam! Taman će se pojaviti u idealno vrijeme da svoj Note kec pošaljem u mirovinu. Ne kužim samo zašto vam smeta mogućnost izbora? To je po meni za svaku pohvalu i predstavlja odličan potez Samsunga. Bilo bi prefora da izbace retro Note sa crno bijelim ekranom za daltoniste i nas koji ne patimo na šarenilo. Sigurno bi baterija trajala duže, a to je ipak najbitnija stvar.
#2645 |
Fresh Juice
|
OMFG, crno bijeli ekran ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2647 |
Fresh Juice
|
Sumnjam da je The Man bio sarkastican. |
![]() |
![]() |
#2649 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2650 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2651 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za N3 Lite verziju se špekuliralo još dok N3 nije ni izašao. Kao 'N3 za siromahe'.
#2652 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja bi prodao svoju crnu dušu nečastivom za jedan Galaxy Note Xcover koji ima specke od jedinice (sasvim dovoljno za moje potrebe), troduplo jaču bateriju i IP67 certifikat. Ajmo Samsunže! Kajse čeka?
#2653 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavio se do sada nepoznati model SM-G900S sa 2k ekranom. Ne vjeruju da se radi o S5, ali... http://thedroidguy.com/2013/12/samsu...y-android-4-4/ http://gfxbench.com/device.jsp?bench...stgroup=system
#2654 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Dakle, očekujem komentare u to vrijeme "1080 na 5 inča... slabo je to za tu dijagonalu" kao i što sad se priča kako je 720 jako loše i malo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2655 |
Guest
|
|
![]() |
#2656 |
Fresh Juice
|
Realno, više od 720p nije ni potrebno. 1080 još ajd, al ovo. Ovo je već iz*rkavanje. Bolje da porade na samom OS-u a ne pumpanju rezolucije koja nije potrebna. |
![]() |
![]() |
#2657 | |
Antimićanin
|
I Citiraj:
![]() @MadDuke I lokalni gurui i šamani ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2658 |
Guest
|
|
![]() |
#2660 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() pa ono, još malo pa će se kao T1000 pretvarat u druge modele ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2661 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Danas je netko iz moje obitelji izgubio Samsung C3752. O drugom modelu je teško i razmišljati. ![]() Zvao sam sve operatere i glavninu dućana te oba uvoznika, ali niti jedan ga više nema. Na Amazonu ih također nema u ponudi. Zna li netko gdje kupiti istog takvog novog? Neki pouzdan Samsungov online dućan? Googlao sam i jedino što sam dobio su neki indijski online dućani. Oni u meni bude zdravu skepsu poput trgovine na njušilu. Molim ideje, pomoć, savjete? |
![]() |
![]() |
#2662 |
Fresh Juice
|
Novog nigdje. Model iz 2011., još pogotovo što je slide i model koji nije popularan. Možda postoji u kojem dućanu slučajno primjerak koji se nije prodao do sada, ali sumnjam. Neka pređe na neki drugi model/proizvođača. |
![]() |
![]() |
#2663 |
The Zappa
|
Postoji li neki pouzdani internetski shop specijaliziran za Samsunge koji bi slučajno to mogao imati na lageru? Edit: našao upravo online store u Kuvajtu. Model je in stock. ![]() Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 04.12.2013. u 23:37. |
![]() |
![]() |
#2664 |
Premium
|
Moze link tog ducana u kuvajtu? |
![]() |
![]() |
#2665 | |
Premium
|
Citiraj:
Izgleda da je na Vodafone Ireland krenuo bugfix.. Quote : "Yeah got OTA update on Vodafone network. It's XXUG. Seems all good so far. " "Mine seems fixed. Unlocks quick anyway " ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2667 |
Premium
|
Vjerojatno će brzo, bar na VIP, zadnji put je stigao u roku par dana.. Jedino mi je čudno kako to da nije onaj novi test build koji su spominjali, al ako vam riješi probleme koga briga .. ipak nije isti test: Well, I have received an OTA update to 4.3 for my S3 (24MB I think it was). I9300XXUGMK6 now instead of MJ9. We will see how it goes, but immediately I have lost the lag on waking up the phone |
![]() |
![]() |
#2670 |
The Zappa
|
Dopustite mi manji OT nastavno na moj raniji post u temi. Nakon nazivanja 40-ak trgovina diljem HR, kontaktiranja niza prodavatelja diljem svijeta te općenito bezuspješne potrage, javio mi se PCE forumaš "The Man". Izvijestio me da je usred Zagreba, u pošti, posve slučajno naišao na model kojeg tražim. Po svoj prilici vjerojatno posljednji neprodani u Hrvatskoj. Samoinicijativno ga je rezervirao te mi čak i poslao fotografiju mobitela iz izloga. Iz istih stopa sam, nakon pročitanog PP-a, odjurio u poštu gdje me rezervirani uređaj doista čekao ispod pulta. Malo je kazati da sam oduševljen takvom i tolikom ljubaznosti. Potpuno mi nepoznat netko učinio je veoma sretnom jednu meni dragu osobu. Divnih ljudi ima. Hvala Ti još jednom i vjerujem da se vidimo na nekoj pivi! Izvoli, http://www.ehaveall.com/samsung-c3752 Napominjem da mi prodavatelj nikad nije odgovorio na upit. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|