|
![]() |
#2611 |
Guest
|
|
![]() |
#2613 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa platis otkljucavanje, na to sam mislio. |
![]() |
![]() |
#2615 |
Fresh Juice
|
Vjerojatno oko kakvih 400-450kn |
![]() |
![]() |
#2616 | |
Premium
|
Citiraj:
Video: http://www.youtube.com/watch?v=npqk5wQKC78 |
|
![]() |
![]() |
#2617 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Za vlasnike One-a, One X-a, itd., probajte ovo upisat u dialer: *#*#4636#*#* Pa onda idite na prvu stavku, Phone information. Dolje pri dnu ima više opcija "preferred networka", meni je po defaultu WCDMA preferred, jel to u redu ili da stavim neki drugi, jer ima još GSM, LTE, EvDo i kombinacije između. |
![]() |
![]() |
#2618 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#2620 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Koliko je normalno da Htc One sa 100% baterije u 6:30h padne na 92% u 10:00h a da se na njemu ništa nije prčkalo, ni jedan poziv, ništa... To samo prvih par dana dok se baterija ne sredi ili...jer, nakon Iphone-a, Ipada, ovo je malo neugodno iznenadjenje. ![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
Fresh Juice
|
To nije normalno. |
![]() |
![]() |
#2623 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Mislim da bi rootanjem mobitela i micanjem bloatwarea te pomoću Greenify hiberniras nepotrebne appove,ne bi se dogadjalo,barem meni se vise nije dogadjalo,no kod mene nešto drugo draina bateriju zvjerski |
![]() |
![]() |
#2624 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Je neupućenima, ja sam testirao nekidan, u periodu od 4h bez diranja mobitela (dobio 2 poruke jedino) sa 100% mi nije palo ništa. Ovdje ti ima par dobrih savjeta: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2279743 Drugo, ako imaš MP3-ce na mobu, provjeri ih pomoću MP3 checker programa (za Windowse), jer se zna desit da su neke MP3-ce loše kodirane i onda se desi media server wakelock koji ih pokušava pročitati ali ne može (iako uredno "sviraju"). Treće, probaj Snapdragon BatteryGuru aplikaciju, ja je nedavno instalirao, mislim da dosta pomaže, samo nakon learning procesa manualno provjeri da ti nije pogasila sinhronizacije za tebi bitne aplikacije, samo promjeniš mode u "when it wants" - uglavnom skužit ćeš valjda. Četvrto, Facebook aplikacija je poznata da draina sistem jer je loše napisana, stavi notifikacije na off i refresh never, ili ako ti uopće ne treba idi u manage apps, nađi je, i disable. Bolja opcija je instalirati SLK notifications aplikaciju i otvarati fejs u browseru (ionako isto izgledaju). SLK ne draina sistem, odlična aplikacija. Peto, zadnji update? Factory reset probaj također, čisto da budeš siguran. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 29.05.2013. u 10:43. |
![]() |
![]() |
#2625 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mene je klao onaj Media Server. Pobio sam facebook, tweeter, google+, sociallife, walkman music share i slične nepotrebne pizdarije i sada zbilja osjećam bolju autonomiju. Prije je Media Server bio 30-40%, sada je 5-8%. puno bolje. Vjerujem da bi i na HTC-u pomoglo isto, jer je ekipa isto radila i na nexusu i ja na sonyju. |
![]() |
![]() |
#2626 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#2627 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja zadovoljan baterijom, s isključenim mobilnim podatcima, izdrži uz wi-fi, min 1h vremena razgovora dnevno, surfanje, dva dana skoro. Danas od 8h je sa 3gom i muzikom zadnjih pol sata, na 90% , zasad je dobro. |
![]() |
![]() |
#2630 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#2631 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ako ovo djubre može imati baterije u 3300, onda mislim http://www.gsmarena.com/motorola_dro...xx_hd-4972.php |
|
![]() |
#2632 |
Fresh Juice
|
2G stalno upaljen, brightness uvijek na ručno i vidjet će se odmah razlika u bateriji. A 3g upalite kad vam treba. Sumnjam da cijelo vrijeme mora biti 3g upaljen. |
![]() |
![]() |
#2634 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Meni na SGS2 je wifi spas, upaljen stalno, spoji se na poslu, spoji se doma. Trosi jako malo baterije. Kad sam negdje vani, onda cesto i koristim mob pa mi se ne isplati gasiti 3g. Ali kad putujem busom/vlakom, obvezno surfanje na 2g. Toliko cesto se gubi 3g signal da mobitel potroši hrpu struje na konstantno traženje 3g signala. Preko noći airplane mode. U takvom režimu sam prezadovoljan s baterijom.
#2637 |
Fresh Juice
|
ahhah syss Zvonit će. |
![]() |
![]() |
#2638 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zašto nebi zvonio ![]() ![]() ![]() ![]() |