|
![]() |
#2642 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2643 |
Guest
|
|
![]() |
#2645 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Gasi se sve to kad se ide spavati ili kad se smartphone ne koristi, zdrava logika, ne. ovako i onako za skoro to sve postoje "viđeti" koji se potrpaju po destopu i piči jednim "tačem". Za surfanje u Avenue Mallu se podrazumjevalo ako je baterija tanka sa sokom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2647 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2648 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Može pitanje? Kako se vratiti na prvotni poziv nakon što je stavljen na čekanje? Znači pričam s nekim, netko me zove i javim mu se, prekinem s tom osobom razgovarat i oću se vratiti na staru, a ona stoji na čekanju, i nikak da se vratim na razgovor, stišćem sve i svašta osim završi poziv? Najvjrovatnije je neka glupost, ali nisam znao ni na Htcu one s, ni na htc one. |
![]() |
![]() |
#2649 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a nije baš tako... svjetlo zveknem zbog dobrog kućnog odgoja i hepovih bonusa od 3500kn ![]() di bi došao sad svaki dan svičat po panelu sve te tipke... 5-6 radnji brate mili i onda još ujutro. rađe ga stavim na punjač prije spavanja i bok. btw. punjač u praznom hodu troši 1w, komp isključen na psu prekidaču troši 5w pa samo fyi cijelome svijetu ![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma preko noci na punjac i ak hoce nek vrti 3d cmark, samo nek je baterija na 100% ujutro |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2652 | |
Guest
|
Citiraj:
Ekipa mi tu priča o airplane modu boga ti. Kaj ako se neko sranje dogodi tokom večeri pa netko iz familije treba kontaktirati. A fejs, gmail, g+ i te stvari mi se tak i onak refreshaju jednom u sat minimalno (mislim da je više obično). Veza sa netom mi je odlična na 3G-u, a ako je wifi upaljen onda je brate 1.45 megabajta u sekundi. Nije da trebaju dugo ostati budni. |
|
![]() |
#2653 | |||||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#2654 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
@princ Imas ikonu na ekranu pozivatelja koju stisnes i aktivira ti ostale opcije za poziv |
![]() |
![]() |
#2656 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da se ne reklo da je HTC loš po pitanju izbora boja pojavili su se plavi i crveni HO http://www.pocket-lint.com/news/1213...de-red-version
#2657 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2658 |
Guest
|
Dobar potez. Ekipa se dosta nabrijavala na Nokije. Ovo je baš pun pogodak. Osobno. Once you go black, you never go back :P |
![]() |
#2661 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I ja čitam navodno loše, ali me zanima iz prve ruke. Vidim ovaj video i ne izgleda lose, ali nista ja to ne vjerujem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_EWqPpYVE08 |
![]() |
![]() |
#2662 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Dok se ip5 guli ko sir na rubovima. Ip4 i 4s su mi nekako ozbiljniji nego 5, ali ako je materijal sličan/isti, onda je i nanošenje farbe na metal isto. Suma sumarum - tpu case ti ne gine ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2665 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo da se i ja javim na temu filozofije o potrošnji baterije moba dok stoji. Ove nebuloze o držanju mobitela u aeroplane modu dok spavam neću ni komentirati previše, osim da su stupidne, posebice ako pričamo smartphone mobitelima, a pričamo ![]() Druga stvar, netko je kvalitetno to obrazložio hitnim pozivima u noći kad se nešto dogodi. Nisam jednom išao izvlačit nekog od frendova/rodbine nakon prometne usred noći, vozit nekog iz familije na hitnu, itd. Tomu služe mobiteli inače, za normalne ljude, ostali nek slobodno pale aeroplane mod kod kuće... Što se tiče potrošnje baterije preko noći, priložit ću ss od mog moba, napravljen danas. Potrošnja mobitela od 03 jutros kad sam legao, do 12h danas kad sam ga uzeo u ruke, je 1%. Da, 1%, a upaljen wlan, 3g, sync weather widgeta svakih 1h, sync maila svakih pol sata, itd. Mobitel je optimus G, sve stock, osvjetljenje ekrana automatsko. Nagli pad krivulje uzrokovan je skidanjem i probavanjem Real Racing 3 igre prije spavanja ![]() https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0-14-26-14.png
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 31.05.2013. u 00:59. |
![]() |
![]() |
#2666 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nadam se da razlikujete airplane mode od mobile data, wlan i sinkronizacije. Ako vam preko noći nije potrebna sinkronizacija emaila, statusa sa socijalnih mreža i slično možete isključiti mobile data, wlan i/ili samo sinkronizaciju. (Hitni) pozivi i SMS će tada i dalje dolaziti. Neki uređaji imaju opciju da to sami naprave u zadanom vremenskom periodu ili se instalira aplikacija za tu namjenu. Btw, kad je aktivan wlan, uređaj gasi mobile data. Razlika u potrošnji baterije postoji zbog načina na koji radi paging za legacy usluge i one bazirane na IP-u. Zatim o količini aplikacija, kvaliteti, koliko često koriste mrežu, bude uređaj, koliko podataka prenose, udaljenosti bazne stanice, wlan AP-a, mobilnoj mreži (2G/3G/4G), štedljivosti samog hardvera uređaja...
#2667 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
No dobro, budući ste prolili 2 kante sline oko tog famoznog Airplane moda, vi "normalni" ljudi (kako ti kažeš) nemojte paliti airplane mod, dok ćemo mi nenormalni, stupdni, nebulozni i boli-nas-kita-za-druge-koji-slete-s-autom-ili-moraju-na-hitnu ljudi, paliti airplane mod kad nam se digne da uštedimo 2% baterije preko noći ili dana. Ja sam iznio činjenicu. Airplane mod uštedi bateriju. Sad, jel tebi to ima smisla ili ti nema smisla, ili ostalim sudionicima rasprave, nema veze sa činjenicom da airplane mod uštedi bateriju. No, svatko ima svoje razloge i biti nezadovoljan tuđim komentarima. Therefore, imaš pravo, fakat sam blesav, Airplane mod je totalno nepotreban na mobitelima. |
|
![]() |
![]() |
#2668 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Druga stvar, reci mi kako bi mi airplane mod uštedio bateriju, tj kako bi mi mobitel mogao potrošiti MANJE OD OVIH 1% POTROŠENIH ZA cca 9h što sam spavao i nekoristio mob?
![]() |
#2670 | |
Antimićanin
|
drago mi je kad obradujem humanitarce i samaritance ![]() Citiraj:
To neće biti smiješno kad mu tih 1% tijekom dana bude falilo kada ga netko hitno nazove ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|